Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@apocalypsa píše:
tyo svickovou..tu jsem mela na obed dnesale kamoska neji brambor. salat takze miva rizek a brambory
Taky nemám ráda salát. Tak když když se mi chce dělám si br. kaši.. Celé vánoční menu je pro mě za trest. Dala bych si radši úplně něco jiného ![]()
@apocalypsa píše:
@Kallkapa co ti brani si dat neco uplne jineho??
Možná úcta k tradici.
![]()
@apocalypsa píše:
@Kallkapa co ti brani si dat neco uplne jineho??
Však mám úplně něco jiného
. Řízek a kaši (když se mi chce) když né, tak řízek a salát. A co mi brání si dát třeba kachnu s červeným zelím a karlovarským knedlíkem? Nechci kazit tradice, tak ať je to aspon podobné, tomu co maj ostatní. ![]()
Na Stedry den se postime tim, ze nejime maso a k obedu mame kubu, neboli hubnik. K veceri mame hrachovou kasi, kapra a bramborovy salat s rizkem nebo klobasou.
Ale co mam svoji vlastni rodinu, tak si vse upravujeme a vynechavame veci, ktere nam nechutnaji, takze vlastne zustava jen bramborovy salat s rizkem. ![]()
@apocalypsa píše:
@Cuarentena atak uz tu byla svickova tak co![]()
My měli jeden rok, smažák a hranolky.Bylo to dětí přání, táta neprotestoval a mě je to fuk
![]()
@apocalypsa píše:
@Kallkapa tradice netradice…ja bych to zeli a kachnu brala![]()
Zeli a kachnu jime na 1. svatek vanocni. ![]()
@boball píše:
My měli jeden rok, smažák a hranolky.Bylo to dětí přání, táta neprotestoval a mě je to fuk![]()
![]()
Však to je postní - bez masa.
![]()
U nas - v poledne rybi polevka a houbovy kuba, vecer kapr a kureci rizek se salatem.
Teda to je téma - já mám takovou chuť na vanilkový rohlíčky z toho, vy mi dáváte
![]()