Co kupujete v Rossmannovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
7.7.13 15:46

Jj Lenor mají v tý jejich super ceně a ty jsou vždy dlouhodobý. Taky mají slevu 25% na celý sortiment pro zvířátka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.7.13 21:16
@Burak píše:
Jj Lenor mají v tý jejich super ceně a ty jsou vždy dlouhodobý. Taky mají slevu 25% na celý sortiment pro zvířátka :lol:

Tak jsem tam dneska naběhla, nechala tam litr, ale mám i Lenor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
7.7.13 21:49

Já tam nakupuji snad téměř vše. Hlavně když na to mají nějakou akci… to mi přijde, že potom cenou nemají konkurenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.7.13 21:50

@gabi.design nevis do kdy je ta akce s lenorem? Ja uz jsem ho tam sice brala, ale premyslim, ze si vezmu do zasoby :think: Ale do Rossmanna se dostanu az v utery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.7.13 21:57

@Jitta86 Ja jsem do Rossmanna zacla chodit az diky tehle diskuzi a jsem porad jak Alenka v risi divu. Ceny super a hodne mne prekvapili detske veci. Kase, sklenicky a uplne jsem odvarena z jejich plen.Mam uz druhy dite a trosku mne se. e, ze jsem je nepouzivala uz u prvniho. Nejen kvuli cene, ale vyhovuji mi celkove vic nez ostatni pleny. Nedavno jsem zkusila ten jejich jar na nadobi a taky super. Je mi jasne, ze pri dalsim nakupu tam necham zase tisicovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
7.7.13 22:06

ahoj.muzu se zeptat jestli i v rossmanu maji slevove knizecky jak v DM a da se tam nak zaregistrovat treba abych do rossmanu mela nakou kartu? no proste vse jak je v DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.7.13 22:08

@dominikavojta ja jsem se na to ptala asi pred tydnem a tento system oni nemaji. Maji pry darkove poukazy, ale nemaji nic takoveho jako zakaznicka karta s vyhodami, knizecky atd. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
7.7.13 22:10

@Verca85 to je skoda. jinak dekuji za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.7.13 22:13

@dominikavojta jo, skoda to je, ale zase co by jsme chtely vic? Ceny super a jeste na to i slevu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.7.13 22:50

@Verca85 .Na Lenor mají určitě slevu i příští týden, navíc mají od zítra nový leták a taky tam je pár zajímavých věcí. Koukni na fb a tam si můžeš leták prohlídnout a když najedeš na jejich stránky, tak tam mají i seznam těch super cen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.7.13 22:51

http://www.rossmann.cz/superceny/
a tady je leták http://www.rossmann.cz/akce/

Příspěvek upraven 07.07.13 v 22:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.7.13 22:53

@Burak jezis, ja jsem blba, ze mne to nenapadlo samotnou, jsem z tech deti trosku retardovana :oops: Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.7.13 22:57

@Verca85 nemáš zač. Já tam ráda nakupuju, protože některý věci se tam fakt vyplatí, teď mají za dobrou cenu Rex a Ariel na skvrny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
7.7.13 23:01

Taky v poslední době chodím víc do rossmanu než do DM, ještě mi navíc přišlo poštou minulý týden od nich 6× 10% sleva :palec:, takže z nákupu za litr, mám ještě kilo zpátky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
7.7.13 23:01

@Burak a jak Rex pere? potřebuju zrovna koupit prášek a s ním zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí