Co jste kdy ztratily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
26.6.15 11:29

@modrasek13 Bezva - hromadná reklamace :)
já myslím, že by stálo za to, poslat stížnost i na Akademii věd, aby se k dané problematice vyjádřil nějaký odborník a aby s tím už konečně začal někdo něco dělat, to už je snad infekční!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
26.6.15 11:33

@Malaga :lol: :lol: ted jsi me fakt pobavila :lol: :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.6.15 11:34
@Malaga píše:
jj, to už by nějaký respekt vzbudit mohlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: to chce napsat do poradu A dost!… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
26.6.15 11:36

Ztracené věci, co se v mysli ukotvily navždy mám také - růžová manšestrová bunda za vydělané peníze v USA, nechala jsem si ve vlaku cestou do školy, darované hodinky od mého manžela, dárek k mým 27.narozeninám, znali jsme se tehdy půl roku, ztratila jsem je na naší svatební cestě, zapomněla jsem je položené na umyvadle na zámku v Dobříši :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
26.6.15 11:37

Já jsem před 30 lety našla peněženku, kterou ztratil můj otec. Ještě, že jsme se s bráchou koulovali a hromada sněhu vedle auta se mi hodila. Taťka ani netušil, že mu vypadla, když odhazoval sníh před objezdem na kopec. Byl to první den dovolené, tak nevím co by jsme dělali kdybych ji nenašla.

Příspěvek upraven 26.06.15 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
26.6.15 11:39

:mrgreen: já jako malá, jsem ztrácela záhadně svetry, co mi pletla babička…a chudák maminka vždycky kroutila hlavou, jaká škoda tak pěkných svetrů s obrázky… :mrgreen:
Potom jednou peněženku, cestou z hospody a telefon. Peněženku jsem našla, byla na ní stopa od pneumatiky a telefon, někdo donesl na Policii a ti volali tátovi, že našli dcery tel. Musela jsem pro něj. Bylo to ráno a já měla ukrutnou kocovinu.
A klíče u rybníka, když jsem se tám válela s jedním mládencem. Všimla jsem si toho až ve městě a nazpět to byl kus cesty. Co by tenkrát pro mě onen zamilovaný mladík neudělal, dnes by mě muž poslal ať si tam dojdu sama… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
26.6.15 11:43

Ještě jsem ztratila léky, teď začátkem června. Jsem si 100% jistá, že jsem je donesla domů, ale prohledala jsem už kde co a Zodac nikde. Ten den jsem měla horečku a bylo mi fakt zle, tak leda že jsem je vyhodila s tím, že vyhazuju prázdnou krabičku ze skříně. Naštěstí mi doktorka napsala nové balení na manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
26.6.15 11:47

Ná základce jsem 2× ztratila cestou z tréninku plavky. Samozřejmě vždy v zimě a tak byl horor sehnat náhradní. Úplně vidím tu prodavačku jak kulí oči, že chceme plavky v zimě. Obchody měly v té době letní zboží někde ve skladech. Vždy jsem skončila s fasovanýma z oddílu, které se strašně vytahovaly a musely se přešívat abych po skočení do vody nebyla nahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
26.6.15 12:07

Já ztratila deku do kočárku Emitex…dodnes nechápu kde, protože polštářek zůstal v kočárku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
26.6.15 14:41

Tak já jsem v pubertě ztratila na horách podprsenku :lol: nechápu jak, ale už jí nikdy nikdo neviděl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
26.6.15 14:48

@Andrej91 :lol: :lol: :lol: třeba se jen nikdo nepřiznal :lol: a dodnes má, s kapkou fantazie, tématický suvenýr z hor :lol: i když záleží, jestli to byla taková ta push-up, nebo klasická podprsenka :lol:

• Citovat
  • Upravit
6203
26.6.15 16:50

Super téma :) ja nechala ve sprše ve fitku sportovní podprsenku. Pristi návštěvu mi majitel pekne osladil, když mi ji podával a ptal se, jestli si to má nějak vysvětlovat. Tak jsem mu řekl, ze kdybych ho chtěla sbalit, necham mu tam něco jiného :)

Ale dnes dcera hlídala dva chameleony venku na terase, byli na sluníčku. Když je uklizim, vsimnu si, ze tam je jen jeden. Ale jelikož mame okrasnou zahradu, všude stromky a kere, začala bojovka. No po 45min jsem ji našla na nejvyšším stromě. Za 5min mi začínal trénink, stihla jsem to tak tak. Ale byla to fuška. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
26.6.15 16:53

@kam2 tomu se říká rozehřátí před tréninkem  :lol:

• Citovat
  • Upravit
26270
26.6.15 16:55
@kam2 píše:
Super téma :) ja nechala ve sprše ve fitku sportovní podprsenku. Pristi návštěvu mi majitel pekne osladil, když mi ji podával a ptal se, jestli si to má nějak vysvětlovat. Tak jsem mu řekl, ze kdybych ho chtěla sbalit, necham mu tam něco jiného :)Ale dnes dcera hlídala dva chameleony venku na terase, byli na sluníčku. Když je uklizim, vsimnu si, ze tam je jen jeden. Ale jelikož mame okrasnou zahradu, všude stromky a kere, začala bojovka. No po 45min jsem ji našla na nejvyšším stromě. Za 5min mi začínal trénink, stihla jsem to tak tak. Ale byla to fuška. :)

nejspíš jde o překlep, že ti tam neskočilo „a“, ale vzhledem k obsahu tvého příspěvku je to o to vtipnější… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
26.6.15 18:07
@Malaga píše:
nejspíš jde o překlep, že ti tam neskočilo „a“, ale vzhledem k obsahu tvého příspěvku je to o to vtipnější… ;)

No o jsou ty chytré telefony. Taky by mohl už poznat, že jsem žena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný