Clostilbegyt II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
2.12.05 08:27

Ahoj Welinko, já naštěstí PCO nemám a OVU mám přirozeně, ale na clost. jsem reagovala taky vždy dost. Měla jsem ho 2× kvůli IUI a vždy jsem měla 6 větších folíků. Ani mému Dr. v CARu se to moc nelíbilo, prý je moc velké riziko vícečetněho těhu, ale 1. pokus stejně nevyšel. Jsem týden po 2 IUI a zase bylo 6 folíků, tak jsem zvědavá. Pokud to nevyjde, z kraje příštího roku jdem na IVF. Jen mám strach, když takto hodně reaguji již na clost. jak to bude vypadat při těch lécích těžšího kalibru. Z toho hyperstim. syndromu mám taky trochu strach.

Měj se Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.12.05 13:01

Ahoj holky, jsem dnes úplně grogy. Kdyby nebyl víkend, tak nevím, co bych dělala. Od úterka až do včerejška jsem měla migrénu s ukázkovou nevolností a včera přibyla MS. A to všechno při plném pracovním nasazení. No, při plném…v rámci možností. A proto dnes doháním to, co jsem díky indispozici nezvládla. Ještě že je ten víkend a já se můžu trochu zmátořit. Další várku Clostilbegytu zatím nemám v plánu jelikož jsem objednaná do CARu!!! Tak snad mi tam pomohou toho mimíska vyrobit.

Šelminko neboj, určitě při IVF (pokud bude třeba) začnou nejnižší dávkou. Nemohu sice posoudit na kolik je rozdíl v síle, ale určitě je v místě působení. Clostilbegyt a Clomhexal působí na podvěsek mozkový, který ovlivní výrobu příslušných hormonů pro OVU. A při IVF se aplikují hormony přímo. Takže hyperstimulace tě vůbec nemusí potkat.

Květina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.12.05 21:58

Ahoj, holky.Já mám smůlu.Když to vše tak krásně vypadalo.Dnes jsem 4 den po iui, tak jsem dostala zánět močáku.To je opravdu k vzteku.Minule zas zánět nosohltanu.Zánět močáku jsem neměla 10 let a zrovna když to nejmíň potřebuji tak…

• Citovat
  • Upravit
431
4.12.05 22:47

Šelmino taky mám strach…jestli vůbec k ovulaci dojde…v úterý jdu na UTZ a tam se rozhodne :wink: …já už mám léky na IVF…jakmile dr v CAR viděla „ten nářez“ s 8 folíky..okamžitě mi stáhla dávky léku k IVF o polovinu(tedy zatím na stimulačním protokolu)…tak z toho neměj strach…oni vědí co dělají a jak říká má dr v CAR…Clostilbegyt takovéhle „sviňárny“ dělá…a u PCO ho nevidíme rádi…co se ale stimulací k IVF týče…je to prý strašně fain..že přesně odměří dávku…držím ti palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
5.12.05 07:59

Květi - dík za uklidnění. To je super, že jsi objednaná co CARu, uvidíš, že se už začně něco dít :lol: Pěkně vše zkontrolují a hned jsi o krůček blíž k mimi.

S tou migrénou tě lituji, u nás jí trpí teta a tak vím co to s ní dělá a jak je pak z toho vyřízená :(

Já naštěstí tento cyklus mám taky poslední dávku lentilek, protože jinak bych byla jak při neštovicích. Mám z těch všech hormonů děsný boláky na zádech a touto 2. dávkou se to ještě zhoršilo :x . Takže teď si dáme od lentilek pár měsíců pokoj a snad se to zlepší 8O Na duben máme už v plánu IVF.

Hezké pondělní ráno přeje Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
5.12.05 08:49

Ahoj holky,
Ještě než se dám plnou parou vpřed do stanovených úkolů, chci vás pozdravit.

Domiku - to je opravdu jak naschvál. Moje mamka zase onemocněla štítnou žlázou a prý je to dědičné. Co nejdřív budu šupajdit na vyšetření. Taky mám „ohromnou" radost.

Šelmina - já tento měsíc žádný Clostilbegyt neberu, druhý cyklus s lentilkami byl co se akné týče ještě horší. Ale teď si nemůžu vynachválit, že mám opět pleť hebkou jako dětská prdýlka. Ale tělo si neodpočinulo, ledviny i játra jsem pro změnu zatížila léky na migrénu. Naštěstí už mám předepsány celkem účinné a jedny z nich se můžou i v těhu. Když jsem byla jen na Paralenu nebo Ibalginu, tak to byla hrůza - „nadopovaná" a stejně mi už ani nezabíraly.

Ještě jsem se chtěla zeptat, zda může mít Clostilbegyt případně Duphaston vliv na délku a sílu MS. Posledně jsem MS měla jen 4 a tentokrát dokonce jen 3 dny a ten třetí to už skoro ani nestálo za řeč. Těhu určitě nejsem.

Přeji hezký začátek týdne.

Květina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.12.05 21:53

Ahoj Zuzi, Evi a další holčiny..
tak jsem po pondělní druhé inseminaci, ani mi po druhý nekontrolovali jak vyrostly folíci, ale tak nějak počítali že ten hlavní dorostl, poprvé jsem dostala utrogestan ale mám si ho zavádět ne polykat…máte s ním někdo nějaké zkušenosti? jak to působí? měli jsme to ještě večer a dnes pojistit a teď už nezbývá než čekat, jestli to tentokrát nevyjde, nevím co budu dělat, asi nám doporučí další pokusy inseminace před mimotělním, ale já už asi nebudu moct…no uvidíme, bůh ví co pro mě život ješě chystá…
tak se budu ozývat jak se cítím a doufat…
nejste některá v podobným stádiu?
díky Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
242
7.12.05 11:17

Čau Luci,
tak ti budu držet palce :D Utrogestan se může buď polykat nebo zavádět-dokonce prý zavádění je lepší :wink: ,protože je to blíž k cílové stanici :lol: a někoho při polykání bolí žaludek.Takže buď hlavně v pohodě,ikdyž vím že to čekání je fakt děsné :?

Já sem teď měla taky pro změnu napínavé chvilky :cry: V pátek sem z ničeho nic začala krvácet.Dovedeš si jistě představit jak ve mě hrklo :( :! Naštěstí byl můj gynekolog v Podolí ve službě a tak jsme za ním s manžou vyrazili.Udělal mi kontrolní UTZ a mimča byla v pořádku-pěkně se midlila a mávala nám,jako že se nic neděje :D Dostala sem injekce na podporu těhu a zástavu krvácení a pak další léky na doma.Nemusela jsem zůstat v nemocnici,protože sme slíbili že budu ležet a manža mě bude obskakovat :wink: Od té doby celé dny proležím a krvácení už se naštěstí neobjevilo,tak snad už to tak zůstane :) Ale vystrašilo nás to teda pěkně :! Doufám že už se to nebude opakovat,ale stejně už se teď budu víc hlídat 8)

Měj se krásně a brzké // na testu.I ostatním snažilkám držím pěsti :lol:
Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.12.05 14:14

Milé snažilky,
ráda bych Vám tu trochu zvedla náladu.Po mé první kůře s Clomhexalem se nám asi zadařilo těhu. :lol: Dnes jsem 21 DPO a dozvěděla jsem se výsledek z pondělní krve,HCG 66,takže to asi vypadá nadějně.Sice nevím,zda to není málo. :?: Více budu vědět v úterý z UTZ. Tak dám vědět.Držím Vám palečky a prskám TĚHU (doufám)bacílek, chytejte PRSK :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.05 21:28

ahojky Zuzi,
no koukám není to easy, chjo, kdy už nás ta smůla opustí, ale jsem štastná, že jsi v pořádku. já bych byla asi úplně na dně, mě se něco takovýho stát…vůbec si to neumím představit, ani to že bych o mimi přišla po tak dlouhém čekání, musí to být pak opravdu hrozně těžký…no ale ty budeš určitě v pořádku a za chvíli budeš mít míma jako lusk… říkala jsi že to budou obě holčičky?
tak doufám že máš s tím utrogestanem pravdu a když mi rovnou řekla že mám zavádět tak snad to tak bude…abych pravdu řekla tak zatím pozoruju jen to že mě čas od času zvláštně pobolívá v břichu, ale jelikož jsem druhej-třetí den poté tak bych řekla že se ještě nemůže nic podstatnýho dít…
tak čekám a čekám a doufám, ale moc nevěřím…:)
mimochodem nevíš jak ten utrogestan vlastně působí, co vlastně dělá?
tak papa a opatruj seLucka 01

• Citovat
  • Upravit
582
8.12.05 08:40

Ahoj holky,

Luci, držím palce, ať IUI vyjde. My byli nedávno taky na druhé IUI a teď čekám, co se z toho vyklube :?

Květi - nemáš dnes svátek? Jestli jsi Květoslava, tak ti přeji vše nejlepší, hodně zdraví, lásky a brzkého mimíse :D

Zatím pa Šelmina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
8.12.05 10:57

Ahoj Luci,
taky sem měla pěkně nahnáno,ale vše šlo tak rychle-odvoz do nemocnice za 15min. a pak hned vyšetření,kde sem viděla že jsou mimča v pořádku.Takže mi to asi úplně došlo až doma a teď už se budu asi bát pořád :? Já zatím nevím co manža při IVF namíchal,ale doufám že když je tak skvělý embryolog tak snad holku a kluka :wink: No ale to se necháme překvapit až tak v půlce ledna :) Hlavně abych je ve zdraví donosila :!

Dvě holky čeká Evík,ta je o dost přede mnou a tak už to sladké tajemství ví :lol: Akorát nevím co s ní je,protože sem jí odepsala na ten mail co napsala a odpověď žádná.Tak nevím kde je chybka,ale doufám že jsou všechny holky v pořádku.

Ty se Luci teď šetři a pěkně těhotni :lol: Utrogestan obsahuje přírodní progesteron-hormon,který vylučují i vaječníky a má vliv na přípravu a udržení těhotenství.Já ho užívám pořád a nejspíš ještě chvíli budu.Jediná jeho nevýhoda je že sem po něm spací :wink: Ale aspoň mi ty dny doma rychleji utíkají :D Přeju i Tobě ať Ti to rychle uteče a brzo se raduješ s //

Miruli gratuluju a držím pěsti při kontrolním UTZ :D

Selmi,Ty se taky opatruj a pevné nervy-ty potřebujeme všechny.Držím vám všem pěsti :lol: Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.12.05 18:26

Ahoj Zuzi a Luci,
moc ráda vás vidím holčinky, Zuzi omlouvám se, že jsem ještě neodepsala, ale nedostanu se teď skoro vůbec na net, mám ho totiž jen v práci a tam už bývám hodně sporadicky :lol: Hnedle Ti ale odepíšu.

Luci, kdybys chtěla, taky mi písni wewi@centrum.cz.
Držím palečky, přeju hodně sil, musí to být moc těžké, ale uvidíš, že se dočkáte :lol: Budu tě sledovat :lol:
 Pápá

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.12.05 22:23

Ahojky Zuzi a Evi,
a povíte mi jestli jste nějak brzo cítili třeba něco v bříšku nebo jaké jste měli příznaky a kdy? ach jo, to čekání je fakt hrozný a nejhorší je to že v sobě mám pořád děsně jistej pocit že zas nic…možná proto že si nechci dávat falešnou naději ale neúmyslně, ale spíš mám pocit že je to tušení… tentokrát to ale asi jen tak nezvládnu, minule jsem byla na dovče s přáteli a úplně se to rozplynulo a neřešila jsem to, ale tentokrát mě to pěkně setne, to vím určitě…
kéž by se tak nestalo, byl by to ten nejkrásnější vánoční dárek do konce mýho života…

tak se opatrujte, dávejte na sebe obě pozor a pošlete mi třebas fotky jak kynete :) na bartosovalucie@hotmail.com
papa Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
242
9.12.05 11:43

Ahoj Lucko,
já jsem si dělala test 15.den po transferu embryjek(od ovulace-odběru oocytů- to bylo 19.den) A asi 3dny před testováním už jsem měla zvláštní pocity-hlavně pro mě netypické před MS bylo,že jsem všechny pachy cítila hodně silně(to mi zůstalo až doteď a někdy je to děsné :? )a ještě jsem se mohla utlouct po rajčatech a paprice.Ty mám sice ráda,ale v takovém množství to bylo dost zvláštní.A taky jsem vůbec nemohla čokoládu,bez které normálně nevydržím ani jeden den :lol: No ty chutě už se mi vrátily,už jím zase skoro všechno a čokoládu taky :wink: Tak nevím jak to budeš mít ty,ale hlavně zkus zachovat klídek.To se mi to kecá :roll: Ale myslím to s tebou dobře,psychika je fakt dost důležitá.Tak se opatruj,držím ti pěsti.Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí