Co ještě určitě koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
29.3.13 15:09

Za monitor jsem ráda, malej rád spinká na bříšku a po přečtení názorů na to na netu teda nic mooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
29.3.13 15:12

Jestli se půjčení monitoru vůbec vyplatí..u nás v porodnici za to chtějí 900,– 8o. já jsem koupila od jedné maminky za 1100,– babysense a když ho zase prodám, nebude to tolik co půjčení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
29.3.13 15:13

@dani24687 co se mi malý začal tedka přetáčet nad ránem na bříško tak jsem taky z toho paf 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.3.13 15:13
@Denisa313 píše:
Jestli se půjčení monitoru vůbec vyplatí..u nás v porodnici za to chtějí 900,– 8o. já jsem koupila od jedné maminky za 1100,– babysense a když ho zase prodám, nebude to tolik co půjčení…

u nás za půl roku myslím 500,– a hlavně je tam snad kontrolují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7245
29.3.13 15:15

U toho monitoru jsem si taky říkala, že případně vezmu z porodnice - u nás půjčují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205

@dani24687 to je levné..Monitor jsem koupila od maminky s dobrým ohodnocením a zárukou, ta platí pořád..Navíc se monitor používá cca do 9 měsíce a rozbilo by se v případě, že by dítě na něm skákalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
@Denisa313 píše:
@dani24687 co se mi malý začal tedka přetáčet nad ránem na bříško tak jsem taky z toho paf 8o

no náš se nepřetáčí, to ještě neumí. ale na bříšku spinká spokojeně i 5hod v kuse, ale na zádech fakt blbě a slabo, často se lekne a vyhodí ručičkama a to ho vzbudí. mamka říkala, že já spala snad od porodu na břiše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
29.3.13 15:19

@dani24687 už mě nebaví za tebou skákat z diskuze do diskuze :lol:..Já jsem si o syndromu náhlého kojeneckého úmrtí hodně četla. nějak jsem pochopila, že pokud na něj příjde tak ani rychlá pomoc nepomůže. a čím je vyvolaný se taky neví. ale že by měla být vyvětraná místnost, dítě by nemělo spát na břiše atd. se snažím dodržovat..Pořád z toho mám hrůzu, i když malému je 5m, nejčastěji se objevuje nějak okolo 6-9m, nebo tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.3.13 15:24
@Denisa313 píše:
@dani24687 už mě nebaví za tebou skákat z diskuze do diskuze :lol:..Já jsem si o syndromu náhlého kojeneckého úmrtí hodně četla. nějak jsem pochopila, že pokud na něj příjde tak ani rychlá pomoc nepomůže. a čím je vyvolaný se taky neví. ale že by měla být vyvětraná místnost, dítě by nemělo spát na břiše atd. se snažím dodržovat..Pořád z toho mám hrůzu, i když malému je 5m, nejčastěji se objevuje nějak okolo 6-9m, nebo tak nějak…

já slyšela, že kolem 2-6m :) taky mám z toho hrůzu, ale - větráme, nekouřím, nepiju, není předčasně narozený…otázkou fakt je, kdy se dělal ten průzkum nebo statistika nebo co..jestli v době, kdy se doporučovalo matkám spaní děcka na břiše a spalo na něm 90 procent dětí, tak… :nevim: každopádně jemu se tak líbí a je spokojený, my konec konců taky…ale kontroluju ho i přes monitor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
29.3.13 16:39
@Denisa313 píše:
@Sandyynkaa já měla v plánu malého nechat samotného v pokojičku, takže jsem ho pořídila..nakonec jsem ho nezapla ani jednou a malý žije..

to ti moc přeju, měla jsi štěstí. Já znám maminku, které připadal monitor zbytečný, jako mnoho dalším tady…její syn zemřel v 7mi měsících ve spánku, přestal dýchat, byl do té doby naprosto zdravý, narozený v termínu.
A už jsem to do podobných diskuzí psala mockrát, i nám monitor zachránil dceru…

@MartinaHam. promiň ale že dřív monitory nebyly a taky se žilo…možná se žilo ale úmrtnost dětí byla mnohem vyšší než dnes. A vymlouvat se u monitoru na „vysokou“ cenu? 2 tisíce mi nepřijdou jako nějaká extrémní částka, radši bych s prominutím měsíc žrala suchý chleba, abych na něj našetřila, než se takhle hloupě vymlouvat, kolik máme doma naprosto nepotřebných věcí na dítě a monitor je zbytečný? Já se snažím brát názory ostatních ale co se týče monitoru dechu, nikdy nepochopím rodiče, kteří řeknou, že monitor je zbytečný, tohle když slyším, otvírá se mi kudla v kapse…nechápu, co je na tom tak těžkého, dát dítě do postýlky a zapnout jeden blbý čudlík a pak ho zase vypnout. Já to tak dělám už přes rok a žádnou ujmu to na mě nezanechalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.3.13 16:39

@theresicka @Denisa313
ja netvrdim, ze Nutrilon je jedine kvalitni UM, to urcite ne. ale mi 3 ruzne zdroje rekly, ze mam zacit Nutrilonem, ze nic lepsiho na trhu neni - v porodnici, nase pediatricka a znama doktorka. Nemam duvod zpochybnovat ani u jednoho.
Samozrejme kdyz diteti nesedi jde se na neco jineho. My jsme jeli na Nutrilonu HA az do pul roku, protoze malemu proste sednul od prvniho dne a nevidela jsem duvod zkouset neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
29.3.13 16:41

@Bonnie1 zakladatelko nějakou výbavičku mám sepsanou tady: http://nase-miminka.webnode.cz/…pro-miminko/ tak mrkni, třeba tam ještě něco užitečného najdeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
29.3.13 16:42

@Ali-Ali no možná těm „zdrojům“ výrobce Nutrilonu za reklamu platí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.3.13 16:46

Jako ze by podlacel pediatry a personal porodnic za to, ze ho budou doporucovat? to uz je trochu paranoia, ne?
ze lekarnice doporuci drahy, protoze z toho ma provizi beru, ale lidi, co to neprodavaji asi z toho maji neco tezko…
uz vidim, jak zastupce nutrilonu jede k nam na vesnici dat uplatek doktorce, aby tem 10 maminkam co do roka maji mimco nahlasila, ze nutrilon je nejlepsi :mrgreen: (a to jeste vetsina z nich koji…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
29.3.13 16:50

@Ali-Ali nemyslím si, že je to paranoia. Já jsem chodila k dětské doktorce (já sama), která takhle vehementně doporučovala strašně moc věcí, sama je taky neprodávala…nechci tvrdit, že je to tak u každého lékaře ale každopádně děje se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí