Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,jsem tady nová tak snad zapadnu.
Chci se zeptat jestli otěhotnela nkterá z vás pomoci clostilbegytu.Já ho teď brala první měsíc a tři dni nato jsme se z manžou začali snažit.
Byli jsme jako králici každý den asi dva týdni.
Ms měla přijít 26.4 ale slišela jsem že s clostikem se muže opozdit.Teď jsem 33den cyklu a Ms nikde
Už týden mě bolí břicho jako bych to měla dostat ale vždy jenom chvíli a takové píchani jo a taky mám citlivé bradavky a hrozně mě bolej záda.Něchci si nic namýšlet vím že příčin může byt hodně ale mi se už snažíme rok a půl a hrozně bych si přála mimi.
Neumíte mi některá poradit?
Plánuju to na zítra ráno ale mám strach že budu sklamaná opet
Tak jsem si holky dělala test a jsou tam krásne //.
Na gyndu se objednám na pondělí ať už je tam něco vidět.
Holky toje neuvěřitelný pocit.Všem snažilkam přeji ať se co nejdřiv zadaří
my se taky snažili rok a půl tak vím co to je.Tak mi držte pesti ať vše dobře dopadne a ja na oplátku budu držet všem snažilkám ![]()
Ahoj holky, snažilky s clostíkem. Já mám za sebou třetí měsíc clostíku, zítra jdu k dr. na UZ, tak uvidím jak budu pokračovat..
Janca28, veliká a upřímná gratulace ![]()
Nám ostatním snažilkám držím pěstičky, ať se brzo taky zadaří
![]()
Holky tak jsem v pátek byla za doktorem a jsem v šestém týdnu
Je to neuvěřitělně krásny pocit ale zároveň mám strach aby to všechnodobře dopadlo.Na kontrolu jdu za 14 dní tak budu vědět víc
Snažilky nevzdávejte to vono se to podaří vím o čem mluvím.Držím vám všem všech dvacet ať už brzo zažijete ten úžasny pocit.Myslím na vás ![]()
Jani takže ještě jednou, velikánská gratulace, užívej si ten pocit ![]()
Děkuji si moc hodná.Těď už budu jelikož jsem na nemocenské a mám neomezené vycházky.Tak ať se brzo všem zadaří ![]()
Ahoj, zbyly mi 3 balení Clostilbegytu, neporadíš, kde bych to mohla nějaké snažilce nabídnout, samozřejmě zdarma ![]()
Ahojky já bych si od tebe ten clostilbegyt vzala teda pokud ho ještě máš???!!Moc děkuji
Jinak holky jsem tady nová čekám na ms a potom začnu klostík brát od 5-9DC tak snad se brzy zadaří
![]()
už jsem se ho „zbavila“, tak se nezlob a přeju hodně štěstí!!!
Nezlobým to vůbec nevadí jen jsem se chtěla zeptat.A děkuji štěstí budu opravdu potřebovat a tobě se po něm podařilo otěhotnět a za jak dlouho???Děkuji!!! ![]()
Ahoj holky, není to tak dávno, co jsem tady zoufale pročítala zkušenosti s Clostíkem a taky sem psala, no a dnes jsme v 16 TT
Je to krásný pocit vidět ty dvě čárky na testu a přeji vám všem snažilkám, ať je máte už brzy taky !!! my jsme čekali na mimíska rok a půl, byli jsme už na srpen objednaní do CAR ( Gennet ) a třetí měsíc s Clostíkem vyšel ! Možná to bylo i psychikou, protože jsem už všechnu náděj nechávala právě na tu kliniku, přestala jsem počítat plodné dny, brát vitamíny, tabletky,… a ono to VYŠLO !!!!
Tak nezoufejte, ono to opravdu jde !!! ![]()
ahoj holky,
tak se připájím mezi snažilky. My se snažíme o miminko již 5 let a teď jsem začala brát clostík, beru ho třetí den a teeeda, mám neskutečné bolesti v podbřišku, v noci nespím, mám návaly tepla a bolí mě hlava..
jo a navíc jsem šíleně přecitlivělá! děsím se jak to bude pokračovat dál, a hlavně, jak dlouho to vše bude trvat, když si tak čtu i na jiných diskusích o těchto účincích. Mám strach, že to nezvládnu. Udělala bych vše, abych otěhotněla, ale jesti to budu brát tři měsíce, tak to nevím, jestli vůbec tímto stylem budu mít svého miláčka.. jsem totiž fakt hrozně citlivá a podrážděná!! ![]()
holky jak vam clostík zabral asi je to u každe jinak mi se snažime 3 roky a ted ho začnu brat tak uvidime ale mam strach myslim že mě nic nepomuže ikdyž to tady čtu jak vam to některym zabralo tak budu doufat že se nam to povede jinek všem moc gratulace:-)