Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veruneck
7.9.12 14:31

Veru:holky mají pravdu..všechno má svůj čas, občas naše tělo nedělá to co by jsme mi po něm chtěli..

• Citovat
  • Upravit
2605
7.9.12 15:40

Hm ja stejne myslim ze to bude spis horsi… kdyz to nejde ve 23 tak proc by to slo az budu starsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
7.9.12 15:41

Ale diky Veru; ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
7.9.12 15:46
@andys5 píše:
Anix: Ahojky já tě vítám v klubu, to že máš doma plemenného býka hihihi krásný název je fajn..aspoň jedna pozitivní věc.. Si představ kdyby jste i spermio měli podprůměr…Mne je 35 a snažíme se 3,5 roku je to děs :evil:a Verčo přsně jak říká Anix…a říkáme vlastně obě…ty buď v naprostém klídku vsadím se, že do 3 měsíců max. budete mít mimčo…Právě, že to mládí je příznivé k početí :pankac:

Gynekološka mi řekla že k oplodnění „normálnímu“ stačí 3mil. spermiíí ale už nevim v jakém množství a manžel má 7mil. proto ten bejt :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
56
7.9.12 18:19

Ahoj

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
7.9.12 19:18
@jobo píše:
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, ale snad si mě někdo pamatuje, doktorka mi zakázala 2 pokus clostilbegyt kvůli 3cm cystě. Já jí ale neposlechla ještě jednou ho vzala a dnes mám první pozitivní ovulační test v životě :dance: :dance: :dance: :dance: dnes na to vlítnem a snad se zadaří :) Ovulace až 18den cyklu 8o.

Jobo to je super hodne stesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.9.12 19:35

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Jsem tady nova a taky nam to nejak nejde, teda hlavne me to nefunguje… S pritelem jsem 5 let, v roku 2009 mi doktorka zjistila PCO. Do brezna 2012 to nikdo nijak extremne neresil, jen Clostik, ten mi zabral na nejvyssim davkovani a to v poslednim cyklu, takze se to muselo ukoncit. V zari 2012 jsme odjeli do UK a v dubnu 2012 jsem byla na laparo, po laparo nepravidelny menzs.(po 10.- 14. dnech), bez ovulace. Doktorka cekala do cervence, jestli se to srovna nebo ne, samozrejme se to nesrovnalo. Od srpna znovu Clostik 2. - 6. den, chtela jsem se vas holky zeptat, jestli jste mela nektera stejne davkovani a jestli vam nekomu zabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
7.9.12 22:38

@nefa ahojky ja mela clostik od 5-9 dc a to 1-0-1 ale holky az se prihlasi tak Ti urco napisou ja jsem teprv na zacatku ;) hodnr stesticka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
7.9.12 22:42

@nefa a ja mam opacny problem moje cykly jsou extremne nepravidelne nekdy 60 dnu jindy 120 a malokdy 35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.9.12 09:37

AHOJ

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
8.9.12 10:55

Nefa;ahoj ja beru clostik 2-6 den jeden rano a jeden vecer a zabral …ale ted protoze jsme to nestihli tak jsem ho brala az od6 dne a zabral taky. uplne suprove…
jobo:jasne ze pamatuju..to bylo od tebe odvazne s tim clostikem kdyz.ji mela cystu(zrejme ti sama zmizela..takhle jsem to mela taky) ..tak hodne stesti a poradne tulit :-)!!!

• Citovat
  • Upravit
76
8.9.12 11:20

Ahoj, no ja taky beru dve tabletky, ale doktorka mi rekla, ze je mam brat zaroven. jinak minuly mesic mi zabral a podle vysledku z krve ovu byla :dance: ale nevyslo nam to. tento mesic jeste nevim, po nedeli musim na vysledky, ale myslim, ze i kdyby jsem tento mesic ovu mela, tak zase nic, MS mam mit 15.9. a uz me nejak boli bricho, tak uvidime.

Veronikq ja to taky tak mela, dokonce nejvic, co sem byla bez MS bylo 6 mesicu, ale to jsem tak mela pred LAPARO. muzu se zeptat co tobe zjistili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.9.12 13:55

@nefa no rekla mi jen ze mam vice muzskych hormonu. drlala mi test na vse ale mam ty hormony a ty ovlivnzji ten cyklus. a co zjistili Tobe 6 mesicu jsem taky jednou cekala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.9.12 14:03

Presne to same, co tobe: vice muzskych hormonu, anovulacni cykly a nakonec z toho vyslo PCO. podle toho co pises bych te taky tipovala na PCO. nezacalo se ti nahoudou ve vetsi mire delat akne, a taky nezacala si vice zarustat, treba na obliceji, nebo mezi prsi? ja totiz toho vsechno splnovala - splnuji. a takto se prave syndrom PCO vyznacuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.9.12 15:12

@nefa co je syndrom pco? jinak chloupky mam kolem pupku zacala jsem je tthat a je to horsi :/ ale dr rikala ze je to mormalni ty chloupky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová