Co doma musíte mít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1400
26.10.20 16:26

@dedrichov s JP Belmondem, že jo? :mrgreen: Taky jsem na to čučela jak puk a říkám manželovi „hele, koukej, voni už měli myčky“ :lol:

Jinak já velebím lidstvo za pračku se sušičkou. Mám kombinaci, ne dva samostatné kusy a teď v tomhle počasí je to moc fajn. Ale nesuším vše a nesuším do úplného sucha, jen tak předsuším a nechávám doschnout na sušáku. A taky mi dělá radost komora. Pár metrů, ale kolik se tam nacpe věcí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.10.20 16:27

Záclony a závěsy :lol:

• Citovat
  • Upravit
1400
26.10.20 16:28

Jo! @mackA159 má pravdu! Pořádné black-outové závěsy do ložnice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
26.10.20 16:29

Kytky, svíčky - to tu musím mít já a chlap musi mít UPS (záložní zdroj při výpadku proudu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.20 16:30

Zrovna my jsme uz 9 let bez pracky :mrgreen:
Ale jinak krome klasickych veci me nic nenapada :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2349
26.10.20 16:33
@Anonymní píše:
Zrovna my jsme uz 9 let bez pracky :mrgreen:
Ale jinak krome klasickych veci me nic nenapada :mrgreen:

A perete v potoce? My bychom se už neobešli bez myčky a kytary, jinak bych klidně mohla žít v maringotce, kdyby tam byla ta myčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.10.20 16:34

Deti, manzela, nase dva kocicaky, pracku, mycku, susicku, ted kuchynsky robot casto maka…, takze vlastne vse. Kdyz mam tridit, ze bude cenzura veci doma, nekdy se tezce loucim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.10.20 16:36

@Kacise můžu se zeptat, co máte za tu pračku se sušičkou? Stěhujeme se do bytu, kam se jednotlivě pračka a sušička nevejde, zároveň ale ani není kde sušit prádlo, sušák bych musela mít v obýváku. Takže právě budeme asi muset pořídit kombinovanou pračku se sušičkou, alespoň prádlo předsušit a pak na dosušení bude muset být v tom obývacím pokoji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
26.10.20 16:38

Jako přemýšlím, ale nic kromě klasiky (pračka, myčka, gauč, televize) mě nenapadá. Před dvěma lety jsme se sem stěhovali prakticky do holobytu a plno věcí nemáme do teď. Ale ani mne nepřijdou vlastně důležité. Ve finále mně stačí jenom mí blízcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
26.10.20 16:44

@Bábrdl to sice ano, na cedulkach, Ale susim všechno pradlo a ještě se mi nic neznicilo. S detma dneska už asi povinna výbava. ted momentálně mame susicku rozbitou a je to nanic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
26.10.20 16:45

Láhev vína, postel a velkou vanu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
26.10.20 16:53

Z praktických věcí určitě myčku a sušičku. A jinak pro svou pohodu potřebuju doma nějaké zvíře (hmyz se nepočítá). Bez věcí se obejdu, dřív jsem vyšla fakt s málem, ale aspoň ty rybičky byly.

• Citovat
  • Upravit
658
26.10.20 16:54

Pro ženskou je nejdůležitější chlap…jinak skončí, jako blafna na EM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.10.20 17:00
@luckaa85 píše:
@Bábrdl to sice ano, na cedulkach, Ale susim všechno pradlo a ještě se mi nic neznicilo. S detma dneska už asi povinna výbava. ted momentálně mame susicku rozbitou a je to nanic.

Tohle je jedna z těch věcí, co funguje jen na emiminu :mrgreen:
Mně už se tolik věcí srazilo, sežmolkovalo nebo se udělaly dírky, že holt smůla… Suším fakt jen, to co se může. A pak takové ty spotřební věci jako manželovi trencle, ponožky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
26.10.20 17:01
@Kacise píše:
@dedrichov s JP Belmondem, že jo? :mrgreen: Taky jsem na to čučela jak puk a říkám manželovi „hele, koukej, voni už měli myčky“ :lol:Jinak já velebím lidstvo za pračku se sušičkou. Mám kombinaci, ne dva samostatné kusy a teď v tomhle počasí je to moc fajn. Ale nesuším vše a nesuším do úplného sucha, jen tak předsuším a nechávám doschnout na sušáku. A taky mi dělá radost komora. Pár metrů, ale kolik se tam nacpe věcí :srdce:

No jasně, manžel jeho filmy zbožňuje, takže to mám delší dobu zmáknuto. Včera jsem si přesně na tuto scénu zase čekala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný