Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Pyžamo každou chvíli jiné
, ale měla jsem světle modrý župan - bez něj jsem snad z pokoje nevycházela.
Ale já byla tak trochu v „izolaci“. A jídlo jsem si nosila na pokoj, takže jestli jsme se potkaly, tak možná při šourání se po chodbě.
A ve skutečnosti teda jako Kateřina určitě nevypadám (bohužel
nebo bohudík
), mám tak o dvacet kilo víc ![]()
chtěla sem se zeptat jestli někdo nemate zkusenosti z gelovyma nehtama u poroduvětšinou jsem četla že při porodu nevadí ale chtěla bych vědět jak to chodí přímo ve vitkovicích dělavam si kratke nehty ne nějaké dlouhe drápy
bara88 píše:
chtěla sem se zeptat jestli někdo nemate zkusenosti z gelovyma nehtama u poroduvětšinou jsem četla že při porodu nevadí ale chtěla bych vědět jak to chodí přímo ve vitkovicích dělavam si kratke nehty ne nějaké dlouhe drápy
Ja jsem mela, ja mam docela dlouhe drapy… a doktor si jen delal srandu, jestli to mam na vyskrabani oci partnerovi…
Jinak v pohode, jedna sestricka mela kecy, ale ne nejak hnusne, neco jako - to se vam bude o miminko spatne starat… jinak nic… ![]()
Žádný problém
Mě porodní asistentka ale doporučovala buď jeden malíček nebo ukazováček nechat bez gelu/laku, protože pokud se mimčo pak na novorozeneckém odd. dokrmuje stříkačkou, strká se mu prstík do pusy, tak aby mu to nevadilo. Já ale těsně před porodem nehty sundala všechny, tak to bylo v pohodě.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.