Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Avil a Lucko
no já mám teda taky snad všechny nežádoucí účinky toho clostíku
už od začátku…ono to teda po dobrání zase postupně odeznívá, ale zase si říkám, co bych pro miminko neudělala ![]()
Avil myslim, ze cysta to nebude, dej jak ti to dopadne!
Petrusko jake mas nezadouci ucinky? Holky vy me strasite ![]()
ja jsem dnes nacetla dalsi veci, ktere jsem mela delat jiz davno, tak zacinam alespon ted
(cviky mojzisova a pit caj kontryhel)
davam do tohoto cyklu vsechny sve nadeje hihihi ![]()
Luci, vůbec se neboj nějakých nežádoucích účinků
všechno se dá snést v pohodě
já mám teda vždy tam týden strašný návaly horka, zhoršení zraku a jsem strašně vzteklá
ale tak to nemusí být z toho že?
![]()
@Luckaaaa píše:
Avil myslim, ze cysta to nebude, dej jak ti to dopadne!
Petrusko jake mas nezadouci ucinky? Holky vy me strasite ![]()
ja jsem dnes nacetla dalsi veci, ktere jsem mela delat jiz davno, tak zacinam alespon ted
(cviky mojzisova a pit caj kontryhel)
Tak to jsem sama zvedava. Popravde se mi do tech hormonu moc nechce
radsi bych spis neco prirozenejsiho, nejak mi vsak dochazi trpelivost hihihi
Holky tak snad nam to vyjde brzy ![]()
My už bysme to miminko tak chtěli, že mi ty hormony nějak neva
A hlavně, podle toho, co jsem tady četla, je ten clostík asi opravdu zázrak
Ale tenhle měsíc zklamal
Já neměla ovulku, proto mi ho nasadil, takže po první dávce, kdy sem ho brala 1-0-0, 5 - 9 DC jsem ovu měla. Tento měsíc ale ani s clostíkem sem jí pro změnu neměla
Je to zvláštní. Prý mi zvýší dávku ![]()
@Luckaaaa píše:
Tak to jsem sama zvedava. Popravde se mi do tech hormonu moc nechce
radsi bych spis neco prirozenejsiho, nejak mi vsak dochazi trpelivost hihihi
Aha, to je zajimave, takze si mela ovu jen jednou?
ja mam taky od druheho mesice brat pripadne vyssi davku - 2 tablety denne. koupila jsem si ovulacnni testy, tak sem zvedava, zda to na me bude pusobit! Tak to moc drzim palce na pristi mesic ![]()
@Luckaaaa píše:
Aha, to je zajimave, takze si mela ovu jen jednou?ja mam taky od druheho mesice brat pripadne vyssi davku - 2 tablety denne. koupila jsem si ovulacnni testy, tak sem zvedava, zda to na me bude pusobit! Tak to moc drzim palce na pristi mesic
jo jo, jen jednou
dnes sem byla na další folikulometrii a ani ťuk
takže mám zvýšené dávky no…tak snad to bude už dobrý
a když jo, tak mi pak ještě píchnou pregnyl, aby ovu byla dřív…mám jí hodně pozdě a to prý taky není moc dobrý. Taky držím palce ![]()
Tak ms už dorazila, k doktorovi jdu v pondělí, tak dám vědět. Jsem se lekla, že jsem někde četla o cystach.. Snad to bude ok.. Jsem taky už ve fázi, že pro mimi udělám hodně.. A nějaký vedlejší účinky se asi nesmí tak řešit.. Každá reagujeme jinak.. Všem tu moc držím palce!
Ahoj hoky mužu se k vám nenápadně přidat?
Sem po 3×IVF, jednou KET. Jedno IVF bylo uspěšný minulí rok boužel skončilo to v 7tt. Dneska beru večer poslední tabletku clositku mám ho poprvé a včera mě boleli prsa až pálily dneska už je klid…asi reaguju prsama na clostíka
…CHci se zeptat za jak dlouho doputuje ovu po poslední tabletce? ![]()
@1985 píše:
Ahoj hoky mužu se k vám nenápadně přidat?Sem po 3×IVF, jednou KET. Jedno IVF bylo uspěšný minulí rok boužel skončilo to v 7tt. Dneska beru večer poslední tabletku clositku mám ho poprvé a včera mě boleli prsa až pálily dneska už je klid…asi reaguju prsama na clostíka
…CHci se zeptat za jak dlouho doputuje ovu po poslední tabletce?
ahojky, no já po prvním clostíku měla ovu až 21. DC…to je prý dost pozdě. Do toho max 18. DC je to tak optimální
Jinak prsa mě takhle pálily taky ![]()
@1985 píše:
Ahoj hoky mužu se k vám nenápadně přidat?Sem po 3×IVF, jednou KET. Jedno IVF bylo uspěšný minulí rok boužel skončilo to v 7tt. Dneska beru večer poslední tabletku clositku mám ho poprvé a včera mě boleli prsa až pálily dneska už je klid…asi reaguju prsama na clostíka
…CHci se zeptat za jak dlouho doputuje ovu po poslední tabletce?
Ahojka… každá to má úplně jinak, já měla ovu 11 den, ale 2 dávky clostíku měli 100% úspěch ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, já jsem ted v neděli dobrala clostík, brala jsem 1 tabletu denně od 5.-9.DC, ale vůbec žádné příznaky nepociťuji, snad možná nějaké menší návaly, ale nic hrozného, ne že bych si ty nežádoucí účinky chtěla přivolávat, ale mám obavu, zda se ve mě vůbec něco děje
a pak taky, minulý měsíc, když jsem ho ještě nebrala, tak mi ovu test ukázal 12.DC krásné dvě čárky, ale ted je jedenáctý den cyklu a na ovu testu ani náznak
, ted tak občas citím, maličké píchnutí občas na levé straně, občas na pravé, ale je to jako od špendlíku, tak nevím, jestli to má na svědomí closík. Já už fakticky nevím
máte s tím některá zkušnosti?
Ahoj holky, kdy je ovu jeste nevim - ja mam zacit brat Clostik zitra (poprve) a porad jsme se nerozhodla, zda mam nebo ne
hodne se toho bojim ale zaroven uz bych tak straaaaaasne chtela otehotnet.
Kdyby me jen mely bolet prsa, tak to ale asi zvladnu ![]()
Moc vam vsem drzim palce, at jsou pod stromecek // ![]()
Ahojky já ted dobrala včera clostíka od 5-9DC ale větší dávku 1-0-1 a vaječníky citím
jen jemně ale při tulení
to je bolest…To píchání mám taky občas v pravo nebo levo…ale nic strašnýho…Já sem po IVF takže doktoří ví, že reaguju na stimulaci až moc takže vím, že se ve mě něco odegrává:-)) OVU sem mívala 17DC dokonce dvakrat byl i 25DC a ted po clostíku sem dneska 10DC a ovu test mám taky negativní zatím
držím palečky.
Ahoj luci, precetla jsem během dnešního rána spoustu diskuzi a zmínili se tam i něco k cystám a že později ms, tak jsem se lekla.. Vždycky jsem měla pravidelnou ms po 28dnech.. A tak jsem se i..tesila.. Že to konečně vyšlo..udělala tehu test 31,33 a dnes 36.den a pořád / nic jiného než clostilbegyt nemám, vlastně i o ten jsem si až řekla na doporučení od kamarádky.. K doktorovi zajdu v týdnu ať se na mne podívá. Věřím, že všechno má svůj časč není dobré propadat panice