Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maly to delal taky kdyz jsem odesla v jeho 9m do prace a uprimne, prisavka byl az do narozeni segry
Spatna mama urcite nejsi, dcerce je dobre je s tatinkem-to je taky plnohodnotny rodic.Bud trpeliva, chce to cas ![]()
@poučená píše: Říká ti, že tě má ráda a že tě moc potřebuje. Tak jí to říkej také. Svoje domácí povinnosti přerozděl a věnuj se své maličké. Ona na tebe celou dobu čeká, když si tak pěkně sama hraje. Prostě čeká na tebe, aby zase s tebou mohla být. Tak ať to její otec respektuje, že tě moc potřebuje a ať se sám osobně postará i o tvoji pohodu. Ono toto období nebude trvat věčně a časem všechno bude zase jiné. Ale vždycky jde o celkovou rodinnou pohodu. Tak to netáhni sama, neurvi se.
Až mě ukápla slza, jak krásně jste to napsala ![]()
@poučená píše:
Dívat se na svět očima svého malého dítěte. Umí to vůbec dnešní matky? Kam mají své oči zahleděné? Mateřství je nejkrásnější období v životě ženy. Proč si ho ženy neumí se svým dítětem hezky prožít? Proč pořád někam spěchají? Proč jim jejich malé dítě, které chce být s maminkou, proč se jim pořád jen plete pod nohama a zdržuje je od důležitějších věcí, než je jejich dítě? Co všechno je pro matky malých dětí důležitější, než je jejich dítě? Na to ať si každá už odpoví sama.Moje kamarádka pracuje na dětské onkologii. Co by matky daly za to, aby tu nemoc jejich dítě přežilo!
Člověk si má uvědomit, co je v jeho životě to opravdu důležité.
Jo no.
![]()