Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak sem ráda za tuhle diskuzi… mám to zachvíli a na poslední chvíli sem se rozhodla pro vítky ![]()
Terezska píše:
Tak sem ráda za tuhle diskuzi… mám to zachvíli a na poslední chvíli sem se rozhodla pro vítky
Myslim, ze nebudes litovat ![]()
Terezska píše:
Tak sem ráda za tuhle diskuzi… mám to zachvíli a na poslední chvíli sem se rozhodla pro vítky
Správná volba ![]()
Terezska píše:
Dobrá volba
Tak ať ti vše dobře dopadne a chválím výběr jména, my kdybychom měli kluka, tak by byl taky Adámek ![]()
A podle fotky jsi mi nějaká povědomá, někde jsem tě už asi viděla, akorát nevím kde
![]()
Terezska píše:
Ahoj a kdy máš termín?
termín mám 10.7.,ale jelikož už sem otevřená nemám čípek a dr nahmatal hlavičku prstem tak možná i dřííív ![]()
Evulik84 píše:Terezska píše:Dobrá volba
Tak sem ráda za tuhle diskuzi… mám to zachvíli a na poslední chvíli sem se rozhodla pro vítkyTak ať ti vše dobře dopadne a chválím výběr jména, my kdybychom měli kluka, tak by byl taky Adámek
A podle fotky jsi mi nějaká povědomá, někde jsem tě už asi viděla, akorát nevím kde![]()
tak to já taky nevím..
původně jsem z bílovce. ted sem žila v Ostravě nějaký ten pátek
v porubě
Terezska píše:
termín mám 10.7.,ale jelikož už sem otevřená nemám čípek a dr nahmatal hlavičku prstem tak možná i dřííív
Tak to máme skoro stejně, mě Dr. taky strašila, že dřív ale zatím se držíme…
Kkomik píše:Terezska píše:Tak to máme skoro stejně, mě Dr. taky strašila, že dřív ale zatím se držíme…
termín mám 10.7.,ale jelikož už sem otevřená nemám čípek a dr nahmatal hlavičku prstem tak možná i dřííív
Drzim palce at porodite tak jak chcete, ale me strasili uz od dvacateho tydne - ze je mimi velike a kdesi cosi, potom mi hmatali hlavicku, otvirala jsem se, cipek skoro nikde - od 36 tt jsem chodila na kontroly co cca tri dny a nakonec jsem dva dny prenasela ![]()
Jsme desateho ledna, kdybych rodila v prosinci tak bychom dostali porodne, tak jsem se to snazila urychlit (dokonce jsem i par kuzelek na bowlingu shodila) a proste nic ![]()
BaraDolezal píše:Kkomik píše:Drzim palce at porodite tak jak chcete, ale me strasili uz od dvacateho tydne - ze je mimi velike a kdesi cosi, potom mi hmatali hlavicku, otvirala jsem se, cipek skoro nikde - od 36 tt jsem chodila na kontroly co cca tri dny a nakonec jsem dva dny prenaselaTerezska píše:Tak to máme skoro stejně, mě Dr. taky strašila, že dřív ale zatím se držíme…
Jsme desateho ledna, kdybych rodila v prosinci tak bychom dostali porodne, tak jsem se to snazila urychlit (dokonce jsem i par kuzelek na bowlingu shodila) a proste nic
MOje řeč! Mi dr. říkali, že do konce roku porodím a Špunt se narodil až 13. ledna. Taky jsem se těšila na porodné a prd ![]()
Ale holky, přeju hladký a klidný porod ![]()
MrsDuck - trosku mimo tema, mas hustou fotku
nerikal ti uz nekdo, ze na ni vypadas jako jedna herecka z Ordinace? ![]()
Jinak souhlasim ![]()
MrsDuck píše:
Ne, to mi ještě nikdo neřekl. Jsem slavnáA která vůbec?
Ta co spavala s Frintou - ta mlada, okata - Katerina. Ale jinak to faaaakt moc nesleduju ![]()
Rodila jsem 10.1 a lezela na osmicce
Spis mi rekni jake jsi mela pyzamo, to jsem totiz koukala na vsechny holky
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.