Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já patřím do sekty nadšených MUTSařek a jsem navýsot spokojená. Jedu druhé kolo
Rukojeť vysouvací teleskopická, takže pro vysoké lidi ideální, kola nafukovací, korba úžasně vysoko, moderní design, skvěle se ovládá, je kompatibilní s nejbezpečnějšími autosedačkami MaxiCosi, snadno se skládá do auta, na druhou stranu je dostatečně robustní na to, aby se nepřeklopil atd… No - zrátka u mě láska na první pohled
Já si snad kvůli poježdění s ním pořídím i třetí dítě ![]()
Je..taky bych byla nadsena z Mutsy…kdybych neudelala kravinkou a nekoupila Casualplay
Snad na druhy baby ![]()
lulje píše:
Já patřím do sekty nadšených MUTSařek a jsem navýsot spokojená. Jedu druhé koloRukojeť vysouvací teleskopická, takže pro vysoké lidi ideální, kola nafukovací, korba úžasně vysoko, moderní design, skvěle se ovládá, je kompatibilní s nejbezpečnějšími autosedačkami MaxiCosi, snadno se skládá do auta, na druhou stranu je dostatečně robustní na to, aby se nepřeklopil atd… No - zrátka u mě láska na první pohled
Já si snad kvůli poježdění s ním pořídím i třetí dítě
zuzka.mamka píše:
tenhle se mi taky mooooc líbíhttp://www.petto.cz/…l_set_fusion
concord opět
Ale já ho dneska viděla jetý, nevím teda, jak moc, ale byl děsný…já když prodávala kočárek, byl jako nový, obzvláště hluboká korba…ale je to o uživateli
Lulje, děkuju, ale mně se ty Mutsy prostě zdají těžké
Pletu se?
to asi záleží na každé mamince jak s ním zachází
já mám tento, a jsem tak spokojená že víc už to snad ani nejde:-))
nepřihlášená majdina píše:
Lulje, děkuju, ale mně se ty Mutsy prostě zdají těžkéPletu se?
No, nejlehčí není, což je výhoda pro jízdu v terénu - jen tak se nepřeklopí. ALe mezi nejtěžší taky nepatří. Při jízdě je to píš výhoda. Jinak do auta ho nakládám i několikrát denně,ale protože nakládáš korbu a podvozek zvlášť, tak se vlastně s žádnou tíhou netaháš. Jinak bydlíme ve zvýšené přízemí a drndám denně nekolikrát s kočárem do a ze schodů a taky pohoda. V čem je výhoda lehkých kočárků? Mutsy se ovládá skěle jedním prstem díky jeho skvělé konstrukci, takže tam tíha nevadí. Naopak. ![]()
no s tou tíhou bych zase trochu oponovala, protože váha byla jezdím z důvodů proč jsem prodávala můj minulý kočár, měla jsem maxi cosi mura, a byla těžká jako *****
17 kg kočár, 10 kg dítě, 10 kg nákup, a to už je prostě znát
Zuzi, asi fakt záleží na kontrukci, těžišti apod… U nás - čím víc je kočár zatížený, tím snáz je ovladatelný. Paradoxně
Ale je fakt, že moje švagrová měla nějaký no name kočár polské výroby, který byl o pár kilo lehčí než ten náš, ale řídit ho byl fakt zážitek
O nějakém ovládání jednou rukou si mohla nechat jenom zdát. ![]()
tak, je to možné, mutsyna má tu zatáčecí náravu tak jestli to s tím nějak souvisí, nemáms tím kočárek zkušenosti, párkrát jsemsi s ním akorát sjela na prodejně tot vše, tak nechci mlžit , at zakladatelku případně neodražím
![]()
zuzka.mamka píše: :-d odražovat jí nechci, spíš odradit
to nebude barvou vlasů. U sebe to vádím na homony nebo kojení. ![]()
já jsem tomu říkala těhotenská demence, jenže ted už se bohužel nemám na co vymlouvat
zuzka.mamka píše:
já jsem tomu říkala těhotenská demence, jenže ted už se bohužel nemám na co vymlouvat
Já se vymlouvám na vykojený mozek. Naštěstí už zase můžu ![]()