Co k Vánocům pro nemocného?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
7.12.12 13:56

A co E BOOK- nahraješ tam jeho oblíbené knížky a má je stále po ruce ať už v čekárně u doktora, nebo v nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
7.12.12 15:43

Ahoj,
holky daly dobré nápady, šla bych do té čtečky knih, tablet nebo dvd přenosný přehrávač a k tomu pořídila nějaké filmy, co má rád. Ten náš přehrává i stahované filmy z uloz.to. Takže na to může koukat v posteli nebo prostě kdekoliv.
Co mu předplatit nějaký časopis, 21.století, epochu, history apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
7.12.12 16:28

Ještě mě k tomu všemu, co tu holky napsaly, napadá- co třeba kniha křížovek, jestli rád luští nebo kniha vtipů, něco pozitivního je pro nemocného víc než vhodné :nevim: Nebo digitální fotorámeček a nahrát mu tam jeho oblíbené fotky a může si to pouštět jako prezentaci, nijak ho to neunaví, ale to nevím, jestli tu už někdo nepsal. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.12 16:51

Holky, moc děkuju za rady a nápady. @Caty to je báječný nápad a opravdu krásně vyvedený dárek :palec:. Fakt super nápad :potlesk: A i všem ostatním moc dík, jste zlaté :hug:. Proberu to s manželem a něco vytvoříme. Hezké Vánoce všem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Caty
7.12.12 18:56

Anonymní jsem ráda, že jsem mohla poradit. Dělala jsem to v picase, jde volně stahnout z netu a je to jednoduché. Přeji krásné Vánoce a ať se dáreček tatínkovi líbí. Bude mít radost určitě ze všeho, co mu dáte. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný