Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4041
6.8.14 13:25

Zapečený květák, pečené vepřové s lilkem a cibulí k tomu brambory, celerová krémová polévka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
6.8.14 15:51

:D Dneska jsem byla na obídku se sousedkou a večer jdeme grilovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.8.14 07:05

Těstovinový salàt s lososem a rajčaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
7.8.14 07:27

Bramboračku s houbami a palačinky. Dcerce na sladko, nám velkým s philadelphii, uzeným lososem a koprem. A je mi jedno, že ty dvě jídla nejdou k sobě, chutě jsou chutě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
7.8.14 07:28
@anykam píše:
Těstovinový salàt s lososem a rajčaty.

S uzeným anebo normálním? Mohu poprosit o „recept“? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.8.14 07:44

@MaWe s normálním, ale myslím, že uzený by tam mohl být taky dobrý. Je to strašně jednoduché. Na oleji osmahne na drobno nakrájenou cibuli, pak na plátky nakrájený česnek, přidáme na kousky nakrájeného lososa (někdo nechává filet na porci -ten pak položí na těstoviny, ale my máme radši kousky) a na závěr půlky cherry rajčátek(ty stačí péct jen chvilku)Smícháme téstoviny a směs, osolíme a opepříme (občas si na to dáváme ještě francouzský dresing) :palec: to je pak ňamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
7.8.14 07:49
@anykam píše:
@MaWe s normálním, ale myslím, že uzený by tam mohl být taky dobrý. Je to strašně jednoduché. Na oleji osmahne na drobno nakrájenou cibuli, pak na plátky nakrájený česnek, přidáme na kousky nakrájeného lososa (někdo nechává filet na porci -ten pak položí na těstoviny, ale my máme radši kousky) a na závěr půlky cherry rajčátek(ty stačí péct jen chvilku)Smícháme téstoviny a směs, osolíme a opepříme (občas si na to dáváme ještě francouzský dresing) :palec: to je pak ňamka

Díky za inspiraci, vyzkouším, mám v mrazáku i normálního :jazyk: a jíte to teplé anebo necháš vychladnout a odležet v lednici? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
7.8.14 08:31

Holky prosím poraďte, co dobrého vykouzlit z krkovičky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
7.8.14 09:17

Včera večer jsem se urputně mořila s bramboráčky a kaťákem a tak dnes bude kaťák, ale bramboráčky padli za vlast už večer, takže dnes jen s rýží. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela25cz
7.8.14 09:49
@kometa32 píše:
Holky prosím poraďte, co dobrého vykouzlit z krkovičky? :kytka:

Nejraději máme krkovičku na grilu. Máte gril?

• Citovat
  • Upravit
13142
7.8.14 10:21
@marcela25cz píše:
Nejraději máme krkovičku na grilu. Máte gril?

Ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
7.8.14 10:24

Dneska jablková žemlovka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
7.8.14 10:58

U nas gnocci s lososem - na kousky zarestovat lososa, pekne na masle, jen chvilinku, zalit smetanou, osolit, citronova stava, petrzelka. Dalsi koreni netreba.Moc,moc dobry :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
7.8.14 11:06

A já dneska pořád ještě nevím :oops: akorát bude pórková polévka. Poraďte co na druhé :kytka: doma je:
vajíčka
brambory
rýže
brokolice
mrkev
mraž. hrášek
mraž. kukuřice
smetana 12%
maso jsem nevtáhla z mrazáku a nechce se mi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
7.8.14 11:08

@Eliška No tak to bych vzala brokolici, natrhala na růžičky, malé, naskládala s cibulí do zapékací mísy a prokládala s na plátky krájenými bramborami. Zalít smetanou a dát zapéct, můžeš přidat koření na grilovanou zeleninu a navrch strouhaný sýr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí