Co kupujete v Penny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
3.2.12 05:46
bberunda píše:
co to je za diskuzi???? penny je nejhorší, pořád fronty u kas a nikdo za nimi, zboží v akci skoro nikdy nemají a cenovky neodpovídající zboží.......

Proč nejhorší? Nemyslíš, že je to spíš tím konkrétním obchodem Penny? U nás se mi ještě nestalo, že by cenovky neodpovídali a pokud u pokladny stojí víc než čtyři lidi, hned zvoní na další prodavačky a otevřou druhou pokladnu. A co je supr oproti jiným obchodům - zboží v regálem doplňují průběžně, nestane se, že by nebyl plný košík - samozřejmě pokud to zboží ještě mají ve skladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.2.12 05:49
alisekR píše:
Záleží na tom kdo tam pracuje, u nás je Penny v pohodě, ale třeba u tchánovců je to děs běs.
U nás mají zeleninu pěknou, jinak kupujem jen to, co je v akci,Jogurty ve skleničce, Holandie, activie, Hlemans tatarku a majonézu, když je v akci, je to znát. Houbičky na nádobí a takový ty houbový utěrky do kuchyně, toaleťák ten jemnej, Domestos bývá taky v akci, máslo, pak tam mají teď v podlesdní době polomáčený sušenky jmenují se Price :srdce: :srdce: jsou v takovým nenápadným obalu, jako vyrobeno pro Penny, ale ty jsou luxusní, lepší než Opavia mléčný a levnější. :lol:

Tak pro ty polomáčené schválně zítra skočím, už jsem se na ně několikrát dívala, ale jak říkáš - obal nic moc, tak mě nelákaly.
Jinak pro mléko jdeme taky, vezmeme aspoň dva kartony, když je konečně v akci. - U nás jince za tuhle cenu nebývá, ještěže máme Penny.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.2.12 08:37

Jo a ještě sušené ovoce (hlavně ananas a meruňky), akční balení Persilu nebo Arielu, nachos a mexiko dipy pro tátu a minule i dvě skleničky obřích kaparů. Mám po cestě z práce Peňáče ve dvou městech (a jeden přímo u bazénu kde každé pondělí po tréninku vyzvedávám dceru), tak občas zajdu. Na univerzální nákup to není, to ale není nikde (když mám málo času a něco potřebuju, zachrání mně obvykle na Billa).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
3.2.12 11:11
atominnka píše:
bberunda píše:
co to je za diskuzi???? penny je nejhorší, pořád fronty u kas a nikdo za nimi, zboží v akci skoro nikdy nemají a cenovky neodpovídající zboží.......
To máš jak kde, já dělala v penny zástupce vedoucí a pokud jsem měla směnu já, tak jsem dbala nato, aby fronty pokud možno nebyly. I za tu cenu že jsem si tam šla sednout já… Ale holt není penny jako penny :jazyk: Penny kde jsem dělala já se nedá srovnat s tím, co máme u nás - hnus zelenina, bordel, fronty a neochota. O cenovkách nemluvím. Ale „moje“ penny bylo v pořádku. :srdce:

presne zalezi na tom kdo je na prodejne. I ja si sla sednout na kasu aby nebyli fronty. Ale kdyz byl problem s pesonalem, hodne marodu a proste se nedal ani nikdo vypujcit … Jednou jsem rekla ze nechci alyset zvonek ani na fornty a storno a jak to slo. Byl patek odpoledni smena, velka prodejna a ja zustala sama s 2pokladnima. Pan v duchodu a mladej kluk co se zaucoval. Fronty nebyly, kram cistej, plnej zbozi a ovo zel ukazkova :palec:
no ale co si budem povidat, drivto bylo o necem jine. Lepsi zbozi. A kdyz byl jeste Plus tak to byl luxus. Pak penny plus koupilo, udelaly se presstavby, soupla se ulickama s regalem navic a nastalo zlo. Vymena zbozi a neprujezdni ulicky :zed:
radsi zajdu do lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.2.12 15:43
zizinka píše:
atominnka píše:
bberunda píše:
To máš jak kde, já dělala v penny zástupce vedoucí a pokud jsem měla směnu já, tak jsem dbala nato, aby fronty pokud možno nebyly. I za tu cenu že jsem si tam šla sednout já… Ale holt není penny jako penny :jazyk: Penny kde jsem dělala já se nedá srovnat s tím, co máme u nás - hnus zelenina, bordel, fronty a neochota. O cenovkách nemluvím. Ale „moje“ penny bylo v pořádku. :srdce:
presne zalezi na tom kdo je na prodejne. I ja si sla sednout na kasu aby nebyli fronty. Ale kdyz byl problem s pesonalem, hodne marodu a proste se nedal ani nikdo vypujcit … Jednou jsem rekla ze nechci alyset zvonek ani na fornty a storno a jak to slo. Byl patek odpoledni smena, velka prodejna a ja zustala sama s 2pokladnima. Pan v duchodu a mladej kluk co se zaucoval. Fronty nebyly, kram cistej, plnej zbozi a ovo zel ukazkova :palec:
no ale co si budem povidat, drivto bylo o necem jine. Lepsi zbozi. A kdyz byl jeste Plus tak to byl luxus. Pak penny plus koupilo, udelaly se presstavby, soupla se ulickama s regalem navic a nastalo zlo. Vymena zbozi a neprujezdni ulicky :zed:
radsi zajdu do lidlu

Jj, to jsem taky kolikrát říkala, že nechci slyšet zvonit:-D Nejhorší byla neděle - musela jsem jezdit na 5ráno a byla jsem tam do 9 večer. Sama s jednou pokladní…
My jezdíme do penny do německa, tam maj na OZ rozprašovač, stříká jim to takovou mlhu na saláty… A hlavně tam maj uklizeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.2.12 16:37
atominnka píše:
zizinka píše:
atominnka píše:
bberunda píše:
radsi zajdu do lidlu
Jj, to jsem taky kolikrát říkala, že nechci slyšet zvonit:-D Nejhorší byla neděle - musela jsem jezdit na 5ráno a byla jsem tam do 9 večer. Sama s jednou pokladní…
My jezdíme do penny do německa, tam maj na OZ rozprašovač, stříká jim to takovou mlhu na saláty… A hlavně tam maj uklizeno

Na pátou ráno? 8o U nás mají otevřeno od sedmi.. to asi že jsme malé město nebo jste museli jezdit o tolik dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
3.2.12 16:39
Bubu25 píše:
bábovku a párečky tech 8 kousku za 16 kc :kytka: a i tiramisu :dance:

Hmm, 16 Kč za osm párečků, tam ale bude masa :lol: Já tam kupuju párky Zimbo, jsou vynikající, ale taky drahé, takže jen když jsou v akci, nebo když je nepřekonatelná chuť. :mrgreen: Taky tam ráda kupuju rohlíky, mají ty klasické. Tiramisu od nich mám taky ráda, občas tam zajdu pro Marlenku. Kupuju tam zeleninu a ovoce, to mají kvalitnější jak v Tescu (my tu máme Tesco supermarket). Taky tam mají velké balení dobré kvalitní vepřové šunky. Jinak radši chodím do toho Tesca, mají větší výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.2.12 16:54
Raduš.ka44 píše:
Bubu25 píše:
bábovku a párečky tech 8 kousku za 16 kc :kytka: a i tiramisu :dance:
Hmm, 16 Kč za osm párečků, tam ale bude masa :lol: Já tam kupuju párky Zimbo, jsou vynikající, ale taky drahé, takže jen když jsou v akci, nebo když je nepřekonatelná chuť. :mrgreen: Taky tam ráda kupuju rohlíky, mají ty klasické. Tiramisu od nich mám taky ráda, občas tam zajdu pro Marlenku. Kupuju tam zeleninu a ovoce, to mají kvalitnější jak v Tescu (my tu máme Tesco supermarket). Taky tam mají velké balení dobré kvalitní vepřové šunky. Jinak radši chodím do toho Tesca, mají větší výběr.

To máš pravdu, u nás mají ovoce a zeleninu taky supr. Nejlevnější ve městě a ještě čerstvou! Jen brambory od nich nerada, jednak musím brát celý sáček a taky už se mi párkrát stalo, že byly uvnitř zhnilé. Nevím, jestli berou tak laciné/nekvalitní nebo je špatně skladují.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
3.2.12 19:20

Brambory je problem ze jsou namackany ve velky krabici na sobe. Jinak obrat je ale klidne jedny nebo dvoje tyhle krabice na den. Obcas byvaji francouzke ale ty jsou pekne drahy.
A vstavani rano des. Na pul sestou, ja stihala az na sestou a pak jsem se mohla zblaznit jak jsem nestihala. Ale znam i prodejnu s dopekem kde se chodi na pul patou.
Nejradsi jsem mela na odpoledni vstavat v sedm, domu po desate ver a ranoo vstavacka v pul paty a zas sup do prace. To jsem prisla v pet odpo domu a nevedela jsem ktera bije.
A ano musi se tak brzo i kdyz se otvira v sedm. Dat kasy, prevzit zavoz peciva dvakrat, dat na prodejnu, doplnit poklidit zelcu, prebrat kamion se zbozim zacit vybalovat dokud je klid, obcas zmeny v cenach,objednavky co se musi odeslat do urcity doby a projit spotrebu zbozi a udelat slevy na to kse uz hori. A vecer opet po zaviracce fofr. Jsem si kolikrat v pet odpo rekla ze bych potrebovala at jsou teprv tri a ne povzdychnuti jeee uz aby bylo osm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.2.12 20:45
rejžička píše:
atominnka píše:
zizinka píše:
atominnka píše:
bberunda píše:
radsi zajdu do lidlu
Na pátou ráno? 8o U nás mají otevřeno od sedmi.. to asi že jsme malé město nebo jste museli jezdit o tolik dřív?

No, na pátou… To znamenalo, že jsem ve 4 vstávala, měla jsem to 20km. Jinak otevřeno bylo od 7-20h, potom od 9-19h. Museli jsme kvůli pekařovi, neměl nám kde nechat venku pečivo, žádná klec tam nebyla. A jezdil mezi 5-6hodinou, pokladní mi chodila na šestou, takže já si v klídku udělala pečivo, noviny, někdy jsem i stihla umýt zeleninu(ne jako zeleninu, ale ty stoly na ní), pak se dělaly zbytky chlaďáku. Nejhorší ale byly čtvrtky, to jsem jezdila na osmou ráno a byla jsem až do 10večer - měla jsem na starosti non food a přecenění, do toho jsem měla ještě odpolední. A v pátek jsem pak většinou měla ranní… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.2.12 20:57

Zizinka, o těch objednávkách mi nemluv, ty jejich časy do kdy to mělo být, z toho mi jebalo už. Co jsem tam dělala, tak poslední 4měsíce jsme byly ve vedení 3 místo 5, skladníka vyrazil oblastní, že prej ho nepotřebujeme. Pokladní věčně nějaká marodila, hlavní pokladní nám nikdo dělat nechtěl - se zaučil, chvíli makal a pak odešel, takže zbytečná práce se zaučováním. A do toho jsme neměli ani jednoho chlapa. To bylo ráno pečivo, noviny, zelenina, rozdat kasy, otevřít, přebrat kamion, doplnit zeleninu, paletovku, začít vybalovat koloniál, lítat na storna, odpovídat zákazníkům na otázky, pak zase pekař, volat objednávku pekárně, udělat objednávku koloniálu a další a další. A ať mi pak někdo povídá, že se tam ty lidi flákaj! Největší pr.el byla, když přijelo pivo a měli nízký auto a nedostali se na rampu - to jsem RUČNĚ přeskládávala s 2chlapama z pivovaru 6palet piva, tj 240beden!!!! Druhej den jsem myslela, že mám zlomený záda:-D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
4.2.12 10:33

Atominnka, taky dobry s tim pivem. To nam zase radi pivari kradli palety :cert:
a ted nevim ktery den to bylo. Venku minus 20 a od rana jeden zavos za druhym. Pecivo, pecivo, zbozi,pivo, druhej zavoz zbozi, dalsi pevibo, a posledni zavoz zbozi meli to nejak spatne naskladany, to byla moje cela smena co jsem stala na rampe se soli pac to neskutecne klouzalo, stridala jednu propisku za druhou pac jsem tam u toho musela stat a vsechno prepocitavat. Kameru nad hlavou, invnevychazeli. Dve pokladni na krame a kancl stal :zed:
na objednavky jsem zasadne zapominala, casto mi volali ze jim neprisla.
A o hlavni pokladni se nam mohlo zdat a skladnika jsme nikdy nemeli. Ve vedeni jsme byly 4holky bez hlavniho vedouciho a asi pet pokladnich. Volno jsme neznali, prescasovy hodiny nam kvuli vykonum skrtaly, inv stale nevychazeli pac pokladni posteli zbozi co jsme pak zjistili pri kontrolnicch nakupech a k tomu jeste na koberecku na centrale :cert: pak jsem sla uz na materskou a celej personal presunuli jinam a kdo nechtel dostal vypoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.2.12 12:34
zizinka píše:
a ted nevim ktery den to bylo. Venku minus 20 a od rana jeden zavos za druhym. Pecivo, pecivo, zbozi,pivo, druhej zavoz zbozi, dalsi pevibo, a posledni zavoz zbozi meli to nejak spatne naskladany, to byla moje cela smena co jsem stala na rampe se soli pac to neskutecne klouzalo, stridala jednu propisku za druhou pac jsem tam u toho musela stat a vsechno prepocitavat. Kameru nad hlavou, invnevychazeli. Dve pokladni na krame a kancl stal :zed:
A o hlavni pokladni se nam mohlo zdat a skladnika jsme nikdy nemeli. Ve vedeni jsme byly 4holky bez hlavniho vedouciho a asi pet pokladnich. Volno jsme neznali, prescasovy hodiny nam kvuli vykonum skrtaly, inv stale nevychazeli pac pokladni posteli zbozi co jsme pak zjistili pri kontrolnicch nakupech a k tomu jeste na koberecku na centrale :cert: pak jsem sla uz na materskou a celej personal presunuli jinam a kdo nechtel dostal vypoved

Taky hezky, nam nastesti inv vychazeli, jen jedna vysla blbe, tak jsme pak delali inv kazdy mesic. Prescasy mi nikdy nikdo nezaplatil, pořád jen 160hod měsíčně. A to jsem měla rekord - 305hodin za měsíc, zaplaceno 160 :roll: Ale tenkrat jsem byla svobodna, zila u rodicu, zivila jen sebe a auto a ta prace me bavila.. ted uz by top asi neslo byt cely dni v praci a skoro zadarmo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
4.2.12 13:01
atominnka píše:
zizinka píše:
Taky hezky, nam nastesti inv vychazeli, jen jedna vysla blbe, tak jsme pak delali inv kazdy mesic. Prescasy mi nikdy nikdo nezaplatil, pořád jen 160hod měsíčně. A to jsem měla rekord - 305hodin za měsíc, zaplaceno 160 :roll: Ale tenkrat jsem byla svobodna, zila u rodicu, zivila jen sebe a auto a ta prace me bavila.. ted uz by top asi neslo byt cely dni v praci a skoro zadarmo :zed:

Počkej, to chceš říct, že ti je neproplatili ani zpětně?? 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
4.2.12 14:33

Ani zpetne neproplacely. Proste prikazy s hodinama co se posilali na centralu uz byly proskrtany od vedeni. A to jsme meli i knihu dochazky kde jsme se podepisovali a psali kdy jsme prisli a odesli a nikoho to stejne nezajimalo.

A tolik hodin nadelano bylo za plusu bezne ale zaplaceny. Jsem pracovala ve svy praci a do plusu chodila na pokladnu jako brigadnik, je to bylo penez a do toho pritel jako vedouci s mraky hodinama :palec: a pak to slo do … Nechci byt sprosta. Ted uz bych tuhle praci taky nedela tak doufam ze se tam uz nebudu muset vratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák