Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Timto moc dekuju zakladatelce a ostatnim za tuhle diskuzi. Po precteni diskuze mi to nedalo a zasla jsem do Rossmanna a koukala jsem jak pero z gauce na ty ceny. Koupila jsem malemu kase, masozeleninovy prikrm a jeste par pytlovin, ale vsechno bylo cenove uplne jinde nez DM, na ktery jsem byla do dnesniho dne hooodne zatizena. Ale asi zmenim lokal
Jestli mate jeste nejake tipy na neco, tak budu jen rada. ![]()
Dříve jsem taky chodila do DM ale co jsem objevila Rossmann už mě v DM nikdo neviděl ![]()
Jednou sem narazila u Rossmanna na šampon Schauma za 15,– nebo barvu na vlasy Syoss za 39,– koukala sem na tu slevu jak puk a říkala si, že se asi překlepli, ale pani co vedle mě doplňovala zboží a asi viděla moje vykulený oči mi řekla že je to jiné výrobní číslo a je to vše v pořádku a musí to vyprodat protože jim navezli barvy s jiným výrobním číslem.
Mají takový oranžový lístečky a podle toho poznám, že to je o o hodně zlevněné ![]()
Ale jinak si kupuju Silan tem mají skoro pořád ve slevě, pleťový vody Synergen, ty mají za 40,– a jsou podle mě nejlepší.
Já tam ještě hodně často kupuji sprchový gel Isana 300ml (já kupuju kokos
) mají ho tam často v akci za 19,90 a krááásně voní.. ![]()
Taky jsem se ted hodně přeorientovala na rossmann, z dětského jejich plenky, balení po 2 kusech na zkoušku je výborný nápad, často mají slevy na dětskou mléčnou výživu, občas kupuju ten jejich pudink vanilka- čokoláda v kelímkách, jako pamlsek tu jejich jakoby dětskou musli tyčinku. Jednou za měsíc či dva se tam většinou v akci dají sehnat dětské vlhčené ubrousky pampers za 79,9kč. Jinak tam kupuju sprcháče, ted měli nebo mají ten nový dove za 44,9, barvy na vlasy, aviváže. Chodím tam na kosmetiku NYC, oblíbila sem si rtěnku ve fixu, vydrží opravdu dlouho a je o polovinu levnější než od rimmel a super mají horký vosk s opakovaně použitelnými trhacími pásky.
Taky tam mívají ve slevě zubní pastu Sensodyne, která je jinde šíleně drahá a teď jsou tam za bezva cenu granulky a kapsičky pro kočky.
Jo a taky tam brávám Domestos a Savo též za supr cenu. ![]()
Super, mne prave strasne prekvapili vsechny ceny a akce typu lenor za 39 mi uplne vyrazili dech
. Mate nekdo zkusenosti s jejich vlhcenyma ubrouskama? V DM jsem kupovala baleni po ctyrech od Babylove a ted ma rossmann na tu jejich znacku akci za 69kc z puvodnich 130kc myslim, taky baleni po ctyrech. Netroufla jsem si je vzit, radeji si pockam na reference.
No, zitra dam deti chlapovi a pujdu to okouknout jeste dukladneji ![]()
@socina a ma nejakou citlivou pokozku nebo ne a i tak se oprudila? Ja jsem totiz u obou deti pouzivala vzdy tak do peti sesti mesicu huggies ubrousky, vyhovovala mi ta vlhkost ubrousku. A pak uz jsem presla na babylove a v pohode. Asi radeji koupim nejake male baleni na zkousku a uvidim ![]()
@Verca85 : já jsem to pak vymazala protože jsem si spletla značku
![]()
Ja tam vždy kupovala kaše pro děti, hlavně když byly v akci. A taky mi vyhovuje jejich tužka na oči Essence. A to mě některè dražší pálí.
Ja jiny ubrousky nepouzivam, mame ty ruzovy a jsou v pohode, mozna jsou trochu sussi jak babylove, ale utru s nima vse v pohode.
Teď mají v akci 1l Lenor za 39,90 a Dreft za 49,90kč. Taky pastu Sensodyme pronamel za 59,90kč, což si myslím, že z 90kč je super.
@Burak píše:
Teď mají v akci 1l Lenor za 39,90 a Dreft za 49,90kč. Taky pastu Sensodyme pronamel za 59,90kč, což si myslím, že z 90kč je super.
Lenor mají pořád? Super, dneska se tam chystám. ![]()