Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1040
1.11.12 20:14

andys5: já jsem také začala pít kontryhel, ale teprve min. měsíc. Už jsem se i začala zajímat o to cvičení podle paní Mojžíšové, mám o tom doma knížku, ale nevím zda přečtení knihy stačí, asi by to chtělo se objednat přímo na rehabku. Kapky femigard jsou k dostání v každé lékárně? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
2.11.12 11:37

Mooonki: Tak, že kapky femigard vůůůbec nejsou k dostání jen většinou na netu a je i gel a taky často holky pijí kapky Gynex..tak si to najdi a sama mrkni jaké z nich by ti víc vyhovovaly, ale mají mít podobné účinky…Jinak tu mojžíšku nemůžeš cvičit sama bez mobilizací to ti je naprosto k ničemu. Tam jde právě o ty mobilizace..Nejdřív musíš cvičit, ale ta fyzioterapeutka ti řekne kdy a naučí tě cviky a pak cvičíš a pak jdeš na mobilizaci ( strčení prstu do konečníku a srovnání kostrče) a takhle postupně na ty mobilizace musíš docházet víckrát a cvičit třeba 6 mesíců každý den doma.

• Citovat
  • Upravit
1547
5.11.12 13:09

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s braním antidepresiv v době, kdy se člověk snaží otěhotnět? Dneska mi doktor předepsal, sice hodně slabý, ale jsou to antidepresiva :-/ asi bych o tom měla informovat gynekologa, že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
5.11.12 16:14

peto: jsi mne trošičku rozesmála ted ..taky bych je potřebovala :-)..doufám, že ti neharaší z mimča :-)))))))))))))) jinak ja si teda myslím, že to asi docela vadí..oni vadí i prášky na hubnutí natož toto..zeptej se určo dr.

• Citovat
  • Upravit
1547
5.11.12 18:00
@andys5 píše:
peto: jsi mne trošičku rozesmála ted ..taky bych je potřebovala :-)..doufám, že ti neharaší z mimča :-)))))))))))))) jinak ja si teda myslím, že to asi docela vadí..oni vadí i prášky na hubnutí natož toto..zeptej se určo dr.

tak ty co mám já, tak jsou prý nějaký hodně slabý a nevadí to :-) z mimina ne, ale tak nějak celkově z věcí okolo, který se mi tento rok udály :-/ byl to příšerný rok a poprvé jsem poznala, co to je opravdová deprese :-( ale už to snad bude za mnou…Jinak sem dneska byla u dr. a po clostíku jde zatím vše celkem dobře, ale na pravém vaječníku se mi udělali folikuly jen opravdu malinký a veliký folikul je na levém, ale ten mám prý schovaný za dělohou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
5.11.12 18:36

Aha no j take prave nemam moc dobre obdobi :-( tak sna bude lip…jinak ja mam lev vajecnik nekde tak bkbe posazeny ze ho nikdo nemuze vzdy najit ..tak ze jsm mela folikuly vzdy jen v pravem ..ale ted naposledy a to neviiim jestli to nema na svedomi femigard nebo kontryhel jsem mela poprv. v zivote i v levem 1 vajdo …tak dulezity je ze ti clostik. fungujee

• Citovat
  • Upravit
1040
5.11.12 22:24

Ahoj, já mám zkušenost s tím, že deprese se mi objevují opakovaně ten 8.DC, tj. den po dobrání clostilu - beru ho 3-7.DC. Stává se to i některé z vás? Jinak andys5 díky moc za to detailní info ohledně mojžíšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
6.11.12 08:35

Moonki:nemáš vůbec zač. Já osobně teda deprese nemám po Clostíku jen mi po nem jako celkově neni uplně moc dobře po těle..jsem unavená a oči mě šíleně bolej, furt bych spala a často mě bolí hlava, ale jeko vyloženě nějaký deprese to nééé

• Citovat
  • Upravit
1547
7.11.12 11:56

Ahoj holky, tak sem se právě vrátila z dalšího měření a jedinej folikul na levým vaječníku se začíná ztrácet :-( prý to moc nadějně nevypadá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
7.11.12 13:58

Péťo to mne moc mrzí teda A CO TY NA PRAVÉ??

• Citovat
  • Upravit
Anix
7.11.12 15:24
@andys5 píše:

Andy jak Ty si na tom? Co a kdy Tě zase čeká?

• Citovat
  • Upravit
1547
7.11.12 15:33
@andys5 píše:

tam už vůbec žádný nemám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
7.11.12 16:30

PÉTA: JEEEE TO MI JE TEDA LÍTO, NO TAK HOLT V DALŠÍM KOLE ALE KDYŽ UŽ TAM BYLY NEJAKÝ TED TAK ONI BUDOU I PŘÍŠTĚ A BUDE TO URČITĚ LEPŠÍ NEBOJ…ANIX NO U MNE TO VYPADA ASI TAK, ŽE TED ČEKÁM V PÁTEK MS A OD SOBOTY CLOSTÍK, ALE UŽ MI NEJAK DOCHÁZÍ SÍLY JE TO 5 KOLO CLOSTÍKU A UŽ HO FAKT TEDA SKORO ANI NECHCI..MÍSTO ABYCH SE RADOVALA TAK JSEM SPÍŠ OTRÁVENÁ, ŽE HO MUSIM ZASE BRÁT A AŽ HO DOBERU TAK ASI INSEMINACE..TO SE UVIDÍ PODLE VAJÍČEK.

• Citovat
  • Upravit
1547
7.11.12 17:13
@andys5 píše:
PÉTA: JEEEE TO MI JE TEDA LÍTO, NO TAK HOLT V DALŠÍM KOLE ALE KDYŽ UŽ TAM BYLY NEJAKÝ TED TAK ONI BUDOU I PŘÍŠTĚ A BUDE TO URČITĚ LEPŠÍ NEBOJ…ANIX NO U MNE TO VYPADA ASI TAK, ŽE TED ČEKÁM V PÁTEK MS A OD SOBOTY CLOSTÍK, ALE UŽ MI NEJAK DOCHÁZÍ SÍLY JE TO 5 KOLO CLOSTÍKU A UŽ HO FAKT TEDA SKORO ANI NECHCI..MÍSTO ABYCH SE RADOVALA TAK JSEM SPÍŠ OTRÁVENÁ, ŽE HO MUSIM ZASE BRÁT A AŽ HO DOBERU TAK ASI INSEMINACE..TO SE UVIDÍ PODLE VAJÍČEK.

to jsou nespravedlivé starosti co? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
7.11.12 18:21
@andys5 píše:

Andy já taky MS… dnes jsem 33…tak se modlim aby tam ještě 2 dny počkaly, měření vajíček by my vyšlo na víkendt a to bych měla smůlu. A pak mě čeká teprve 3 kolo clostíku. Andy a proč nezkusíte rovnou IVF?
Petruska131 : Holt musíme mít nějaké starosti, jinak bysme se přeci v tom životě nudily :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová