Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
andys5: já jsem také začala pít kontryhel, ale teprve min. měsíc. Už jsem se i začala zajímat o to cvičení podle paní Mojžíšové, mám o tom doma knížku, ale nevím zda přečtení knihy stačí, asi by to chtělo se objednat přímo na rehabku. Kapky femigard jsou k dostání v každé lékárně? ![]()
Mooonki: Tak, že kapky femigard vůůůbec nejsou k dostání jen většinou na netu a je i gel a taky často holky pijí kapky Gynex..tak si to najdi a sama mrkni jaké z nich by ti víc vyhovovaly, ale mají mít podobné účinky…Jinak tu mojžíšku nemůžeš cvičit sama bez mobilizací to ti je naprosto k ničemu. Tam jde právě o ty mobilizace..Nejdřív musíš cvičit, ale ta fyzioterapeutka ti řekne kdy a naučí tě cviky a pak cvičíš a pak jdeš na mobilizaci ( strčení prstu do konečníku a srovnání kostrče) a takhle postupně na ty mobilizace musíš docházet víckrát a cvičit třeba 6 mesíců každý den doma.
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s braním antidepresiv v době, kdy se člověk snaží otěhotnět? Dneska mi doktor předepsal, sice hodně slabý, ale jsou to antidepresiva :-/ asi bych o tom měla informovat gynekologa, že ![]()
peto: jsi mne trošičku rozesmála ted ..taky bych je potřebovala
..doufám, že ti neharaší z mimča
jinak ja si teda myslím, že to asi docela vadí..oni vadí i prášky na hubnutí natož toto..zeptej se určo dr.
@andys5 píše:
peto: jsi mne trošičku rozesmála ted ..taky bych je potřebovala..doufám, že ti neharaší z mimča
jinak ja si teda myslím, že to asi docela vadí..oni vadí i prášky na hubnutí natož toto..zeptej se určo dr.
tak ty co mám já, tak jsou prý nějaký hodně slabý a nevadí to
z mimina ne, ale tak nějak celkově z věcí okolo, který se mi tento rok udály :-/ byl to příšerný rok a poprvé jsem poznala, co to je opravdová deprese
ale už to snad bude za mnou…Jinak sem dneska byla u dr. a po clostíku jde zatím vše celkem dobře, ale na pravém vaječníku se mi udělali folikuly jen opravdu malinký a veliký folikul je na levém, ale ten mám prý schovaný za dělohou ![]()
Aha no j take prave nemam moc dobre obdobi
tak sna bude lip…jinak ja mam lev vajecnik nekde tak bkbe posazeny ze ho nikdo nemuze vzdy najit ..tak ze jsm mela folikuly vzdy jen v pravem ..ale ted naposledy a to neviiim jestli to nema na svedomi femigard nebo kontryhel jsem mela poprv. v zivote i v levem 1 vajdo …tak dulezity je ze ti clostik. fungujee
Ahoj, já mám zkušenost s tím, že deprese se mi objevují opakovaně ten 8.DC, tj. den po dobrání clostilu - beru ho 3-7.DC. Stává se to i některé z vás? Jinak andys5 díky moc za to detailní info ohledně mojžíšky.
Moonki:nemáš vůbec zač. Já osobně teda deprese nemám po Clostíku jen mi po nem jako celkově neni uplně moc dobře po těle..jsem unavená a oči mě šíleně bolej, furt bych spala a často mě bolí hlava, ale jeko vyloženě nějaký deprese to nééé
Ahoj holky, tak sem se právě vrátila z dalšího měření a jedinej folikul na levým vaječníku se začíná ztrácet
prý to moc nadějně nevypadá ![]()
@andys5 píše:
Péťo to mne moc mrzí teda A CO TY NA PRAVÉ??
Andy jak Ty si na tom? Co a kdy Tě zase čeká?
@andys5 píše:
Péťo to mne moc mrzí teda A CO TY NA PRAVÉ??
tam už vůbec žádný nemám ![]()
PÉTA: JEEEE TO MI JE TEDA LÍTO, NO TAK HOLT V DALŠÍM KOLE ALE KDYŽ UŽ TAM BYLY NEJAKÝ TED TAK ONI BUDOU I PŘÍŠTĚ A BUDE TO URČITĚ LEPŠÍ NEBOJ…ANIX NO U MNE TO VYPADA ASI TAK, ŽE TED ČEKÁM V PÁTEK MS A OD SOBOTY CLOSTÍK, ALE UŽ MI NEJAK DOCHÁZÍ SÍLY JE TO 5 KOLO CLOSTÍKU A UŽ HO FAKT TEDA SKORO ANI NECHCI..MÍSTO ABYCH SE RADOVALA TAK JSEM SPÍŠ OTRÁVENÁ, ŽE HO MUSIM ZASE BRÁT A AŽ HO DOBERU TAK ASI INSEMINACE..TO SE UVIDÍ PODLE VAJÍČEK.
@andys5 píše:
PÉTA: JEEEE TO MI JE TEDA LÍTO, NO TAK HOLT V DALŠÍM KOLE ALE KDYŽ UŽ TAM BYLY NEJAKÝ TED TAK ONI BUDOU I PŘÍŠTĚ A BUDE TO URČITĚ LEPŠÍ NEBOJ…ANIX NO U MNE TO VYPADA ASI TAK, ŽE TED ČEKÁM V PÁTEK MS A OD SOBOTY CLOSTÍK, ALE UŽ MI NEJAK DOCHÁZÍ SÍLY JE TO 5 KOLO CLOSTÍKU A UŽ HO FAKT TEDA SKORO ANI NECHCI..MÍSTO ABYCH SE RADOVALA TAK JSEM SPÍŠ OTRÁVENÁ, ŽE HO MUSIM ZASE BRÁT A AŽ HO DOBERU TAK ASI INSEMINACE..TO SE UVIDÍ PODLE VAJÍČEK.
to jsou nespravedlivé starosti co? ![]()
@andys5 píše:
Andy já taky MS… dnes jsem 33…tak se modlim aby tam ještě 2 dny počkaly, měření vajíček by my vyšlo na víkendt a to bych měla smůlu. A pak mě čeká teprve 3 kolo clostíku. Andy a proč nezkusíte rovnou IVF?
Petruska131 : Holt musíme mít nějaké starosti, jinak bysme se přeci v tom životě nudily ![]()