Co do porodnice Ostrava - Vítkovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
668
21.6.11 17:43

Tak sem ráda za tuhle diskuzi… mám to zachvíli a na poslední chvíli sem se rozhodla pro vítky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.6.11 19:38
Terezska píše:
Tak sem ráda za tuhle diskuzi… mám to zachvíli a na poslední chvíli sem se rozhodla pro vítky :-)

Myslim, ze nebudes litovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
21.6.11 21:16
Terezska píše:
Tak sem ráda za tuhle diskuzi… mám to zachvíli a na poslední chvíli sem se rozhodla pro vítky :-)

Správná volba :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
23.6.11 09:34
Terezska píše:

Dobrá volba :potlesk: Tak ať ti vše dobře dopadne a chválím výběr jména, my kdybychom měli kluka, tak by byl taky Adámek :-D
A podle fotky jsi mi nějaká povědomá, někde jsem tě už asi viděla, akorát nevím kde :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
27.6.11 07:42
Terezska píše:

Ahoj a kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
28.6.11 20:37

termín mám 10.7.,ale jelikož už sem otevřená nemám čípek a dr nahmatal hlavičku prstem tak možná i dřííív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
28.6.11 23:10
Evulik84 píše:
Terezska píše:
Dobrá volba :potlesk: Tak ať ti vše dobře dopadne a chválím výběr jména, my kdybychom měli kluka, tak by byl taky Adámek :-D
A podle fotky jsi mi nějaká povědomá, někde jsem tě už asi viděla, akorát nevím kde :think: :-D

tak to já taky nevím.. :-) původně jsem z bílovce. ted sem žila v Ostravě nějaký ten pátek :-) v porubě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
29.6.11 08:32
Terezska píše:
termín mám 10.7.,ale jelikož už sem otevřená nemám čípek a dr nahmatal hlavičku prstem tak možná i dřííív :-)

Tak to máme skoro stejně, mě Dr. taky strašila, že dřív ale zatím se držíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.6.11 08:50
Kkomik píše:
Terezska píše:
termín mám 10.7.,ale jelikož už sem otevřená nemám čípek a dr nahmatal hlavičku prstem tak možná i dřííív :-)

Drzim palce at porodite tak jak chcete, ale me strasili uz od dvacateho tydne - ze je mimi velike a kdesi cosi, potom mi hmatali hlavicku, otvirala jsem se, cipek skoro nikde - od 36 tt jsem chodila na kontroly co cca tri dny a nakonec jsem dva dny prenasela :palec:
Jsme desateho ledna, kdybych rodila v prosinci tak bychom dostali porodne, tak jsem se to snazila urychlit (dokonce jsem i par kuzelek na bowlingu shodila) a proste nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
29.6.11 08:52
BaraDolezal píše:
Kkomik píše:
Terezska píše:
Drzim palce at porodite tak jak chcete, ale me strasili uz od dvacateho tydne - ze je mimi velike a kdesi cosi, potom mi hmatali hlavicku, otvirala jsem se, cipek skoro nikde - od 36 tt jsem chodila na kontroly co cca tri dny a nakonec jsem dva dny prenasela :palec:
Jsme desateho ledna, kdybych rodila v prosinci tak bychom dostali porodne, tak jsem se to snazila urychlit (dokonce jsem i par kuzelek na bowlingu shodila) a proste nic :mrgreen:

MOje řeč! Mi dr. říkali, že do konce roku porodím a Špunt se narodil až 13. ledna. Taky jsem se těšila na porodné a prd :mrgreen:
Ale holky, přeju hladký a klidný porod ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.6.11 09:00

MrsDuck - trosku mimo tema, mas hustou fotku :-) nerikal ti uz nekdo, ze na ni vypadas jako jedna herecka z Ordinace? :oops:

Jinak souhlasim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.6.11 09:00

Jeee a jinak jsme se mohly potkat v porodnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
29.6.11 09:02

Ne, to mi ještě nikdo neřekl. Jsem slavná :dance: A která vůbec? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
29.6.11 09:02

No, to jsme mohly :-) Na kterém jsi byla pokoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.6.11 09:07
MrsDuck píše:
Ne, to mi ještě nikdo neřekl. Jsem slavná :dance: A která vůbec? 8-o

Ta co spavala s Frintou - ta mlada, okata - Katerina. Ale jinak to faaaakt moc nesleduju :mrgreen:

Rodila jsem 10.1 a lezela na osmicce :-) Spis mi rekni jake jsi mela pyzamo, to jsem totiz koukala na vsechny holky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková