Co funguje proti pavoukům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12330
1.6.16 09:23

@IdealMan Sklípkánka jsem včera zachraňovala z kýble s vodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.6.16 11:21

@Janli dekuji moc :palec:
Jooo dite by nejradsi kazdyho osahalo ale ty nejvesi hovada lezou jen v noci kdyz jdu curat a to nevzbudim ani mamzela, natoz mimco at jde lovit :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.6.16 11:23

@tlustyhrosik kdyz my mame barak primo na zahrade, francouzsky okna vsude… :((
Jsem dement, ale pres den treba vubec neotviram okno do loznice, aby tam nic nevlezlo :( site mam objednany jen do dvou oken, ale asi to jeste prehodnotim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
3.6.16 00:21
@Agiba píše:
@tlustyhrosik kdyz my mame barak primo na zahrade, francouzsky okna vsude… :((
Jsem dement, ale pres den treba vubec neotviram okno do loznice, aby tam nic nevlezlo :( site mam objednany jen do dvou oken, ale asi to jeste prehodnotim :(

Hej ja to chapu, ja nez mi nainstalovali site, to trvalo 3 tydny v novem byte, tak jsem nevetrala. Radsi bych umrela na smrad (a to jsem citlivka na pachy), nez riskovat, ze mi prileze Johana!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
8.6.16 14:39

Jak já vám rozumím! Bydlíme v baráčku u pole takže pavouků je tu spousty. Do sklepa nechodím, dlouho jsem pavouky ničila zelenou Cobrou (mě i voněla) ale to padla jedna flaška na celý barák takže jsem zavelela a objednali jsme sítě do oken. i tak se sem tam někde ty potvory objevily zakže jsem objednala již zmíněný K-othrine, udělala silnější koncentrát a postříkala rámy, oken a dveří, veškerý škvíry, prahy apod. Od tý doby jsem tu měla asi jen dva pidi pavoučky který jsem prostě zamáčkla ubrouskem. Budu ale stříkat postřik znovu jelikož si myslím, že nevydrží tak dlouho a taky pro můj klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
8.6.16 21:49

@Evelína91 a prosim kde se to da koupit? :) vsude vidim jen raid a biolit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
9.6.16 21:59
@Agiba píše:
@Evelína91 a prosim kde se to da koupit? :) vsude vidim jen raid a biolit :(

Ten K-othrine na internetu, zelenou Cobru kupuju v Kauflandu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
11.6.16 12:22

Ahojky, musím se s Vámi podělit o naši dnešní dopolední příhodu s pavoukem. :mrgreen: Šíleně se jich bojím a dneska to stálo za to. :mrgreen:
Stojím si tak v kuchyni když ke mě příjde manžel, začne se tulit, pusinkovat když v tom zmerčím na zdi asi 4 cm velkého pavouka. V tom šoku jsem ho pevně chytla za ruku a začala couvat. Manželovi začali blikat oči, jelikož si myslel, že ho táhnu do postele když v tom se ta potvora dala do pohybu směrem k nám. V tu chvíli jsem odskočila od manžela snad půl metru dozadu a na celý barák začala ječet ááááá ty svi. ně škaredá běž pryč. Chudák v tu chvíli zůstal úplně zaraženě stát, protože si myslel, že to tak řvu na něj :mrgreen: :mrgreen: Až potom co jsem začala pro změnu ječet ať to okamžitě zabije pochopil, která bije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Teď se tomu směju jak střelená, ale v tu chvíli mi šlo o život :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.6.16 14:01

@nela812 To buď ráda, že u toho nebyl nikdo třetí :mrgreen:. To bys byla nejspíš bez manžela :mrgreen:. Sousedům taky chvíli trvalo než pochopili, že nadávky jako - ty sv… chlupatá, táhni ode mě - nepatří mému choti :lol:

• Citovat
  • Upravit
348
20.6.16 23:07

@nela812 8o :lol: to je dobra story :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.6.16 23:08

Nevite prosim jak jste zminovaly ten biokill, jestli je to ten typ na prostredi? Pise se v navodu o vsemoznych skudcich ale ze je to proti pavoukum tam neni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.6.16 00:18

@Agiba Je tam obrázek pavouka a patří to pod d) ostatní druhy. Já ho používám a funguje.

• Citovat
  • Upravit
441
21.6.16 13:55
@Agiba píše:
@nela812 8o :lol: to je dobra story :)

chudák jak koukal proč na něj tak sprostě řvu :mrgreen: :mrgreen: ale poslední dobou se nám ty potvory nějak stěhují do bytu, předevčírem byl další ve vaně. Asi se na mě společenství pavouků domluvilo, že mě přivedou k šílenství :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
21.6.16 14:02
@Janli píše:
@nela812 To buď ráda, že u toho nebyl nikdo třetí :mrgreen:. To bys byla nejspíš bez manžela :mrgreen:. Sousedům taky chvíli trvalo než pochopili, že nadávky jako - ty sv… chlupatá, táhni ode mě - nepatří mému choti :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný