Co mě čeká na magnetické rezonanci - neurologie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.7.23 19:24

@blumen děkuji za uklidnění. Snad mi to uteče. Vy jste z oboru? Co si o tom myslíte? Z čeho bych to mohla mít?

• Citovat
  • Upravit
16490
5.7.23 19:25

Ahoj,
magnetická rezonance je vyšetřovací metoda, která se používá k přesné diagnostice případného nálezu na mozku. Je daleko spolehlivější než CT.
Ano, čekací doba je bohužel delší.
Neboj, nemusí jít o nic závažného.
Tímto vyšetřením se vyloučí podezření na případný zdrav. problém.
Opravdu nemá žádný význam se předem stresovat.
Přeji ti, ať vše dobře dopadne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 19:26

@Lollitka děkuji moc takhle hromadně všem za uklidnění. Pomohlo mi to. Normálně neplaším, ale tohle se mi stalo prvně. Nikdy jsem na takovém vyšetření nebyla a ani jsem neměla zdravotní problémy.

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
5.7.23 19:30
@Anonymní píše:
Děkuji všem za odpovědi. Mně to právě opravdu vyděsilo, ještě když jsem to řekla dvoum kamarádkám, tak na mě úplně vytřeštily oči, co mi asi tak bude. A tím termínem, že by mi dala dřívější jsem se taky uklkdňovala a na to mi kamarádka řekla, že s bulkou v prsu čekala dva měsíce na sono.

Tak ale kamarádce rakovinu vyloučili vid? Hele moje sestra mela silné krvaceni, zvětšenou delohu, podezření na nádor.. A právě na MR sla ještě ten týden. A to sla vlastně i kvůli tomu že mela dve malinke deti (kdyby náhodou ať se začne léčba co nejdrive).. Jinak termín mela za měsíc, doktor ji to popohnal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.23 19:31

@Černá Madonna děkuji Vám moc!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.23 19:39

@Tajemnadama měla tam něco nezhoubného, prý. To je dobře, že se u sestry nic nenašlo.

• Citovat
  • Upravit
8.7.23 19:17

Mě na MR poslali s bolestí hlavy a nic nenašli. Takže se snaž uklidnit (to se lehko řekne já vím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí