Příkrmy - co člověk, to názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17363
23.3.12 14:30

Co člověk, to názor…a pak si vyber ;) Já myslím, ať si každej dělá podle svýho a svých dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
23.3.12 14:47
@Nelisa píše:
Hoď to za hlavu a dělej si to dál po svým. ;)
Jen si říkám, že tuhle paní bych za tchýni mít nechtěla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky mě to napadlo. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
23.3.12 14:48
@ncc1701 píše:
Ten mixer me vzdycky dostane, par generaci zpatky ho nikdo neznal, tak proc najednou tak strasne vadi mackani jidla vidlickou? Take jsem nekde nasla udajne dve ste let stary recept, kde v postupu bylo napsano, ze vse dukladne rozmixujeme. V diskuzi jsem se zeptala, jestli je fakt tak stary recept, ze mi k nemu ten mixer teda vubec nesedi a schytala jsem to jak kdybych svolavala atentat :-)

Tak to mě fakt dostalo! :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.3.12 14:57

@atominnka tak s těma čepičkama mě to čeká tento rok. Malý 14m nechce mít nic na hlavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
23.3.12 15:09

Chachá, tak na mě by pani zavolala rovnou kárné komando :mrgreen: :mrgreen: hádej co měl můj chlapeček jako první ovoce (v 7 měs)? Jahodu (těžký alergen)! A co spapal jako první zeleninku v pohankové kaši? Celer (těžký alergen)! Maso měl poprvé ve 13 měsících a to rybí a po rýži a mrkvi má taky zácpu (to je jasné, vždyť se toto dává při průjmech).
Mě osobně nevadí jiné názory ani jiný způsob výchovy a stravování, než mám já. Ale co mě nenechá chladnou, jsou nevyžádané rady typu: „…v televizi říkali…, v reklamě říkali…, v letáčku píšou…, pani doktorka říkala… " a když vzdoruji, že mám svůj rozum, tak mě dostanou do kolen argumentem, že "se to tak dělá!“ případně, „ostetní to tak dělaj!“ :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
23.3.12 15:30

Je to pravda,každý ať si řekne co si myslí,ale nikomu to nepodbízí.Taky jsem dneska,kdy můj syn měl jen svetr a tenkou čepičku neletěla za maminkou,která měla dítě v zimní bundě a ve fusaku:-))teda mně to přišlo v 16 stupních ve stínu ujetý,ale nemůžu vědět jestli se nevrátili třeba z afriky,že:-))
Příkrmy jsou kapitola sama pro sebe,někdo zavrhuje dom,stravu at je jaká je a někdo skleničky. Jednej dle sebe a je to:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
23.3.12 18:06

S tou dom stravou je to těžký, taky bych pro ni chtěla to nejlepší :nevim: . Jenže do smrti ji na skleničkách stejně držet nemůžu, nedovolí to ani ona ani naše peněženka :P . Snažím se mít alespoň vše domácí nebo bio, ale třeba brokolici ani špenát jsem nesehnala, tak se chystám na Findus mražené.
Naše lékařka mě šokovala - prý klidně radši už teď kvalitní vepřové, protože po kupovaném kuřecím často viděla prsa u dětí tak kolem roku - dvou. To mě teda dostalo. :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.3.12 20:13
@omites píše:
@atominnka tak s těma čepičkama mě to čeká tento rok. Malý 14m nechce mít nic na hlavě :mrgreen:
:-D no moje měla kolem těch 7-9m, a taky je nechtěla. Navíc, když je teplo a nefouká, na co dávat čepičku, když mám vyzkoušené, že i pod lehkou se potí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.3.12 20:17
@jajul píše:
S tou dom stravou je to těžký, taky bych pro ni chtěla to nejlepší :nevim: . Jenže do smrti ji na skleničkách stejně držet nemůžu, nedovolí to ani ona ani naše peněženka :P . Snažím se mít alespoň vše domácí nebo bio, ale třeba brokolici ani špenát jsem nesehnala, tak se chystám na Findus mražené.
Naše lékařka mě šokovala - prý klidně radši už teď kvalitní vepřové, protože po kupovaném kuřecím často viděla prsa u dětí tak kolem roku - dvou. To mě teda dostalo. :pocitac: :poblion:

No to kuřecí teda taky nemusím :-) já začínala krůtím kolem 7m, pa¨k jsem dala hovězí, pak vepřové a kuřecí až nakonec, protože my ho taky nejíme… :nevim: Pak měla čerstvě chyceného pstruha a o víkendu bude mít prvně králíka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
24.3.12 07:15
@atominnka píše:
No to kuřecí teda taky nemusím :-) já začínala krůtím kolem 7m, pa¨k jsem dala hovězí, pak vepřové a kuřecí až nakonec, protože my ho taky nejíme… :nevim: Pak měla čerstvě chyceného pstruha a o víkendu bude mít prvně králíka :-)

Já zase dávám jen kuřecí a krůtí :lol:
Vepřové a hovězí moc nejím, ale už týden se odhodlávám, že u řezníka nějaké „mladé“ maso pro malou koupím..

Naše mudr.mi zase v 8mi měsících „doporučila“, ať už dávám všechno (papriky,rajčata,ryby ,celer)- dcera má, zatím, nepotvrzenou alergii na mléčnou bílkovinu a je u dr.sledovaná od druhého měsíce…
No, řídila jsem se podle sebe a nic z potenc.alergenů jsem sice nedala, ale do měsíce měla stejně alerg.reakci na nějakou potravinu :roll:
V podezření je petržel ! :,(

Bych řekla, že jsem ten typ člověka, co hledá inspiraci a nápady od jiných, které si pak vytřídí podle sebe…ráda si nechám poradit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí