Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky prosím vás, chci se zeptat, u nás u baráku pod stromem roste tohle zvláštní kvalitní. když kvete tAK to má květ na stonky je to ja jo kukuřice nejprve zelená potom žlutý květ. prostě mi to přijde fakt jako kukuřice. Soused od vedle to vždy poseka spolu s trávou a ani ne týden a hned naroste znova je to hezké a zajímavé je ze v zimě jsou ty listy opravdu krasne zelené ikdyz je snich. Ptala jsem se tchýně a ta taky neví co to je tak snad mi poradíme přikládám fotku listu
Má to tvar jako áron.
Ale zdobný je to jak pokojovka.
Botanik fakt nejsem, ráda si počkám. Zkusím ještě hledat.
No právě ze to má skvrny a baron je nemá zrovna koukám kde se dá ale všude píšou že ani jeden druh skvrny nemá a čekat do pondělí než otevřou krám s květinami se mi čekat nechce ![]()
TaK záhada objasněna díky ochotne paní která semnou hledala zjistila ze je to Aron italský
@patricie2014 No vidíš, ten jsem chtěla napsat, ale zdrcla jsem to jen na áron, protože ital. má červený ty blbiny co z toho rostou, tak že to asi nebude ono.
![]()
@patricie2014 jestli „ani ne týden a pak to naroste znova“ tak si dej pozor, až to budeš sázet, je to asi pěknej plevel. Máma si takhle nasadila jednu „krásnou rostlinu“ do zahrady a po šesti týdnech z toho byla nešťastná, protože se rozrostla úplně VŠUDE a začala dusit další kytky.
@Litta těch druhů je více a všechny skoro stejné tak jsem se vtom placala. No každopádně ho tam nechám ať pěkně roste. Jen mě děsně vadilo ze nevím co to je a chodím kolem toho každý den,
@kacz No píšou tu, že je to jal plevel, v plánu to nemám, já to chtěla do květináče ale když jsem koukala kolik stojí tři cibulky, tak to nechám tam kde je. Jo tchýně taky něco nasadila a roste to jako blázen,
@patricie2014 právě no, je asi lepší to dát někam do květináče, kde budeš moci šíření regulovat. Zkus poprosit sousedy, ať ti cibulku vydloubnou.