Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@fashion_victim83 Takovou hrdinku ze sebe dělá a takový zbabělec ![]()
@Dojcanis děkujii
naštěstí vím do čeho jdu a nedělám si naděje, že to bude bez bolesti, ale díky ![]()
@fashion_victim83 doporučuji ti neposuzovat věci, které jsi nezažila. Těch „pár hodin hekání“ totiž žádná prča není. Zbabělost posuzuji v tom, že tě k tomu vedl tvůj vlastní umysl né však momentální stav vyhodnocen pro sekci
@fashion_victim83 píše:
Zase ti budu kontrovat-nedelam hrdinku a mozna je jen otázkou pohledu-co je vic zbaběle-jestli par hodin hekat, dat si epidural nebo si dobrovolne rozrezat bricho a následně trpět x dni pote.To jen k tomu super klišé o vyhnuti se bolesti.
To nejde pausalizovat. Nemela jsem ani jednou epidurál, ani nehekala, nejecela nebo co tím myslíš
.
S porodního salu jsem chtěla odejít 3× po svych, cítila jsem se trapně a že jim pridávám zbytecne práci, že mě musí odvézt na pokoj, když mi nic není, nic mě nebolí.
Pro mě, jak prirozeny porod je víc protivný nepříjemný zubař.
@fashion_victim83
Predstav si, že v pohodě
.
Ale já mám rychle, téměř bezbolestné porody, na žádné cukrbliky v porodnici nebyl čas, dojela, přijali nebo ani nebyl už čas na papíry a to okolo, šlo se zrovna rodit.
U nejmenšího hrozil císař, naštěstí kluk dostal rozum a za pět 12 se otocil.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.