Co dělat v práci, když není práce..
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
zdokonaluj se v práci excel a tak
taky jsem takovou brigádu měla, naskenovala jsem si knihu a přečetla jsem ji celou a nejrychleji čas utíkal, když se člověk zapovidal s kolegou, ale to uz po čase taky nepomahalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elishka1 píše:
zdokonaluj se v práci excel a taktaky jsem takovou brigádu měla, naskenovala jsem si knihu a přečetla jsem ji celou a nejrychleji čas utíkal, když se člověk zapovidal s kolegou, ale to uz po čase taky nepomahalo
Díky, ten excel je dobrý nápad, to zrovna potřebuju.
- Citovat
- Upravit
Nevím jakou máš práci, já tohle ani v jedné práci nezažila. Vždy jsem si něco našla, i kdybych měla někomu s něčím pomoci. Zakládat, archivovat. Pomáhat s podklady. V aktuální práci jsem musela složit 7 testu online a bez učení to nešlo. Tím jsem se zabavila. Četla jsem si zákony k mé práci. Naučila se pořádně excel, atd. Nejhorší je nuda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 píše:
Nevím jakou máš práci, já tohle ani v jedné práci nezažila. Vždy jsem si něco našla, i kdybych měla někomu s něčím pomoci. Zakládat, archivovat. Pomáhat s podklady. V aktuální práci jsem musela složit 7 testu online a bez učení to nešlo. Tím jsem se zabavila. Četla jsem si zákony k mé práci. Naučila se pořádně excel, atd. Nejhorší je nuda.
dělám tabulky, reporting. akorát ještě nic nevím, čekám až mi dají práci. tak v tom mezičase… tady je na vše čas.. jinak pak už si můžu vylepšovat tabulky, zjišťovat vazby, chodit na investiční akce…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj všem, mám práci, kde nejsem plně vytížená, zatím se zaučuji a jsem závislá na tom, jak má na mě čas kolega se zaškolováním… obecně to tu tak je, že se nedělá na 100 %. Moje pracovní místo je však vidět hned od dveří, tak nechci provokovat s tím, že budu furt na netu… jak se zaměstnat něčím jiným, co nebude úplně vidět? Občas si platím příkazy z banky, občas čtu letáky.. díky. a pochopitelně anonymní příspěvek..
Pustit svou pracovni napln na obrazovku a dolr pod to si dat pidiokenko, Wordu, ve ktetem budes mit ebook a ten si cist.
- Citovat
- Upravit
@Limi123 píše:
Jestli budes delat v Excelu, uc se podle knizky makra.
dobrý nápad, to zatím moc neumím ![]()
- Citovat
- Upravit
Lezes do banky na netu v praci?
Hustý. No každopádně mysli na to, ze každá stránka kam vlezes se loguje a správce sítě je vidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda vždy měla stejný problém - ze začátku jsem si četla knihy, poté jsem nacházela práci, kde jsem mohla být na notebooku. Jenže jsem vždy byla sama na provozovně, takže pohoda – momentálně taky píšu z práce, ale to dle toho kolik mám zrovna lidí ![]()
Anebo zkus cvičit angličtinu a fráze daného oboru
- Citovat
- Upravit
@Alkata píše:
Lezes do banky na netu v praci?Hustý. No každopádně mysli na to, ze každá stránka kam vlezes se loguje a správce sítě je vidí.
Co je na tom hustýho? ![]()
Záleží, jestli to nemají zakázaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl No nechcela by som aby nejaký IT typek videl moje heslo k účtu a tak… Takto som to pochopila ja.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stankaSR píše:
@Bábrdl No nechcela by som aby nejaký IT typek videl moje heslo k účtu a tak… Takto som to pochopila ja.
Jo takhle
Tak to jo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hustý je na tom to, ze přihlašovací údaje muže kdokoli odchytit. Přihlašovat se kdekoli krom domova je volovina. Kor v praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, mám práci, kde nejsem plně vytížená, zatím se zaučuji a jsem závislá na tom, jak má na mě čas kolega se zaškolováním… obecně to tu tak je, že se nedělá na 100 %. Moje pracovní místo je však vidět hned od dveří, tak nechci provokovat s tím, že budu furt na netu… jak se zaměstnat něčím jiným, co nebude úplně vidět? Občas si platím příkazy z banky, občas čtu letáky.. díky. a pochopitelně anonymní příspěvek..