Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jančakecalka píše:
Holky, nevíte, jestli se dá vřes pěstovat přes zimu i v bytě? Moc se mi líbí a nemám jinou možnost, jak ho pěstovat, nežli právě v bytě. Chtěla jsem si udělat doma takové aranžmá právě mimo jiné i s ním.
Díky
obávám se, že v bytě nebude mít potřebnou vzdušnou vlhkost ![]()
@Burj Chalifa píše:
obávám se, že v bytě nebude mít potřebnou vzdušnou vlhkost
Tak nebydlíme v paneláku, ale bytovce a problém s vlhkostí to trochu máme.
@Jančakecalka píše:
Tak nebydlíme v paneláku, ale bytovce a problém s vlhkostí to trochu máme.
jednou jsem to zkusila a uschnul ![]()
@Burj Chalifa píše:
jednou jsem to zkusila a uschnul
aha, to je škoda, moc se mi líbí ![]()
@Jančakecalka píše:
aha, to je škoda, moc se mi líbí
mně taky, ale na byt prostě není stavění. Je tedy fakt, že byl z OBI ![]()
@Burj Chalifa píše:
mně taky, ale na byt prostě není stavění. Je tedy fakt, že byl z OBI
No, tak to je jasný, mě vždycky všude říkaj, že nejlepší je kupovat kytky přímo ze zahradnictví nebo květinářství, tam aspon poradí.
Možná, že kdybych to koupila tam…
no, uvidim ještě.
@Jančakecalka Já ho mám doma, koupila jsem jich v akci moc a už nevěděla kam to na zahradě strčit, tak mám dva v květináči a pak tři v takové míse, mám je doma už skoro dva měsíce a zatím vypadají stejně jako když jsem si je přinesla a to v obýváku topíme krbovkama a jednou za 14 dní jsem tak 3 dny mimo domov, takže je tu zima a i tak drží. Myslela jsem že jim bude vadit střídání teplot, ale vypadá to že ne ![]()
@Zupa píše:
@Jančakecalka Já ho mám doma, koupila jsem jich v akci moc a už nevěděla kam to na zahradě strčit, tak mám dva v květináči a pak tři v takové míse, mám je doma už skoro dva měsíce a zatím vypadají stejně jako když jsem si je přinesla a to v obýváku topíme krbovkama a jednou za 14 dní jsem tak 3 dny mimo domov, takže je tu zima a i tak drží. Myslela jsem že jim bude vadit střídání teplot, ale vypadá to že ne
Fákt
?tak ho asi koupim a uvidim, třeba mi půjde i tady ![]()
@Jančakecalka určitě zkus, já ho tenkrát kupovala za deset korun v Tescu a říkala jsem si že to bude tak na týden a ono ne pořád drží ![]()
@Zupa píše:
@Jančakecalka určitě zkus, já ho tenkrát kupovala za deset korun v Tescu a říkala jsem si že to bude tak na týden a ono ne pořád drží
Tak to máš dobrý ![]()
Jakou máš barvu? Mě se líbí nejvíc ten fialovej a pak bílej ale viděla jsem u nás i žlutej už.
@Zupa píše:
@Jančakecalka určitě zkus, já ho tenkrát kupovala za deset korun v Tescu a říkala jsem si že to bude tak na týden a ono ne pořád drží
z OBI na týden a šlus
Mám teda takový ten obyč v malém květináči vysoký asi 10-15cm, takové ty vysoké bohaté nebo s takovými kuličkami na konci ty mi nevydrží ani venku natož doma, posílám fotku pro představu ![]()
Mám ho doma na stole i několik jich venku.
Ten doma jediný problém je, že náš kocour to má jako hračku a packou vres očekává.
Holky, nevíte, jestli se dá vřes pěstovat přes zimu i v bytě? Moc se mi líbí a nemám jinou možnost, jak ho pěstovat, nežli právě v bytě. Chtěla jsem si udělat doma takové aranžmá právě mimo jiné i s ním.
Díky