Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosím pomoc, naléhavé ![]()
Holky, nevíte co je to za buchtu a případně recept? A jestli je dobrá, ale vypadá že bude přímo žravá
Budu vám moc vděčná ![]()
taky nevím,ale podle těch hnědých kopečků a světlého nad tím to asi nebude uplně jednoduché ![]()
Nevím, na můj vkus vypadá příliš suchá, já bych ji viděla ještě zalitou pudinkem, nebo potřebou kysanou smetanou a navrch nastrouhat margotku, nebo čokoládu. ![]()
Tak ta buchta je zajímavá, to jsem ještě neviděla! Hned mě padlo do očí, jak to kakaové těsto dělá kopečky. Soudím, že kdyby byly obě těsta stejné, tak by se ty kopce nedělaly, to vypadá na kynuté těsto (to světlé) a v něm jsou umístěny kopcovité lžíce kakaového těsta - nějakého s práškem do pečiva a s olejem. Možná to udělal někdo tak, že vyválel plát kynutého těsta na plech, pak tam pokládl to kakaové těsto a pak přikryl dalším plátem kynutého ![]()
Ale možná jsem mimo jak Mimoň ![]()
Nebo ne, to nevypadá, že by to světlé těsto bylo i vespod, spíš nejdřív se daly ty kakaové kopečky a pak se to zatáhlo tím světlým těstem, to fakt vypadá jako kynuté..
No záhada, budu to tady sledovat ![]()
@Slalomacka píše:
Nebo ne, to nevypadá, že by to světlé těsto bylo i vespod, spíš nejdřív se daly ty kakaové kopečky a pak se to zatáhlo tím světlým těstem, to fakt vypadá jako kynuté..
No záhada, budu to tady sledovat
Taky mi to světlé připadá jako kynuté, jsou tam dírečky ![]()
Chtělo by to lepší fotku, co?
pátrání se vyplatilo, už to mám
Kuličková buchta
Jdu strojit Lucku a jdu nakupovat, večer se bude péct ![]()
Mi to přijde jakoby tam byly kouličky a přes to světlé těsto ![]()
@Meliora píše:
pátrání se vyplatilo, už to mámKuličková buchtaJdu strojit Lucku a jdu nakupovat, večer se bude péct
Tak to si docela pošmáknete, recept vypadá dobře a suchá nebude rozhodně ![]()
Ty jo a já dělám jahodovo-pudinkový zákusek! Tak to, až sníme, tak určitě dělám tuto kuličkovou dobrotu, už si to tisknu ![]()
Jinak moje analýza vcelku na dvě věci ![]()
Tak tohle je zajímavý recept - to vypadá super ! ![]()
Mám recept na podobnou, taky tvarohovou - viz foto.