Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak já se také přidávám do kroužku. Ode dneška baštim také Clostil, ale je mi divné, že mi ho hned doktorka naordinovala poněvaž se sice o miminko snažíme rok, ale dle ovulačních testů jsem vždy ovulaci měla a v srpnu mi na ultrazvuku našla řekla bych celkem pěkné folikuly na 12 DC velikost 20mm, ale v tu dobu mi také zjistila při výtěru stafilokoka, tak mě nejprve nasadila antibiotika. A vůbec se mě doktorka na nic neptala, zda jsem již něco vyzkoušela, nebo jestli beru nějaké podpůrné vitaminy. Já jsem si koupila Femibion a ona mi stejně ještě napsala kys. listovou. Tak nevím, jsem z toho trošku zmatená. Ale snad ví, co dělá… Všem Vám držím palečky ať se brzy zadaří ![]()
No, já jsem to také doktorce říkala, ale ona mi řekla, že to nevadí, že tu kyselinu, kterou mi předepsala mám ještě k tomu. Tak ona by mi asi ublížit neměla, protože přebytek se snad vyloučí močí, ale ten femibion má ještě další vitaminy, tak jsem si řekla, že ho brát budu. To mě mrzí, že jsi neměla žádné foliky. Ale uvidíš, že příští měsíc to bude lepší a určo dopadne i to těhu.
mě se teda vůbec nelíbí, že do sebe musím dostávat clostík, hodně se bojím cysty atp. ale zatím mi doktorka napsala, řekla bych dost malé dávky, tak snad se brzy zadaří…jo a ještě mi doktorka řekla, že mám dělohu zakloněnou dozadu, takže se musíme prý tulit jen ze zadu, což je pro mě občas dost bolestivá poloha, hlavně tehdy, když manžel začne ztrácet kontrolu… ![]()
@VerunkaS píše:
No, já jsem to také doktorce říkala, ale ona mi řekla, že to nevadí, že tu kyselinu, kterou mi předepsala mám ještě k tomu. Tak ona by mi asi ublížit neměla, protože přebytek se snad vyloučí močí, ale ten femibion má ještě další vitaminy, tak jsem si řekla, že ho brát budu. To mě mrzí, že jsi neměla žádné foliky. Ale uvidíš, že příští měsíc to bude lepší a určo dopadne i to těhu.mě se teda vůbec nelíbí, že do sebe musím dostávat clostík, hodně se bojím cysty atp. ale zatím mi doktorka napsala, řekla bych dost malé dávky, tak snad se brzy zadaří…jo a ještě mi doktorka řekla, že mám dělohu zakloněnou dozadu, takže se musíme prý tulit jen ze zadu, což je pro mě občas dost bolestivá poloha, hlavně tehdy, když manžel začne ztrácet kontrolu…
@andys5 píše:
Jobo super..vyborne zpravy!!!moooc gratuluju…ja jsem deska 11den po iui a uz mi zacina bolet bricho.tak ze to zase. prijde ta mrcha:( no jo no ja uz ani nedoufam
ANDY… jak si na tom? ![]()
Ahoj holky, mohla bych se pridat do vasi diskuze? Dnes jsem dostala MS takze za 4 dny zacnu brat Clostilbegyt. Doktor mi dal davku na 2 mesice a na kontrolu mam prijit az pote
Mate dobre zkusenosti z Clostilem? Diky
@Luckaaaa píše:
Ahoj holky, mohla bych se pridat do vasi diskuze? Dnes jsem dostala MS takze za 4 dny zacnu brat Clostilbegyt. Doktor mi dal davku na 2 mesice a na kontrolu mam prijit az poteMate dobre zkusenosti z Clostilem? Diky
Ahoj, já po Clostilu otěhotněla hned napoprvé a nasadila jsem ho bez MS. Takže za mě, ano pomohl mi otěhotnět. V pondělí uvidím, jak se to dále vyvíjí… Já neměla ovulaci, takže účel splnil.
Ahoj Klarucho, dekuji za zpravu. Moooc gratuluji k mimi
- hned na poprve to je teda parada!!! ja take nejspis neovuluji, tak uvidime co se stane ted. Jaky den po Closti si ovulovala? Jsem z toho opravdu nervozni, snazime se pres rok a uz mi z toho zacina hrabat ![]()
@Luckaaaa píše:
Ahoj Klarucho, dekuji za zpravu. Moooc gratuluji k mimi- hned na poprve to je teda parada!!! ja take nejspis neovuluji, tak uvidime co se stane ted. Jaky den po Closti si ovulovala? Jsem z toho opravdu nervozni, snazime se pres rok a uz mi z toho zacina hrabat
Děkuji, ale já se ještě moc neraduji. Je brzy, ale u srdíčka mě to hřeje
Jinak my se snažili přes rok a půl, ovulaci jsem nehlídala. Jen jsem si řekla buď a nebo a uklidňovalo mě, že mám doma ještě 2 balení Clostilu. Minulé pondělí jsem byla na gyndě (Den po vynechání) HCG jsem měla 57, slabší druhou čárku. Dnes mám krásné //. V pondělí UTZ, tak snad uvidí alespoň tečku… Jinak vím, jak Ti je. Pořád čekáš, doufáš, přeješ si, že tento cyklus už to vyjde a zase nic… Nervování nepomůže, ale šance s Clostilem rapidně roste
Máš za sebou nějaké jiné vyšetření?
Jinak, brala jsem Clostilbegyt 5-9 DC a ovulace měla probíhat mezi 13 - 15 dnem… Jak máš užívat ty Clost.?
Urcite bude vse v poradku, velkou cast mas za sebou
Musi to byt teda super pocit!
Ja za sebou v podstate zadne vysetreni nemam. mam nepravidelnou ms, min tyden jsem byla na gyn, koukal ultrazvukem a rikal, ze mu me vajecniky pripadaji neaktvini. dostala jsem vyvolavacku (byl to 46DC a ms porad nikde) a clostil. mam ho brat 3-7 ale manzel prilita az 21.12.(presne 14DC) tedy rozhodla jsem se tedy brat ho 5-9, doufam, ze se mi ovulace tim posune a nepropasneme to ![]()
Mas ale pravdu, to cekani je strasny. Mela jsem vzdy pocit, ze to musi byt snadne, toto jsem necekala ![]()
urcite dej vedet, co UTZ, drzim palce!!! ![]()
Konecne jsem se registrovala
Jeste sem zapomnela napsat ze ke Clostilu, chceme tento mesic pouzit pre-seed, tak uvidime ![]()
Ahoj, o mimco se snažíme 2 a půl roku. Chodila jsem pořád na sledování ovu k doktorovi, ovulace byla cca jednou za půl roku.. To časté chození na gyndu mne pořádně stresovalo. Tak jsem tam půl roku nebyla, abych to tolik neprozivala.. Ono to tomu snažení taky moc nepřidá. Nakonec jsem opět dorazila k lékaři, který mi napsal právě clostilbegyt 1tab 5-9DC, první měsíc jsem měla 1vajíčko a žádné vedlejší účinky, druhý měsíc opět 1tab 5-9DC, ale to už ty vedlejší účinky přišly
podrazdenost, zvracení, horší zrak.. Ovulace mám zatím pokaždé 11.DC. - Kontroluje mi ji lékař na ultrazvuku. Nyní mám začít brát 3. měsíc 2tab 5-9DC jenže pořád nedorazila ms a nyní je to 36 dní a 3 tehu testy negativní. Hrozně se bojím, jestli se mi neudělaly cysty..
Ahoj Avil, ty jo 2,5 roku, to teda musis obcas zazivat tezke chvile
Ja jsem na gyn byla po roce co jsme se snazili a hned mi dal Clostil. Ale jeste mi k tomu dal i Proveru, kterou mam brat 16-25DC, to je na vyvolani MS. Ty nic takoveho nemas? S tema vedlejsima ucinkama me desis. A proc se bojis, ze mas cysty? Pokud jsou, tak nedorazi MS? Radsi si zajdi na gynekologii. Kouknou se a dystak ti daji vyvolavacku. Urcite se ti mimmi brzy podari
. Ja tento mesic zacnu pouzivat i preseed a ode dneska cvicim podle Mojzisove. Verim, ze tato kombinace uz proste musi zabrat ![]()