Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@mysykk měla jsem vždycky i v porodnici. Ale ne kojící, jen takovou tu bavlněnou přes hlavu (cca 80Kč). A tu jsem nosila i nadoma (mám čtyři).Na ven jsem měla podprsenky kojící na klip, tuším kolem 300Kč..ale teď mají super v Lidlu, tam bych brala tu krajkovou i tu elastickou těhotenskou.
Prsa se megazvětišly asi 4-5den po porodu a vydržely tak asi 14dní..po měsíci se to nějak srovnalo.Ale i tak minimálně o číslo větší zůstaly než před těhotenstvím.
Ta podprsenka je určitě o velikosti prsů. Já bych se svýma proporcema, nenosit podprsenku, měla prsa už u kolen. Po třech kojených dětech
Takže za mě podprsenka rozhodně ano a ideálně pohodlná bez kostic. Já jsem sehnala suprové v Kappahl,2ks za 499Kč.
Hlavně nezapomenout na postýlku:D My jsme měli půjčený monitor dechu, ale s kokosovou madrací se sám občas zapínal a budilo nám to miminko. Po 2 dnech jsem ho vrátila. Miminko máme zdravé, tak nepotřebujeme až tak velkou kontrolu. My jsme červencoví a do dnes jsme odsavačku hlenů nepoužili, máme ji doma a doporučovali nám na vysavač.
@Sonninek píše:
Jo a určitě vložky do podprsenky jedině CHICCO!
Tak já třeba nesnesla žádné jednorázové, musela jsem mít pouze látkové…
Já jsem taky pro pratelné vložky do podprsenky, suprové jsou od Anavy ![]()
@mysykk ja mam dve z rosmanna a mam je nejradsi. Dobra je i z DM… V porodnici jsem ji myslim nemela, ale uzila bych ji, dobre drzi kojici vlozky - tehdy jsem je nepotrebovala na mleko, ale mazala jsem si prsa lanolinem a mela jsem pak tricko mastny - jinak nebyla treba.
tu co ted nosis, obzvlast jestli ma kostice bych nebrala, budes v tom lezet, neni to pohodlne. Muzes mit i nejakou sportovni podprsenku nebo lambadu…
me se prsa moc nezvetsila
@mysykk určitě ji mít nemusíš, nebo stačí až po porodu..já si teda jednu při prvním koupila, použila jednou a pak si vzala svoje pushupky
, ven bych v kojící nevylezla (ale měla jsem i při kojení velikost košíčku A), v noci jsem ze začátku spala ve sportovní podprsence, pak bez- aby se dítě samo obsloužilo a já mohla spát ![]()
@Sonninek píše:
Hlavně nezapomenout na postýlku:D My jsme měli půjčený monitor dechu, ale s kokosovou madrací se sám občas zapínal a budilo nám to miminko. Po 2 dnech jsem ho vrátila. Miminko máme zdravé, tak nepotřebujeme až tak velkou kontrolu. My jsme červencoví a do dnes jsme odsavačku hlenů nepoužili, máme ji doma a doporučovali nám na vysavač.
já mám taky zdravou dceru a přesto nám ji monitor zachránil…
@Verca1989 A nevíš jak fungují monitory co se připínají třeba na plenu? Plánujeme další, ale miminka spí se mnou v posteli, tak tam těžko dám klasický monitor…šlo by tam být s ním? Teď už jsem starší (děti spí už taky v klidu), mám tvrdší spánek a jen tak něco mě nevzbudí… (jako teoreticky ![]()
Tak jsem dala na vas a jednu jsem si objednala.Snad mi bude a kdyz ne tak stoji jen 200kc tak to neni az takova polozka.Ale urcite budu klidnejsi kdyz ji budu mit..Moc diky za rady ![]()