Co dělat, když dítě nepřijmou do ZŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81490
14.4.19 21:43
@Flyingfrog píše:
@Vermun Při mém štěstí v té nejvzdálenější. Takže budu muset sklopit uši a dát syna na sportovku. Tam chodí dcera a je to nejblíž.
On není vysloveně sportovní antitalent, ale má své tempo. Je drobet jiný než dvě další děti no.

Brod je ještě daleko… Nic bych nestahovala a vyckala na jejich akci. A sportovka v zaloze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
14.4.19 21:46

@Kakachna Pokud to nepůjde zvětšit, pošlu do zprávy, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
14.4.19 21:50

@Flyingfrog Mám to rozmazané, pošli mi to prosím do sz. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
28.4.19 20:29

Ahoj, prosím, jak to je, když mi dceru nevzali do nespádové školy? A na spadovku jsme se nehlásili. Musí mi ji vzít v rámci školského obvodu, nebo může skončit kdekoliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65456
28.4.19 21:22
@Bjoucik.15 píše:
Ahoj, prosím, jak to je, když mi dceru nevzali do nespádové školy? A na spadovku jsme se nehlásili. Musí mi ji vzít v rámci školského obvodu, nebo může skončit kdekoliv?

tak záleží, jestli má spádová volné místo. Pokud ano, musí ji vzít. Pokud ne, tak jí může město (obec) sehnat místo tam, kde prostě bude. Proč jste nešli i na spádovou školu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
22.5.19 13:23

@vokishka protože jsme tam původně nechtěli. Ona ta nespádova nás vypekla v tom, že brala jen 50 děti místo slíbených 80 :? Ale už jsme přijati na spadovou. Tam byl ještě problém, že matrika nějak zapomněla uvést jméno dcery do seznamu pro školy. Takže ještě, že jsem si to vyrizovala já, protože by mi ji nevzali nikam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí