Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Včera se mi povedla nepochopitelná věc, ztratila se mi pěkná deka ze sporťáku. Dcera ji asi skopla a já si toho nevšimla. Je tu i možnost, že ji někdo ukradl, když mi kočárek chvilku stál před obchodem. Ale to snad ne. Tak mě napadlo založit téma: Ztráty. Jednou jsem na ulici našla 100 Kč, které jsem tam o 5 minut dříve ztratila, když jsem šla do obchodu. Co se vám podařilo ztratit? ![]()
Hm, tak já asi začnu ať ti spravím náladu ![]()
V dubnu peněženku s 9600kč a veškerými doklady
Jela jsem od bankomatu pro auto do servisu, jinak v ní tolik peněz nikdy nemám. No co už ![]()
Já nic moc neztratila, tedy nic důležitého. Pár kapesníků, deštníky (většinou jsem je nechala položený v autobuse) a jako malá jsem ztratila cvičební úbor jak se tomu říkalo..a to ve mě zanechalo asi nejvíc paniky ![]()
![]()
Já jednou ještě jako náctiletá zapomněla na gyndě kalhotky
. všimla jsem si toho až doma ![]()
@Almira-Alm Tak doklady s peněženkou jsem už ztratila taky. U mě se tenkrát nic nenašlo, ale když ztratila kamarádka, peníze jí zmizely, ale doklady jí někdo vrátil.
Já jsem taky ztratila pěknou deku ke kočárku, dodnes mě to mrzí. Taky podobným způsobem, odkopl ji nejstarší syn a já jsem si toho nevšimla. Byla fakt krásná, barvy univerzální, s kočičkou, které milují všechny děti, žádný kýč. Kdyby byla, mohla jsem ji využít pro všechny 3 další holky.
Ale jsou i horší ztráty, teď myslím ty materiální. Naštěstí jsem nikdy neztratila doklady, peněženku, větší finanční obnos, nějaké důležité věci ve škole, v práci..
Znám lidi, kterým např. vykradli sklep v paneláku, ukradli drahá kola apod.
Já deštníky a spacák - vždycky jsem to nechala ve vlaku. A dvakrát mi na diskotéce ukradli mobil, protože jsem na něj nedávala pozor.
Pěkné téma na diskuzi, aspoň donutí člověka zamyslet se. Ale jak přemýšlím, tak nic tak zásadního jsem v životě (naštěstí) neztratila. Nebo si to aspoň nepamatuju.
Klasicky ztrácím, nebo spíš zapomínám - deštníky v MHD, šátky v restauracích, když se jdeme bavít s holkama a já se pak rychle balím, když se spěchá domů. Sluneční brýle na přepážkách pošty nebo bank.
Minulý týden jsem jela Pendolínem z Prahy do Ostravy a jak jsem stála a čekala na zastavení vlaku v cílové stanici, tak jsem si všimla, že nahoře někdo v úložné prostoru nechal bundu. Tak jsem toho chudáka politovala a pak mě oblilo horko, protože jsem si uvědomila, že ta bunda je moje
Čekala jsem na ní asi půl roku, než mi ji slevní a já blbka bych jí nechala odcestovat do Žiliny
To by mě mrzelo hodně… ![]()
@Avena píše:
Co se vám podařilo ztratit?
15 let s někým, kdo si to vůbec nezasloužil.
Jo a ještě mi ukradli kolo - protože jsem ho já kráva nezamkla do sklepa…to mě štve do dneska i když už je to 8 let ![]()
Doklady… teda myslela jsem, že jsem je ztratila. Ve chvíli, kdy jsem si domů přinesla novou svoji a synovu občanku a řidičák, tak jsem je našla
![]()
A pak stříbrný přívěsek - kolibříka, kterého jsem dostala k 15. narozeninám. Ztratil se na dovolené v autobuse. Nechápu kam a jak zmizel (řetízek se nerozepl) a hledala jsem ho po celém buse. A protože se kolíbřík stal mým talismanem, tak jsem si ho radši nechala vytetovat, abych ho už nemohla ztratit ![]()
A jako malá jsem našla v odtokové strouze 500 Kč (což před víc jak 20 lety byla slušná částka).
Ztratila jsem more casu vzlykanim nad vecmi, ktere uz nemuzu zmenit ![]()