Clostilbegyt II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
29.9.05 13:45

Ahoj holky,
Medko - ta tvoje dr. je opravdu nějaká divná a hlavně mi přijde nezodpovědná. Asi bych taky s takovým přístupem nebyla moc spokojená. Já mám na podporu luteální fáze předepsaný Duphaston.

Radunko zlatá - moc mě to mrzí, že se ti to takhle zkomplikovalo. A nezoufej, hormony se z těla nevyplaví ihned a působí určitě i další cyklus. Takže i když žádné lentilky nedostaneš, pomáhat můžou ty, co způsobily tu cystu. Musím přiznat, že z hyperstimuláku mám taky strach a taky, že se moje naděje na otěhotnění tím oddálí, ale co se má stát, to se stane. Asi pro tebe není v tuto chvíli moc útěcha, že ty už máš Peťulku, ale věř, že my bezdětné bychom si takovou útěchu moc přály.

Selmi - já taky četla, že vajíčko se odlepí od vaječníku a může kliďánko putovat až na opačnou stranu a dokonce jsou případy, kdy se podařilo počít přirozenou cestou ženě, která neměla žádný vejcovod. To si to ale umí příroda hezky zařídit, že?

Květina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.9.05 13:55

Kvetino - uz jsem se objednala k nove doktorce, jak tak nad tim porad premyslim, je to opravdu hodne nezodpovedne od ni.
A kolikaty den mas zacit s tim duphastonem? Ze bych tam jeste zitra zajela a opravdu se ji tam vnutila, aby si se mnou popovidala.
Ja jsem dnes 2-3DPO.
 Medka

• Citovat
  • Upravit
1177
29.9.05 14:19

Medko - myslím, že ten Duphaston mám od 17DC. A zřejmě má za úkol připravit sliznici pro uhnízdění vajíčka. A snad by u něj nemělo tolik vadit, kdybys jej začala brát o den či dva později. Pokud to jde, tak se klidně k té nové dr. zkus vnutit. A klidně jí třeba řekni, že tě pobolívá břicho, třeba to zapůsobí a udělá ti UTZ a vybaví tě i nějakými léky. Přeji hodně úspěchů a pevné nervy.

Květina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.9.05 15:11

Kvetinko - ja myslela, ze bych se jeste vnutila k te stare doktorce, jako ze mi to porad vrta hlavou, a ze nechci tento mesic uplne odepsat a vylozene se ji zeptat na nejake leky. Ona by se teda urcite nastvala, ze ji radim (ony jsou doktorky na to dost haklivy), ale ja bych pak stejne sla uz k te nove, takze at si je klidne nastvana. No jeste si to do rana necham projit hlavou. Dojizdim totiz za tou starou 40km do meho byvaleho bydliste, tak abych tam ZASE nejela zbytecne a nerozzurila se jeste vic. A musela bych se opet uvolnit z prace, kde to se snazim tajit …no je to slozity
 Medka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.9.05 15:40

Medko, měla jsem strašné bolesti, tak jsem šla k doktorce. Na kontrolní UTZ (zda mi rostou folikuly) mě nezvala:-(

Květinko, děkuju za útěchu, no, asi ji potřebuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
29.9.05 16:46

Ahojky holčiny,

škoda, že nemáte některá z vás doma internet. Já bohužel zase nemám internet v práci, takže s Vámi ani moc nepokecám, protože večer sem většinou už nikdo nechodí, max. na chat.
Jinak děkuji za rady, grafík jsem si přeposlala na svojí emailovou adresu a vytisknu si ho a s tou registrací na fertility.com to zkusím říct manžílkovi, on je takový zručný, co se týká počítačů.
Jinak mě je 28 let a snažíme se o mimi rok. Tento měsíc poprvé beru Clostillbegyt, ale na žádnou kontrolu, ani ultrazvuk jít nemám, tak fakt nevim, když to tady čtu, tak na mě ty mí doktoři asi pěkně prdí. Řekl mi, že pokud se mi nepodaří otěhotnět do dvou měsíců, tak jdu na laparku a tam se to možná rozlouskne. Protože vám musím říct, že od vysazení horm.antikoncepce, mě docela často pobolívá na pravém vaječníku a vlastně ani nevím, jestli mi funguje levý vaječník. Nevím, jestli někdo z Vás není ze západu, ale pokud by jste mi mohly doporučit nějakého gyndaře, např. ve Stříbře, Mariánských Lázních nebo v Plzni, tak bych byla ráda. I když si myslím, že po té laparce půjdu už do nějakého specializovaného střediska, aby se už začalo taky něco dít.
O té Mojžíšové jsem už tady taky četla, ale zatím jsem se nerozhoupala, musela bych dojíždět na cvičení (teda, aby mě naučili ty cviky), ale uvažuji o tom.

Všem moc, moc držím palečky, aby se nám brzy zadařily //

Papa Lenča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
30.9.05 08:00

Zdravím všechny při pátku :)

Tak včerejší UZ už vypadal líp, vpravo 3 folíky kolem 20mm a vlevo 3 po 16mm a sliznice ze 3 na 8mm. V 10 večer mi píchli pregnyl (štípal jak blázen teda) a zítra ráno jedem do ISCARu na IUI. Tak jsem zvědavá co z toho bude. i když se nechci moc těšit, když hlavní folíky jsou na neprůchodný straně. S tím putováním vajíčka je to sice pravda, ale stává se to prý spíš vyjímečně a po té době snažení jsem spíš skeptická. Holky zítra na mě myslete, v pondělí dám vědět jak to probíhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.9.05 09:47

Ahoj holky,

Selmino - budu na Tebe zitra myslet, preju Vam, aby Vam to vyslo, s folikama si nelam hlavu, urcite do zitrka jeste poporostou a vsechno bude OK a ty nam za 14 dni zahlasis // dalnice :D .
Kvetinko - jak si dopadla :?: :?: Jsem jak na trni :!

Holky,tak mi to preci jenom nedalo (uterni odmitnuti me dr. mi dat jakekoliv leky na podporu lut. faze po lentilkach) a dneska jsem se za ni vydala znova, mela jsem pripravenou rec 8O … ale jaksi nebylo treba :roll: . Dr. byla jak vymenena, vzla si mne do ordinace, dokonce si vzpomnela, ze jedu nekam pryc…a tak jsem se ji zeptala, zda existuji nejake leky, kdyz uz nemuzu prijit na ten Pregnyl (Selmino - opravdu to desne stipe a pali a mela jsem po injekcich pekne modrinky) a ona v pohode mi predepsala Utrogestan!!!!
Takze jsem stastna, ze jsem si to vydobyla, clovek se nesmi hned dat. Priste uz budu tvrdsi a nenecham se odbyt nejakou nervni sestrou, kterou vsichni a vecne jen otravuji…

Tak se mejte
papa Medka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.9.05 10:23

Ahoj holky

Medko - tak já tedy do slova a do písmene čumím, jaká se s tvou dr. stala změna. A nenechat se odbýt, to ti dávám zcela za pravdu. Já jsem jednou takhle čekala a sestra brala už i ty, co přišli po mně nebo urgentní (to bych pochopila) a protekční. Tak jsem se naštvala a šla jsem se zeptat, jak je to s tím objednáváním, že jsem byla objednána na 8 a už je 10. A ona prý je dnes moc urgentních (=protekčních, urgentní byl tak jeden). No a já na to, že budu mít problémy v práci atd. - a najednou jsem „už" byla na řadě. Jinak já na trní moc nejsem, protože pořád očekávám tetku. Měla jsem OVU tento cyklus později, takže MS by měla přijít taky kapánek později než minule.

Selmi - no vidíš, přeci jen není vše ztraceno. Tak si to v sobotu v klidu užij a v neděli si dej pořádnou dávku správného lenošení. A samozřejmě i já očekávám zábavné historky z natáčení.

Lenči - to dojíždění kvůli Mojžíšové by určitě nebylo nijak náročné - já chodila na fyzioterapii cca jednou za měsíc - vždy v první polovině cyklu. Tento cyklus jsem tam už byla naposledy a cvičím si už jen doma sama.

Zatím se mějte. Květina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.9.05 21:12

Ahoj Zuzi,
no jak říkám to je rychlost, zní to asi blbě, ale fakt ti závidím, jak jsem to tak poslouchala jak to chodí standardně, min. 2 týdny čekáš na vrácení poukazu od pojišťovny, pak léky, pak cyklus atd. vlasntě jak u inseminace, akorát k tomu jak jsem tam viděla ostatní holčiny ještě měli kompletní předoperační protože odběry jsou pod narkózou jak lapárka pokud se nepletu a i transfer a nemocenská, což můj zaměstanavatel asi taky nic moc…
no fakt ti závidím, ani tak to urychlení jako že nemusíš absolvovat ten byrokratickej maraton…
tak držím palce ať ti to vyjde, vědět že to jde takhle rychle asi bodnu i na inseminaci…
já jsem teď skončila MS a tak se už těším zítra na koncert mýho manži, příští víkend na sklípek s přáteli a pak budu čekat na další MS a pak zkusíme naposledy inseminaci a pak kdo ví…
tak papa a ozvi se
ostatní holčiny taky zdravím, jen se omlouvám jsem hodně vytížená takže ani nestíhám dávat všem své příspěvky, což mě mrzí, snad to brzo napravím
papa Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
242
1.10.05 17:21

Čau Holky,
tak jsem z cest zpátky a vidím že to tu pěkně žije :D

Luci,léky mám opravdu rychleji-ze zásob centra ale nechají je na mě schválit dodatečně.Takže nic zadarmo :D A předoperační vyšetření může být 6měsíců staré a do toho se vlezu(při laparoskopii)-stačilo jen okopírovat záznamy a dodat anesteziologovi :lol: Takže vše v pohodě 8) bez byrokrat.maratónu.
A neschopenku budu mít standartně od punkce do těhu testu.Pokud se povede tak až do konce těhotenství :lol: Nic nechci zanedbat a navíc se na domácí pohodu těším :D Tak mi držtě pěsti :wink:
Jinak se zatím cítím jakž takž :? Ale už cítím jak mi vaječníky pracují a folíci raší :D Doufám že to bude dobrá úroda,ale ne zase moc :)
Ve středu jsem byla pozdravit kámošku před transferem,který dělal můj manža a přenášel dvě krásné embrya :D Tak doufám že bude těhu,abysme vozily spolu :wink: Ta už teď má čekací období-toho se bojím nejvíc :( Těch 14dní je nekonečných,vždyť to znáte :!
Mějte se všechny báječně,držím vám všem pěsti :D
Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.05 16:07

Ahojky,
občas k vám nakukuju a moc všem držím palečky!!
Luci, kéž by Ti ta inseminace už vyšla, to by byla paráda :lol: Třeba to bude jako u mě - já jsem si řekla, že zkusím poslední měsíc a pak si dám asi pauzu… :)

Zuzi, no Ty vypadáš hodně nadějně, to, že jste se do toho takto vložili, je super a určitě to vyjde!! :P Budeš mít folíků jak mraků a z toho spoustu krásných embrijek :lol: Necháte si vložit jen jedno?

Já pokračuju v těhulkovatění, už je mi trochu líp, nevolnosti v podstatě zmizely a i s únavou je to kapánek lepší. Drobci už začínají zabírat dost místa, mají asi 15 cm a to už se na bříšku trochu pozná… Chodím často na UTZ, příští týden jdu na 3D, tak snad už tam bude vidět i případný pindík :D Na posledním UTZ jsme u jednoho miminka pindíka zahlédli, ale bylo to ještě na nějaké přesnější určení hodně brzy (teprve 16.tt), takže kdoví, jak to vlastně je… Jinak se zdá, že je snad vše OK, na triple jdu příští týden.

Chci vám všem taky říct, že je to fakt úžasnej pocit, mít „něco“ v bříšku a znovu opakuju, že to snažení a dlouhosáhlé čekání stojí za to. Samozřejmě, každodenní problémy s těhulkovstvím nezmizí, ale člověk je většinou vnímá mnohem líp.
Myslete teď na to, jak to bude krásný a že si pak jen s úžasem uvědomíte, že vám splnilo to největší přání.

Moc na vás všechny myslím a doufám, že se co nevidět ke mně připojíte!!!! :lol:

PPPPPPPPPPPPPPPPPRRRRRRRRRRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKK!!!!
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKK!!!!

Evík

• Citovat
  • Upravit
242
3.10.05 11:29

Ahojte Snažilky,

Čau Evíku :lol: ,
opravdu jsme se do toho vložili s nadšením a s elánem :D V práci jsem to nakonec taky zvládla říct(hlavně šéf je děsný :evil: ).Manža je na mě moc hodný,opečovává mě-ví že ty hormony jsou koňské dávky a tak má se mnou i trpělivost :D Už se nemůžu dočkat zítřejšího UTZ,kde uvidím tu svou úrodu :lol: A pak se taky těším až uvidím poprvé naše embryjka :D Kolik lidí může říct že viděli své mimčo hned 2.den,že?Doufám že bude vše O.K :wink:
Jinak manža už změnil názor na dvě děti :lol: a tak budeme transferovat 2 embrya.Snad se aspoň jedno zavrtá do mojí pěřinky :D Já je budu opečovávat :) Už aby to bylo :!
Evíku,tolik ti přeji ať si těhulkovství pořádně užiješ :D Je fajn že nevolnosti už odezněly a teď už jen pokveteš :lol: 3D UTZ musí být úžasný zážitek :D Snad se ho brzo dočkáme i my ostatní :) Moc na tebe myslím a dej vědět jaké to bylo :lol: Hltám každý tvůj příspěvěk 8) Ten prskanec je pořádný!Díky za podporu.

Mějte se všechny krásně i přes nepřízeň počasí.Pa pa Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
3.10.05 12:23

Ahoj ženský, tak v sobotu je uskutečnilo naše 1. IUI. Ráno jsem vyjeli do Prahy a musím říct, že jsme se takhle dlouho nenasmáli. Mám štěstí, že jsem našla mužskýho, s kterým i takovéhle věci můžem brát s humorem. Takže i kdyby se nezadařilo, udělali jsme si pěkný výlet do Prahy. Do ISCARu jsme přišli před 10.00 a na recepci vyplňovali spoustu papírů pro založení karty apod. V 10 hod. byl přítel na odběru a v kolem 12 jsem byla objednána já. Všichni byli moc milí a pan Dr. byl tak jemný, že jsem ani necítila, že mě vyšetřuje. Samotná IUI prochu štípla, ale jinak bylo vše v pohodě a rychle. Do 5 minut jsem byla venku z ordinace a šli jsme na dobrý obídek. Jen mě celý den do večera pěkně bolely asi vaječníky, asi po tom pregnylu na uvolnění vajíček, ale večer a v neděli už to bylo dobrý. Celkem mě překvapilo, kolik tam s námi bylo jiných párů. O sobotě měli docela nakvap. Takže nám teď čeká 14.denní čekání a pak testík. Šanci dávají tak do 15%,což není moc a když jsem měla největší vajíčka na neprůchodné straně, tak nechci být nějak moc rozjásaná. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.10.05 14:51

Ahojky,

dneska jsem přečetla snad celou vaší diskusi a chtěla bych se k vám přidat, doufám že mě mezi sebe vezmete???
Jsem taky snažilka od 01/2005, měla jsem velice nepravidelnou menstruaci, má Dr. mě v záři poslala na krev a zjistila že mám anovulační c. - tak jsem dostala od 5DC 2×1 clostilbegyt a od 15 DC do 27 DC Proveru taky 2×1. V září se nezadařilo a dneska jsem byla na kontrole jak budem pokračovat dál - předapsala mi tyto samé prášky na další 2 měsíce a když se ani během 2 měsíců nezadaří tak pak to prý nakopnem ještě víc.

To je jen tak zhruba v kostce. Snad vám to neva že jsem se tak vtírla, ale už si o tom potřebuji promluvit s někým kdo je na tom podobně jako já.

Přeji všem co nejdříve // na testíku.

Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí