Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dělala jsem low carb brownies, low carb zelňáky a low carb chleba a hned je 12 vajec pryč.
U nás dneska pecena kureci stehna, nové brambory a okurkový salát.
Plene papriky s testovinami a bude i na zlitra. Na vecer jsem nalozila stehenni rizky podle tohohle receptu, snad nebudem zklamani https://www.youtube.com/watch?…
Dnes škrcená mrkef s bramborem a kuřetem, točená zmrzlina čokoláda/tvaroh z polystyrénového kbelíku… ![]()
@adresa píše: Více
Je to takovej ten typickej: Tady-se-jednou-musím- zastavit kolem kterýho jsem jel stokrát. ![]()
@Betty MacDonald píše: Více
U nás vejce a smetana. Dnes jsem si jela pro další borůvky, zastavila jsem se v penny, měli Olma smetany za 19.90, trvanlivost končí v srpnu. Tak jsem vzala dvacet. Bude borůvkový žahour, mačkané borůvky se smetanou, budou omáčky, na zahrádce je čerstvý kopr, taky panenka s pepřovou omáčkou, kuře na paprice, houbovka, pečené kynuté vdolky (ne smažené bavorské) s borůvkama a smetanou, a jeden velký čokoládový dort s krémem z ganache a mascarpone.
Příspěvek upraven 12.07.26 v 23:27
@KalamityJohn píše: Více
Znám, my jeden takový bohužel prošvihli, skončili. Fajn, že vám to vyšlo
@Zvedava1 máš Facebook? Tam jsou skupiny, kde lidi nabízejí, určitě najdeš.
@adresa píše: Více
Prosím tě jak děláš ty vdolky? Já čas od času dělám jen ty klasické bavorské, ale je to tedy kalorická bomba ![]()
Dnes nám od rána až do pěti do odpoledne nejde proud a tak bude oběd na grilu, včera jsem naložila kuřecí a krkovici, přidám tam ještě cukety a papriky a ještě mám v lednici kukuřice, tak to tam vše dám a pozvu i tchýňku s tchánem, dnes se konečně vrací muž, tak ten má nachystané i hermelíny.