Co dát pod prostěradlo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
5.2.07 13:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.2.07 13:29

Upresneni druhe adresy:
http://www.sebat.cz/list/002000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
5.2.07 16:22

Ahoj,
my máme tu podložku z Ikei, Tomík spí ve velké posteli, má ji na šířku, moc necestuje, takže to stačí. Jenom mě štvalo, že se pořád krčila a shrnovala, ale přišla jsem na to :wink: - zespodu matrace jsem konce té podložky scvakla dětskýma kšandama a je to :D Jinak když je nehoda, stačí ji přeprat, dát na topení a za chvíli je suchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
21.3.12 11:53

A nejsou lepší ty jednorázový podložky? Mamka to taky dávala bráchovi a bylo to super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarka5
21.3.12 11:55

Tak já dávám do postýlky prostěradlo které je ze spoda pogumované takže se na madraci mokro nedostane. nejsou ani drahé ;)

• Citovat
  • Upravit
392
21.3.12 11:59

podložku z Ikei. Popřípadě koupit 2 a dát dve. Ale jsou dost veliké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.3.12 12:00

použít můžeš třeba tohle, je to prostěradlovina s PUL zátěrem, tedy nepropustí vlhkost, ale propustí vzduch, na rozdíl od igelitu http://www.sijemdetem.cz/…%9Bradlovina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.3.12 12:04

Já mám dvě z Ikey a protože mám dvě postýlky, tak když se pere, dávám jednorázovou podložku, na které jinak přebaluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
21.3.12 12:09

Měla jsem prostěradla - jedno s vrstvou PVC - hrůza, nedýchá, dítě se hrozně potí, vyhodila jsem ho - další jsem koupila už sice dražší (cca kolem 400 přesně nevím) ale s polyuretanem - ten je prodyšný ;) vrchní vrstva byl flanel, takže i přijemné na dotek. Kupovala jsem tady
Jo a lépe koupit dvě na střídačku, protože docela dlouho schne ;)

Podložky z Ikea mi nevyhovovaly - jednak se pod prostěradlem krčí, nejdou nijak uchytit, a jednak při pohybu šustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.3.12 12:13

dávám nepropustné froté prostěradlo..a nemusím mít chráníč..stojí stejně jako obyč froté.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
700
21.3.12 12:50

mám tenhle komplet i s chráničem matrace a spokojenost :) http://www.sambaby.com/…e-klin-akce/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
21.3.12 13:27

Nedávala jsem nic. Když byly děti malé a mohlo by hrozit ev. ublinknutí, byly v zavinovačce (zimní děti).
Dcera pak byla na noc bez plínek ze dne na den, syn ještě plínku má.
Ale já můžu z matrace sundat „obal“ a oprat.
Jinak bych dala taky obyčejné jednorázové přebalovací podložky, právě,aby nebyly děti přímo na igelitě. Já používala Bella Happy,jsou velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
21.3.12 13:36

Pod prostěradlo jsem dala ovčí kůži a na ni froté osušku. V případě nehody vyperu prostěradlo a osušku, kůže uschne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
21.3.12 15:14

Já dávala malé nepromokavé prostěradlo, shora je froté a z druhé strany nepropustná část. Měla jsem tři, takže když se stalo, jen jsem převlíkla a vyprala. Ale u nás těch nehod moc nebylo, na noc je měla celkem dlouho a pak sama přišla s tím, že už to pochopila a od té doby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
22.3.12 13:13
CokeLady píše:
-PET- píše:
Pod prostěradlo jsem dala ovčí kůži a na ni froté osušku. V případě nehody vyperu prostěradlo a osušku, kůže uschne :-)
A to ta kůže není cítit, přijde mi to trochu fuj. :think:

Ne, nesmrdí to, je vyčiněná, čistá, bez vůně a zápachu, snadno větratelná, s krátkým chlupem. Kdybych měla pocit, že už to není ono, tak z ní udělám psí pelech a vyžádám si od táty novou :-) Fuj mi přijde spíš igelit, nepromokavé (a neprodyšné) podložky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí