Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dedrichov s JP Belmondem, že jo?
Taky jsem na to čučela jak puk a říkám manželovi „hele, koukej, voni už měli myčky“ ![]()
Jinak já velebím lidstvo za pračku se sušičkou. Mám kombinaci, ne dva samostatné kusy a teď v tomhle počasí je to moc fajn. Ale nesuším vše a nesuším do úplného sucha, jen tak předsuším a nechávám doschnout na sušáku. A taky mi dělá radost komora. Pár metrů, ale kolik se tam nacpe věcí ![]()
Jo! @mackA159 má pravdu! Pořádné black-outové závěsy do ložnice!
Kytky, svíčky - to tu musím mít já a chlap musi mít UPS (záložní zdroj při výpadku proudu)
Zrovna my jsme uz 9 let bez pracky ![]()
Ale jinak krome klasickych veci me nic nenapada ![]()
@Anonymní píše:
Zrovna my jsme uz 9 let bez pracky
Ale jinak krome klasickych veci me nic nenapada
A perete v potoce? My bychom se už neobešli bez myčky a kytary, jinak bych klidně mohla žít v maringotce, kdyby tam byla ta myčka ![]()
Deti, manzela, nase dva kocicaky, pracku, mycku, susicku, ted kuchynsky robot casto maka…, takze vlastne vse. Kdyz mam tridit, ze bude cenzura veci doma, nekdy se tezce loucim.
@Kacise můžu se zeptat, co máte za tu pračku se sušičkou? Stěhujeme se do bytu, kam se jednotlivě pračka a sušička nevejde, zároveň ale ani není kde sušit prádlo, sušák bych musela mít v obýváku. Takže právě budeme asi muset pořídit kombinovanou pračku se sušičkou, alespoň prádlo předsušit a pak na dosušení bude muset být v tom obývacím pokoji ![]()
Jako přemýšlím, ale nic kromě klasiky (pračka, myčka, gauč, televize) mě nenapadá. Před dvěma lety jsme se sem stěhovali prakticky do holobytu a plno věcí nemáme do teď. Ale ani mne nepřijdou vlastně důležité. Ve finále mně stačí jenom mí blízcí.
@Bábrdl to sice ano, na cedulkach, Ale susim všechno pradlo a ještě se mi nic neznicilo. S detma dneska už asi povinna výbava. ted momentálně mame susicku rozbitou a je to nanic.
Z praktických věcí určitě myčku a sušičku. A jinak pro svou pohodu potřebuju doma nějaké zvíře (hmyz se nepočítá). Bez věcí se obejdu, dřív jsem vyšla fakt s málem, ale aspoň ty rybičky byly.
Pro ženskou je nejdůležitější chlap…jinak skončí, jako blafna na EM
@luckaa85 píše:
@Bábrdl to sice ano, na cedulkach, Ale susim všechno pradlo a ještě se mi nic neznicilo. S detma dneska už asi povinna výbava. ted momentálně mame susicku rozbitou a je to nanic.
Tohle je jedna z těch věcí, co funguje jen na emiminu ![]()
Mně už se tolik věcí srazilo, sežmolkovalo nebo se udělaly dírky, že holt smůla… Suším fakt jen, to co se může. A pak takové ty spotřební věci jako manželovi trencle, ponožky atd.
@Kacise píše:
@dedrichov s JP Belmondem, že jo?Taky jsem na to čučela jak puk a říkám manželovi „hele, koukej, voni už měli myčky“
Jinak já velebím lidstvo za pračku se sušičkou. Mám kombinaci, ne dva samostatné kusy a teď v tomhle počasí je to moc fajn. Ale nesuším vše a nesuším do úplného sucha, jen tak předsuším a nechávám doschnout na sušáku. A taky mi dělá radost komora. Pár metrů, ale kolik se tam nacpe věcí
No jasně, manžel jeho filmy zbožňuje, takže to mám delší dobu zmáknuto. Včera jsem si přesně na tuto scénu zase čekala. ![]()