Co dnes vaříte, holky? Zítra? Včera? Pozítří?

397
5.1.16 11:18

Co dnes vaříte holky?Zítra?Včera?Pozítří?

Nějake dobré napady na obed? Nebo večeři? To je furt dokola ja jsem už bezradnáááá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7414
5.1.16 11:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
5.1.16 11:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.1.16 11:34

Zitra budeme mit kruti rizek s bramborem ;)
Zalezi, jestli vecere delas spis rychleji(napriklad zapeceny toast) nebo jako obed(klasicky)? ;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
5.1.16 11:45

Byla znojemská a včera jsem upekla stehna s cibulí, slaninkou a rozmarynem. To vydrží ještě dnes (jsme jen dva) a zítra nic protože jsme v práci :) :palec: ale taky nevím co pořad vařit. Hodně stridam guláš, segedín, činu, kure na x způsobu.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.1.16 11:47

Tahnu kureci polivku a delam veprove na zampionech :dance:..vcera sme meli kureci kridla nalozene v pivu a medu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.1.16 11:47

@zuzka131313 No práve, kuře na x způsobů, mam tu treba dnes kuř. prsa a nevím co s nimi uz :zed: čínu smetanovou akuře na paprice jsme meli pres svatkama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.1.16 11:48

Včera jsem varila noky se smetanovou omáčkou s žampiony a kuřecím masem, u nás moc oblíbené jídlo. Děti to mají hrozně rádi a zítra udělám halušky ze dvou dávek a rovnou odvezu babičce, protože ta je úúúúúplněěěě miluje :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 11:50

Já nerada vařím často, takže v pondělí si navařím na obědy na celý týden stejné jídlo a nevadí mi to. Včera jsem dělala mašličky-těstoviny s kuřecím masem, brokolicí, mrkví ve smetanovo-sýrové omáčce. Porce vyšla na krásných 20kč. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
5.1.16 11:50

Zítra bude kuřecí stroganoff, ve čtvrtek nevařím a v pátek tuňákové placičky s bramborem a v sobotu řízky po toskánsku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
5.1.16 11:55

Včera dušené vepřové na žampionech, dnes lasagne boloňské a zítra nevím, asi zbytky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1863
5.1.16 12:03

@ančapepča jak děláš prosím ty noky? díky
u nás taky furt dokola, včera kuřecí prsa přírodní s porkem, mrkví a rýže, dnes hovězí kostky na šťávě, chystám se na soukeňáky s kaší, rajskou s těstovinami…často dělám čerstvou rybu s bramborem, luštěninové polévky…furt dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
5.1.16 12:17

Včera zapečený kotlety, předtim bylo rizoto, předtim směs s hranolkama, dneska se mi nechce :D dělala jsem včera vývar s kuličkama, tak my si dáme to a muž dostane salát se sekačkou :D prdim na to :D zejtra asi noky s lososem a listovým špenátem :D furt honim pár jídel dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
5.1.16 12:17

Včera svíčková, dnes a doufám, že i zítra zapečené kotlety na smetaně a pak bude segedín asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.1.16 12:55

Zrovna dnes jdu zkoušet novy recept z kuřete:

http://addapinch.com/…cken-recipe/

ale jak to dopadne nevím, ne vždy se mi ty experimenty vyplatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí