Co jste kdy ztratily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
24.7.15 09:57

@Lana Lanová To byla moje nejdražší podprsenka co jsem si kdy koupila v Triumphu, a měla jsem jí jen nějaký 2 měsíce, takže možná opravdu někomu udělala radost :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
24.7.15 10:17

Jednou jsme ještě jako puberťáci byli v hospodě a já byla na záchodě, čekala jsem na chodbičce u umyvadel až bude volno. Nikdo jiný tam nebyl jen já a ta paní uvnitř. Později zamnou přišla ta paní co byla na záchodě předemnou jestli jsem na tom záchodě nenašla 50ti korunu (ještě papírovou a tenkrát to bylo dost na celý večer v hospodě), já říkám že ne. Opravdu jsem nic nenašla, nic tam nebylo. Ta paní zamnou přišla asi za hodinu znova a řekla mi hodně arogantně že mi děkuje že jsem ty peníze „nenašla“. To mě opravdu mrzelo, protože jsem fakt nic nevzala ani jsem si nevšimla že by tam něco leželo.
Co se týče ztrát tak až na pár mobilů v pubertě to nebylo nic hodnotného. Jednou jsem založila obálku s penězi na nájem (asi 8000) a nemohla ji najít 2 dny, nakonec byla v koši s papírem, naštěstí jsme byli líní jej vynést. Taky jsem jednou ztratila přívěsek talisman, to mě mrzí dodnes a je to už 15 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
24.7.15 10:24

Jo taky mě dost mrzí ztráta prvního prstýnku od přítele, byli jsme spolu asi měsíc, oba zamilovaní, bez peněz a ještě k tomu tajný vztah, když mi koupil takový ten pouťový co mění barvy podle nálad, stál asi 50Kč a měl pro mě symbolickou hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.7.15 10:51
@zuzkasim píše:
Jeli jsme s kamarádem stopem do Vídně za spolužákem, který tam tehdy studoval, takže ubytování jsme měli zajištěno. Dali jsme oblečení, spacáky a zásoby do velkého batohu, který měl kamarád, já měla malý batoh s novým foťákem, oba mobily, pasy, další doklady, docela dost našetřených peněz, chtěla jsem trochu utrácet. No a ten malý batůžek jsme nechali chvilku na lavičce, studovali mapu metra a za chvilku už tam nebyl… Byli jsme v mžiku bez peněz, dokladů i telefonů. Ale sblížilo nás to a z kamaráda se po čase stal manžel:-)

To je pěěěknéé…všechno zlé, pro něco dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný