Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
5.10.12 23:58

Jinak holky já asi zase nic :( ale z a to práce :palec: ale miminko bych si přála víc… No co už… Ještě se budem snažit a přitom šetřit na umele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
6.10.12 00:30
@Veronikq píše:
Jinak holky já asi zase nic :( ale z a to práce :palec: ale miminko bych si přála víc… No co už… Ještě se budem snažit a přitom šetřit na umele ;)

Já furt řikam že čekam až zvednou mateřskou :jazyk: Jak mam uživit sebe, mimčo a hypotéku z té almužny co dávají :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
257
6.10.12 07:58

@jobo tak to mooooc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
6.10.12 09:48

Hihi holky moje zlaty dekuji za optani..ja vubec nic priznaky zadne ..dnes je to teprv 4den…citim ze mi zacinaji bolet prsa ..ale to je u mne naprosto normalni ze treba 14dnu pred ms mne zacnou bolet tak ze z toho nic neyctu..

• Citovat
  • Upravit
2605
7.10.12 04:02
@Anix píše:
Já furt řikam že čekam až zvednou mateřskou :jazyk: Jak mam uživit sebe, mimčo a hypotéku z té almužny co dávají :mrgreen:

Ani nemluv naše náklady jsou z hypotekou. Skoro 19.000 a platy jsou čím dál nižší a energie dražší… : / a co se týče uziveni tak můj chlapík sporada za dva je velký asi 2m. A přes sto kilo :) takže apetit mu nechybí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
7.10.12 10:08

Holky muj manza ma taky dva metry a 130kg tak co vam mam povidat:-)

• Citovat
  • Upravit
257
7.10.12 18:26

Můj chlap má 175cm a 110kg :D hele holky, jsem druhej den spožděné ms a oba dny mám růžovej výtok…nějaký nápady co to může být? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
7.10.12 19:07

Hrochovka: ano mimi ti to rikam furt:-)

• Citovat
  • Upravit
257
7.10.12 19:45

Andys5 kéž by jsi měla pravdu :-)) co malá umřela si nepřeju nic jinýho :-) zítra zkusím testnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
7.10.12 21:09
@andys5 píše:
Holky muj manza ma taky dva metry a 130kg tak co vam mam povidat:-)

Teda holky… máte doma každá pořádnýho hromotluka :jazyk: Můj manža má jen 190cm a 95kg :dance: Včera jsem to opět dostala takže zázrak po clostíku se nekonná :nevim: V noci jsem radši spala v jiném pokoji a krapet si pod peřinou pobrečela, manžel to moc nechápe ale vy to určitě chápete… :hug:

• Citovat
  • Upravit
andys5
8.10.12 08:22

Anix ..to mi je moooc líto :,(…jasně, že to chápeme mám to stejné a hlavně u nás je toto téma skoro už tabu..manžel je už docela podrážděnej i když teda si myslím, že nemá vůbec důvod..snažím se o tom vůbec nemluvit a delat jakoby nic, ale strašně mne to užírá a dusí a je mi je líto, že se mu neůžu svěřit se svýma pocitama :,( :,( ..ak, že chápu anix :srdce:

• Citovat
  • Upravit
257
10.10.12 15:07

Holky, tak ten růžovej výtok nebylo mimino, ale podrážděnej čípek od toho klionu :D takže jsem včera vyplázla za cicatridinu na zahojení 368kč :-)co víc si můžu přát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
10.10.12 16:34

Hrochovka: od čehoooooo??? a co že jsi si koupila na zahojenííííí :lol: nějak nerozumím řeči tvého kmene :lol: :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
257
10.10.12 17:11

Jak jsem chytla tu plíseň, napsala mi klion na zavádění a ten mi to podráždil, takže jsem si musela koupit ty drahý prášky na zahojení čípku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
10.10.12 19:23

Hrochovka:aha tak uz mi je tojasne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová