Co si o něm myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
24.2.24 00:26

Myslím, že je to chlápek, kterýho na netu řeší docela divná ženská…
Jako co myslíš, že ti tu někdo napíše objevnýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.2.24 04:00
@Anonymní píše:
@Lorre takze mu ten adrenalin stoji pripadne za provaleni a konec? To nechapu.
Ze to delaji muzu po x letech manzelstvi bych pochopila ale pred svatbou…proc si pak nekoho brat.

Prostě vadný kus :nevim: Pokud jsi to věděla, nebo dotyčná, pokud to věděla, tak proč si ho brala…? :think: Tací se nezmění. Jen si po provalení budou dávat větší pozor. Tak jako jsou býložravci a masožravci, jsou i ku. revníci a slušní muži..taky to mají v genech. Nemůžou za to :nevim: :mrgreen: :P Ty si ale pro život ku. revníka vybrat nemusíš, je to na tobě ;)

• Citovat
  • Upravit
NYUH
25.2.24 09:27
@Anonymní píše:
Ahoj co jsi myslíte o chlapkovi 34 let. Co o nem vím..když jsi pred 10 lety bral svoji manzelku byl tesne pred svatbou zaregistrovany na badoo a psal holkam. Pak si badoo vymazal a zenu si vzal. V prubehu let sem tam nejake holce napsal, zavolal. Rad si si s zenama pise,.lichoti jim. Doma ma zenu a deti. Ma porad potrebu si s nejakou psat a koukat po jinych.
Vim ze je to tezky ale co si o takovem muzi myslite? Strasne me zajima nazor jinych lidi. Nereste jakou roli v tom hraji ja..jen me zajima jak to vnimají jiní lide. Proc si vubec nejakou zenu takovy muz vezme? Co ho vede k takovemu chovani?

Já bych takového mužského nechtěla ani za zlaté prase.

• Citovat
  • Upravit
4939
25.2.24 10:14
@bigl píše:
Myslím si o tom to, že bys ho měla přestat tak strašně řešit.
S tebou si jen pohraje a od manželky stejně neodejde. Nech to plavat, ju? ;)

Lol

Ukradla jste mi slova :D měl jsem to v hlavě úplně, ale úplně stejný ;D no to snad neeeee:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí