Co ještě určitě koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101710
19.4.13 14:01

@mysykk Já to zvládla úplně bez podprsenky, jen v porodnici měli některé sestry řeči, ale co je mi po nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283

Mě se zvětšila asi tak 5 den po porodu, a to dost a kúpovala jsem za pár korun asi taky kolem 150 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857

Já si jí kupovala před porodem a stejně jsem ji pak moc nepotřebovala, takže bych počkala po porodu. A někdo jí nemá vůbec. Mě vyšla asi na 400kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.4.13 14:02

Přímo kojící nutná není ale určitě bych si koupila o 1-2 čísla větší podprsenku než nosíš teď, já v těhotenství nosila košíček B a po porodu D, takže se svou běžnou bych moc nenadělala. Kojící jsem nikdy neměla, mám klasické podprsenky s odepínacíma ramínkama a jde to v pohodě, kojím už přes rok a bez problémů. Pokud chceš kojící, doporučuju koupit prvně nějakou obyčejnou, levnější a až se ti po porodu velikost prsou trochu ustálí, tak bych investovala, většinou se totiž pohybují kolem 500 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
19.4.13 14:03

@mysykk : záleží na tom jak velká máš prsa. Já jsem koupila 85K a stále 1000 korun Ale v normální velikosti nejsou tak drahé. S tim zvětšováním prsou je to individualní, mě přijde že se mi spíš zmeněili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.4.13 14:04
@j.a.n.i1 píše:
@mysykk Já to zvládla úplně bez podprsenky, jen v porodnici měli některé sestry řeči, ale co je mi po nich :mrgreen:

tyjo, tak to obdivuju, já jsem podprsenku mít musela, měla jsem tak citlivé bradavky, že jsem nesnesla dotyk trička, takže jsem to řešila podprsenkou, to bylo lepší a hlavně jsem musela používat vložky, bez těch to první 2 měsíce nešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
19.4.13 14:07

@Verca1989 Tak v porodnici mi byla jejich mokrá noční košile celkem fuk… pak když jsem šla někam do společnosti, tak jsem ji taky nosila - aby mělo co držet ty vložky :-) ale jinak ne, tričko mi nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.4.13 14:11

Takze do porodnice ji nemusim teda mit? stejne se tam chodi bez, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
19.4.13 14:16

@mysykk no já si před porodem koupila o číslo větší kojici podprdu..a třetí den po porodu se mi ty prsa tak nalily, že mi byla najednou ta podprsenka skoro malá..ale pak ty prsa trochu splaskly, tak je mi dobrá..já nakupovala tady http://www.umaminek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.4.13 14:16

@mysykk je to na tobě, nikdo tě nemůže nutit, abys měla podprsenku ale já bych ji pro jistotu s sebou měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
19.4.13 14:18

@mysykk bez podprdy se v porodnici neobejdeš..at už s kojicí podprdou nebo obyč..mě teda teklo z prsou jak z vodovodu..musela jsem si do podprdy cpát srolované látkové plínky, protože obyčejné prsní vložky absolutně nestíhaly sát to mlíko co ze mě vytékalo v jednom kuse..a pokud budeš kojit tak s podprdou budeš muset i spát, jinak budeš spát na mokrém prostěradle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.4.13 14:23

@syselinka jj souhlasím, třeba to tak každá žena nemá ale většina známých to měla stejně, já spím v podprsence i teď to mám od porodu přes rok ale to už je spíš zvyk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
e-máma
19.4.13 14:27

Já bych určitě koupila kojící polštář. mám pohankový, je těžší, ale za ten molitanový bych neměnila! sice jsem ho nepoužívala na kojení, ale dobře se mi s ním spalo v těhotenství a pak jsem ho používala jako zábranu, když miminko spalo na posteli a ne v postýlce. svoje využití určitě najde i u tebe :-)

• Citovat
  • Upravit
101710
19.4.13 14:27

Tak já jsem třeba v podprsence nespala nikdy, pod sebe jsem si dávala ručník a ten průběžně měnila. A prsa se mi víc nalévala, když jsem tu podprsenku měla, než když ne. Plus tedy nevím, jak jste byl kdo dlouho v porodnici, ale mlíko se mi začalo tvořit někdy druhý den a třetí jsme šli domů, takže tam ani nic nekapalo… to až u druhého, kde jsem kojila to starší až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
19.4.13 14:42

@mysykk já tedy podprsenku v porodnici nosila vždycky a teď jsem si jí koupila v Lidlu a chystám zabalit do tašky taky. Hlavně jsem sebou měla i ty pratelné vložky a pořád je střídala, protože byly pořád mokré. Takže já bych se bez ní fakt neobešla. A jak už tady někdo psal taky mě bolely bradavky a bez podprdy se to nedalo vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí