Co do porodnice Brno - Obilní trh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.6.17 16:10

Porodnice Obilní trh

@Pavlína Bystricanova píše:
Zdravím všechny budoucí maminky. Většina z vás máte miminka už doma. Můj dotaz zní: Vybrala jsem si porodnici na Obilním trhu. Sice jsem ve 26tt. i když je možná brzy, tak se na to už připravuji. I když jsem si vybrala tuto porodnici je potřeba chodit na exkurzi? Co všechno bych si měla vzít s sebou, jak pro malou či pro sebe? Je nějaká registrace? Pokud ano, měla bych tam zajít osobně a hlavně v kolikátem týdnu? Všem děkuji za odpověď. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.6.17 09:19
Zdravím všechny budoucí maminky. Většina z vás máte miminka už doma. Můj dotaz zní: Vybrala jsem si porodnici na Obilním trhu. Sice jsem ve 26tt. i když je možná brzy, tak se na to už připravuji. I když jsem si vybrala tuto porodnici je potřeba chodit na exkurzi? Co všechno bych si měla vzít s sebou, jak pro malou či pro sebe? Je nějaká registrace? Pokud ano, měla bych tam zajít osobně a hlavně v kolikátem týdnu? Všem děkuji za odpověď. :-)

Ahojky, rodila jsem tam oba kluky a spokojenost. Registrovat se nemusíš, na žádné exkurze taky nemusis, :) svým způsobem se tam regustrujes na konci těhotenství, kdy že gynekolog předá sám do péče porodnice, alena porod jako takový se objednávat nemusíš :)
Miminku vem plinky(cca 30 ks), krém na tělíčko a zadek, přebalovací podložku a vlhčené ubrousky, případně pokud chceš tak nějaký obleček a obleček ve kterém pojede miminko domu (to muze ale později dovést manžel).
Sobě vem jen hygienické potřeby, ručník (zvlášť na ruce, tělo a pipku - tu já si ale jen opatrně otřela toaletakem nebo tak, po koupání, ručníkem jsem se nedrela a ani jsem ho nechtěla špinit krvi), pak jemné toaletaky, porodnické vložky ( aspoň dva balíky), omyvatelné přezůvky (Crocs či tak něco), nabíječku, noční košili jsem si nebrala, na požádání dostaneš vždy čistou a aspoň si svoji nezadelas krvi. Potom alespoň troje síťované porodnické kalhotky. Pak už jen co sama uznáš za vhodné. A určitě doklady - občanku a oddací list (pokud nejste manželé, tak rodné listy vás obou). Jo a kontakt na pediatra kam budete chodit :) snad jsem na nic nezapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.17 13:01

@Lejaa Děkuji. Kdyby tě náhodou ještě něco napadlo tak budu moc ráda, že se mi ozveš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.17 22:00

@Lejaa Ahoj, prosím tě, je nutné si s sebou sbalit přebalovací podložku? Děkuji za odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.8.17 13:43
@Lejaa Ahoj, prosím tě, je nutné si s sebou sbalit přebalovací podložku? Děkuji za odpověď. :)

Ahoj, určitě si ji vem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.8.17 12:35

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jak je to ted s obsazeností na obilňáku? Mě doktor na poslední kontrole říkal, že mají přetlak rodiček a nechtějí brát maminky na motitory před termínem. Máte nějakou zkušenost? Jinak se mi teda rodit nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.17 16:13

@Pomádka tak to ti opravdu neporadím. Vím jen, že když jsem měla bolesti a zavolala si sanitku, že okamžitě přijeli a zeptali se mě na to kde chci rodit. Řekla jsem, že na Obilňáku a hned jsme tam jeli. Šla jsem na pásy a hned si mě tam i vyšetřily, ale mohu ti říct že vyšetření nestálo za to. Měla jsem krev v moči a ta „doktorka“ co mě vyšetřovala mě ani neřekla, že tu krev v moči mám. Takže být tebou bych si byla jistá jen sama sebou. Smutné je, že v dnešní době nemůžeš věřit ani doktorům. PS: místo toho aby mě vysvětlila a řekla z čeho mohu mít takové tupé bolesti, tak řešila mou váhu. :-D teď se tomu mohu zasmát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková