Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zvedava1 píše: Více
@Winter garden píše: Více
Já vím. A ta věta funguje jen u mě
no nic, zůstanu prostě u páry, jen ještě zkusím ten fígl s ohratym talířem, než na něj položim knedlíky
@adresa píše: Více
pockej do vikendu, treba na tom budu stejne a pozadam o tip na parni hrnec ![]()
Víkend se blíží a s ním náročné vaření
…
Jeden syn měl v tydnu svátek, druhý má příští týden narozky, takže maminka = já se zbláznila a bude dělat:
roštěnky s rýží
Kuřátko nadívané mandlemi a rozinkami a brkase
V neděli borůvkové tvarohové knedlíky sypané perníkem a pizza z listového těsta
V sobotu večer ještě zvládnu moučník s rybízovým sněhem
Uf uf…je to nálož
…ale mám to pro koho dělat (zůstala jsem s nimi sama, manžel mi zemřel, už už je 3 roky zpět), tak s chutí do toho a slavnostní obidky hotovo ![]()
Vy jste mi dali tolik srdíček?
…tak děkuju
Uvařený to ještě není, počkejte až v neděli večer budu funět…
Polívka bude asi pórková, ta je raz dva
Sekaná s brkaší, rajčatový salát. Rybičková pomazánka na sváču.
Dcera zvladla dva tydny na dvou různých příměstských táborech, dneska jdeme na ORL zkusit vyčenichat příčinu těch věčných angín.. Vezmu ji dnes do restaurace na oběd. Zítra si asi udelame panenku, fazolky na slanině a asi pecene brambory. V nedeli nevim..
Ale vim, ze mam od pondeli 2tydny celozavodku.
![]()
Dnes nevařím, ohřívám v mikrovlnce… Strouhanou mrkev s jabkem a melouna teda ohřívat nebudu… ![]()
Manžel volal nic nevař, koupil jsem grilované kuře, chces chleba? Tak jistě, jsem poslušná manželka.
O víkendu jsme úplně sami, nikdo nepřijede, dům prázdný. Tak zítra budou bifteky z hovězí svíčkové, zelený chřest s holandskou omáčkou (koupenou), hranolky. V neděli pro změnu bifteky s chřestem na slanině, pečenými brambory a pažitkovým dipem. K večeři si hodíme na gril rybu a manžel udělá rajčatový salát.
Kašel s rýmou mě ještě úplně neopustily, tak jsem si uvařila hrnec silného kuřecího vývaru. Budu ho průběžně popijet
muž si na trhu koupil gulášovku a dršťkovou.
@adresa Same krasne zpravy ![]()
Ten uvod s kuretem se u nas taky obcas deje ![]()
Neplněné odřezky