Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andysku… Jen nad tim premyslim pokazde kdyz otevru lednicku… myslis ze puregon by mi napsala nekdy? Samo ze to udelam az jako posledni moznost a ne ted
ale jsem ochotna jednou zariskovat…
Veru…to věřim, že přemyšliš…No ja myslim, že normální gynekoložka určitě teda ne protože ten se používá opravdu jen před umělým oplodněním a nebo odběru těch vajíček ..Tak, že je možné, že by ti ho dali v nejaké reprodukčním centru, ale jedině před nějakým z těchto zákroků jinak je to podle mne vyloučené
Andysek. No stejne to porad mam v zaloze
a co jinak co Ty jak si na tom?
Ahoj holky tak v pondeli jsem dobrala clostík a ted jdu v nedeli na ultrazvuk jestli se tam neco deje......to cekani je strasne…ale to vám nemusím povídat, že? ![]()
@Veronikq ahoj me jedna pani psala ze ji to vyslo na cca 20 000,–
to je síla…jeste když to nemusí ani vyjít
@Veronikq píše:
Andysku… Jen nad tim premyslim pokazde kdyz otevru lednicku… myslis ze puregon by mi napsala nekdy? Samo ze to udelam az jako posledni moznost a ne tedale jsem ochotna jednou zariskovat…
( musi byt v lednici
a tak ho vidim…)
Misule ja se asi zblaznim ty jdes alespon na kontrolu me rekla ze bud se uvidime n preventivni nebo prijdu sama az budu… :/
@Veronikq to verim ze musi bejt strasne…když te takhle mudr odbyde…ja mela v unoru mimodelozni…a hned po sestinedeli mi hlidali ovulku na leve strane…ale 3 mi probehla ukazkova ovulka ale na prave strane kde nemam vejcovod..a ted naposled mi rekla ze s tim tedy zkusime hnout my…respektive closík
tak uvidime…od kud jsi jestli se muzu zeptat…ja z plzne a chodim k mudr Hrdonkove do fn na lochotine…je bezvadnááááá ![]()
Tak že holky kolik stojí umělé tak o tom ma naprostý přehled!!! Tak, že ted změnili zákon a je to trochu jinak než to bylo, ale pozor je velice důležité kde Vám ho dělají, protože kliniky jako PRONATAL a ISCAR a podobně jsou velice kvalitní ovšem za pěknej peníz!!! Platí se tam daleko víc a za ohodně víc úkonů, které nehradí pojišťovna …Pak jsou státní kliniky a jsou stejně kvalitní a o půlku levnější..ovšem samozřejmě není to takový luxus( záleží na každém jak je náročný..ale odborníci jsou stejně kvalitní jako v soukrommých ba i lepší!!! Zítra Vám k tomu napíšu víc mam i cenníky kolik co stojí a podobně..každopádně zadarmo to opravdu není!!! ![]()
Misule jsem z olomouce chodim k mudr Marta Houmzova je soukroma a ma dobre jmeno v ol.
Misule jsem z olomouuce chodim k mudr Marta Houmzova je soukroma a ma dobre jmeno v ol.