Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mam taky blok
zitra mam 14 den cyklu. Clostil jsem brala 5.-9. Den a musim rict dnes jsem delala ovu test a jen jedna carka takze urcooo negativni. A to jsem verila ze uz tam budu mit tez slabounkou / a nic… Myslim.si cim dal tim vic ze to neklapne…
a to se citim jeste k tem nervum nafoukle jaksi a kdyz si zatlacim trosku na podbrisek tak citim. neprijemny tlak jakoby
blbe se to pise… Myslite ze ovu muze jeste dorazit.?
Jobo: nevim.co a jak cystu jsem nastesti jeste nemela ale cetla jsem ze by mela zmizet sama… Tak hodne stesti a co se tyce stop-clos ja osobne bych to tez zkusila na vlastni pest… A.co tyce jednoho. ditka urco si rada ale to se mi trosku nelibi co si ta doktora dovolila jak musi stacit… o_O
Andys5; tak to je bomba… Ze cysta je pryc a misto ni foliky… Verim ze se zadari a miminko uz bude v btisku ![]()
Ahoj holky jsem tu dnes poprve.....od včerejska beru clostík…v unoru jsem mela mimodelozni tehu (vzali mi pravy vejcovod)a po 6 nedeli jsme se zacali zas,,snazit,, ale od te doby ovuluji jen na prave strane…tak mi mudr clostik predepsala od 3-7 dne jednu tabletu denne…a 26 jdu na ultrazvuk aby mi rekli jestli mam ovu na leve strane…nemate s tim nektera zkusenosti? dekuji
Misule88: Ahojky vitam Te ja osobne zkusenost nemam ale preji aby to vse bylo o. k a myslim si ze to bude dobre ![]()
Tak tak tohle je hnus od te doktorky… Taky bych to prubla… Hodn e stesti… ![]()
Jobo:to bych také asi nechtěla poslouchat
a šla bych jinam. Mě také řekl doktor, že to musí jít, když už mam jedno dítě a prý mam také v hlavě blok
..Nejlepší hláška je, že si to nesmíme, tolik připouštět a myslet na to..ale na druhou stanu po nás chtějí si, vše počítat, chodit k nim stále na kontroly a dělat si ovu testy..Tak to já asi nedokážu myslet na nic jiného, jen na to kdy konečně přijde ten den D.. ![]()
Ahoj holky - postřehy z gynekologické ordinace
)
Slečna ročník 1988… prcek v kočárku ( cca. 2 roky ), ona pokročilé těhotenství, vzhledem k tomu že zdravotní sestru dělá moje příbuzná nedá mi to a ptám se na onu dotyčnou. Ona byla před rokem na potratu, malého v kočárku a dnes ve 30tt. POPRVÉ na gyn. prohlídce… A takové případy budou mít ještě nárok na porodné…
Jooo jinak holky věděli jste že pokus jste sociálně slabší tak si stačí zajít na gyndu pro potvrzení že kojíte a máte od sociálky měsíčně 1000kč na zdravou stravu?!
)
Jinak clostík jsem taky vyfasovala, s manžou se snažíme cca. rok a půl a nic, občas mam pocit že mi to sperma leze i z uší ![]()
**JOBO ****** to mi je teda moc líto neboj on ati taky zmizí!!! A rozhodne tu doktorku změň to je pěkná kráva!!! Jinak s tim Clostíkem, ale bacha víž že to neni prdel a můžeš skončit v nemocnici na hyperstimulaci!!! Nevím jestli bych do toho teda šla i když tě chápu a cítím s tebou!!! a držím palečky!! ![]()
Misule88 neboj taky ovoluji jen na pravé straně levý vaječník mi vůbec nemaká a nikdo neví proč…a to na té pravé straně mi ovulaci vyvolávají Clostíkem ..tak, že bud úúúplně v klídku a to se mi ještě na tom pravém udělala po Clostíku cysta..která mi ted naštěstí zmizela..taky jsem měla nahnáno ..tak, že se drž, držím palec ..to bude v pohodě ![]()
No holky to musím říct, že jsem sama v šoku protože jsem 20 den cyklu si představte…a původně bych to měla příští týden dostat…A na ty folíky jsem přišla uplnou nahodou, šla jsem na preventivní prohlídku ke své gynekoložce a chtěla jsem vědět jak je na tom moje cysta..tak mi udělala UT a zjistila, že cysta není a místo ní ty folíky… obě jsme se divily..Říkala že pravdepodobně dneska by se měli vyloupnout..za dva dny mam začít brát utrogestan až do menstruace…( a samozřejmě od včerejška co nejvíc tuleníčka tak uvidíme no )