Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@MarketinkaKopretinka píše:
@Russet do piti kapička, na lžíci s vodou klidne
Aha. Díky.
@terinka4444 píše:
super levný, já právě dala téměř sedmdesát tisíc za 2+2 na 12 dnů. Úplně skvěle levný, být to ještě levnější, tak se asi radostí pominu. Jsou tyhle řeči, kterýma se jen snažíš druhého ponížit a udělat z něj hlupáka nutné? Takový příspěvek vypovídá spíš o tobě.
ja dostala nabidku na 2+2 za 27 tisic, tak mi to v porovnani s posledni dovolenou v Turecku prislo levne no, jestli jsem tim nekoho ponizila tak se timto omlouvam a sypu si timto popel na hlavu ![]()
Howgh ![]()
@Hanka1 píše:
ja dostala nabidku na 2+2 za 27 tisic, tak mi to v porovnani s posledni dovolenou v Turecku prislo levne no, jestli jsem tim nekoho ponizila tak se timto omlouvam a sypu si timto popel na hlavuHowgh
já třeba do Turecka na 14 dnů na AI pro 2+2 do čtyřhvězdy nelétám za víc jak za cca 20.000 pro všechny. Nic to nevypovídá o tom, že ostatní jsou trapáci, jakože nekup to, když je to tak levný, že lítají do Turecka. Turecko vždycky pořídím levněji než Egypt. Protože do Egypta se lítám potápět a vybírám takové lokality, které jsou vhodné na potápění a takové resorty, kde je ještě korál na šnorchlování pro děti ideálně mimo molo přímo z pláže. Povětšinou jsem kolem těch 60-70.000. A nemyslím si, že jsem člověk na řeči typu nekup to že, když je to tak levné. Přesto je Egypt téměř každoročně jedna z našich dovolených, právě kvůli potápění. Mimochodem momentálně bych mohla letět do Turecka na 9 dnů AI za 149 eur na osobu. A i kdyby někdo vybíral Egypt proto, že v Hurghadě sežene nějaký hotýlek levně a tím se dostane prostě k moři, tak ani ten si nezaslouží podobné komentáře jako nekup to, když je to tak levné. I chudší člověk rád k moři třeba, tak prostě vezme za vděk levnější dovolenou.
@terinka4444 píše:
já třeba do Turecka na 14 dnů na AI pro 2+2 do čtyřhvězdy nelétám za víc jak za cca 20.000 pro všechny. Nic to nevypovídá o tom, že ostatní jsou trapáci, jakože nekup to, když je to tak levný, že lítají do Turecka. Turecko vždycky pořídím levněji než Egypt. Protože do Egypta se lítám potápět a vybírám takové lokality, které jsou vhodné na potápění a takové resorty, kde je ještě korál na šnorchlování pro děti ideálně mimo molo přímo z pláže. Povětšinou jsem kolem těch 60-70.000. A nemyslím si, že jsem člověk na řeči typu nekup to že, když je to tak levné. Přesto je Egypt téměř každoročně jedna z našich dovolených, právě kvůli potápění. Mimochodem momentálně bych mohla letět do Turecka na 9 dnů AI za 149 eur na osobu. A i kdyby někdo vybíral Egypt proto, že v Hurghadě sežene nějaký hotýlek levně a tím se dostane prostě k moři, tak ani ten si nezaslouží podobné komentáře jako nekup to, když je to tak levné. I chudší člověk rád k moři třeba, tak prostě vezme za vděk levnější dovolenou.
Dekuji za tvuj elaborat, ja si kupuju dovolenou, protoze po celorocnim staranim se o rodinu si chci lehnout, cist a neresit vareni a uklid. Bohate mi staci Chorvatsko, ale momentalne moje auto neni v takove kondici tam bezpecne dojet a volno na opravu v servisu je az na konec cervna. Jestli jsem ti slapla na kuri oko typickym reklamnim sloganem „nekup to kdyz je to tak levne“, tak prosim moje prispevky preskakuj. Dochazi mi data a wifi nam v noci odpalila bourka, takze ahoj ![]()