Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nějake dobré napady na obed? Nebo večeři? To je furt dokola ja jsem už bezradnáááá ![]()
Zitra budeme mit kruti rizek s bramborem ![]()
Zalezi, jestli vecere delas spis rychleji(napriklad zapeceny toast) nebo jako obed(klasicky)? ;
Byla znojemská a včera jsem upekla stehna s cibulí, slaninkou a rozmarynem. To vydrží ještě dnes (jsme jen dva) a zítra nic protože jsme v práci
ale taky nevím co pořad vařit. Hodně stridam guláš, segedín, činu, kure na x způsobu.. ![]()
Tahnu kureci polivku a delam veprove na zampionech
..vcera sme meli kureci kridla nalozene v pivu a medu ![]()
@zuzka131313 No práve, kuře na x způsobů, mam tu treba dnes kuř. prsa a nevím co s nimi uz
čínu smetanovou akuře na paprice jsme meli pres svatkama ![]()
Včera jsem varila noky se smetanovou omáčkou s žampiony a kuřecím masem, u nás moc oblíbené jídlo. Děti to mají hrozně rádi a zítra udělám halušky ze dvou dávek a rovnou odvezu babičce, protože ta je úúúúúplněěěě miluje
![]()
Já nerada vařím často, takže v pondělí si navařím na obědy na celý týden stejné jídlo a nevadí mi to. Včera jsem dělala mašličky-těstoviny s kuřecím masem, brokolicí, mrkví ve smetanovo-sýrové omáčce. Porce vyšla na krásných 20kč. ![]()
Zítra bude kuřecí stroganoff, ve čtvrtek nevařím a v pátek tuňákové placičky s bramborem a v sobotu řízky po toskánsku. ![]()
Včera dušené vepřové na žampionech, dnes lasagne boloňské a zítra nevím, asi zbytky ![]()
@ančapepča jak děláš prosím ty noky? díky
u nás taky furt dokola, včera kuřecí prsa přírodní s porkem, mrkví a rýže, dnes hovězí kostky na šťávě, chystám se na soukeňáky s kaší, rajskou s těstovinami…často dělám čerstvou rybu s bramborem, luštěninové polévky…furt dokola
Včera zapečený kotlety, předtim bylo rizoto, předtim směs s hranolkama, dneska se mi nechce
dělala jsem včera vývar s kuličkama, tak my si dáme to a muž dostane salát se sekačkou
prdim na to
zejtra asi noky s lososem a listovým špenátem
furt honim pár jídel dokola
Včera svíčková, dnes a doufám, že i zítra zapečené kotlety na smetaně a pak bude segedín asi.
Zrovna dnes jdu zkoušet novy recept z kuřete:
http://addapinch.com/…cken-recipe/
ale jak to dopadne nevím, ne vždy se mi ty experimenty vyplatí ![]()