Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kacise píše:
@dedrichov s JP Belmondem, že jo?Taky jsem na to čučela jak puk a říkám manželovi „hele, koukej, voni už měli myčky“
Jinak já velebím lidstvo za pračku se sušičkou. Mám kombinaci, ne dva samostatné kusy a teď v tomhle počasí je to moc fajn. Ale nesuším vše a nesuším do úplného sucha, jen tak předsuším a nechávám doschnout na sušáku. A taky mi dělá radost komora. Pár metrů, ale kolik se tam nacpe věcí
Myčka byla už ve Vrchní prchni. Jako extra luxus. https://www.youtube.com/watch?… (v 1:20) ![]()
@Bábrdl píše:
Neobešla bych se bez pračky, myčky, robo vysavače a robo vytírače. Jo a bez olejového radiátoru, topného žebříku a zářiče. Jak se ochladí mimo topnou sezónu, prostě si přitopím a nazdar.Sušička je fajn, ale stejně se dá sušit minimum prádla. Asi žiju na jiné planetě než místní holky, ale 90% prádla má zákaz sušení a často mi sušička něco srazí i tak.
Zapínací světlo s pohybovým čidlem je taky dobré, to je pravda.
Nás je doma šest.
A s mojí skoro dospělou dcerou, se kterou spolupecuji o rodinné prádlo si říkáme, že i kdyby sušička každý cyklus jeden kus prádla sežrala nadobro, pořád to bude nejvíc nejlepší přítel. Po pračce a myčce.
Já zas nemůžu přijít na chuť robovysavaci. Židle, nohy od stolů, prahy… nevím, jestli i přes to je to pomocník?
@Talitha píše:
Nás je doma šest.
A s mojí skoro dospělou dcerou, se kterou spolupecuji o rodinné prádlo si říkáme, že i kdyby sušička každý cyklus jeden kus prádla sežrala nadobro, pořád to bude nejvíc nejlepší přítel. Po pračce a myčce.Já zas nemůžu přijít na chuť robovysavaci. Židle, nohy od stolů, prahy… nevím, jestli i přes to je to pomocník?
To je otázka. Já se snažím mít jenom kusy oblečení, které mám fakt ráda a nosím je.
Naopak bez robovysavače nemůžu být.
Kavovar, toustovac, flasku vina a litr bezlaktozoveho mleka v lednici, fretku a jednoho pana, ktery je memu srdci nejblizsi.
A v neposledni rade Estee Lauder v koupelne.
Deti nezminuji, ty beru jako soucast sebe same.
Kafe a jestli jeďte delší dobu pojede domškola tak spousty vína
@Bábrdl a co máte za věci? My máme skoro všechno vhodné do sušičky. Máme to i cedulkách. A v mém okolí vsichni co mají sušičky suší všechno, až na pár výjimek
Velkou postel, wifi, velikanskou vanu a sprchovy kout, bidet, komoru, piano, knihovnu a blackout rolety na stresnich oknech v loznici. A z tech vylozene praktickych: pracka, mycka, susicka. Mycku mam uz 20 let, susicku pres 10, susim vsechno, ale s tim ze nici pradlo souhlasim. Jinak robovysavac jsem prestala pouzivat, o vytiraci jsem ani neuvazovala.
@Netopirek píše:
@Bábrdl a co máte za věci? My máme skoro všechno vhodné do sušičky. Máme to i cedulkách. A v mém okolí vsichni co mají sušičky suší všechno, až na pár výjimek
Já ti nevím, normální věci.
Teď mám třeba džíny CA, sušička skrtnutá, tričko Esmara (Lidl), sušička škrtnutá…
@Borrealis Nebliká, Ta zářivka má 3 mody a přeblikávají se vypínačem (což může trochu otravovat, když musím kliknout 2× na vypínač, protože první mód je to načervenalé světlo bez modré složky - vypadá to jak „osvětlení pokoje ve veřejném domě pro muže“). Jakože fakt dobrý vynález, po ránu mě to aspoň nepráskne do očí jak běžné světlo, ale postupně si zvykám a pak přebliknu na klasické denní světlo… večer to stejné, když jdu spát. Ještě pisnu značku, co manžel doma má. Je to něco od českého výrobce tuším…
Kvalitní vonné svíčky nejsou levné ale opravdu krásně provoní byt. robotický vysavač a kávovar
Hodiny v kazde mistnosti a hlavne na chodbe/hale, kde se vypravujete ven. Fakt uzitecna vec.