Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
V první stejné diskuzi co jsi založila před pár dny ti lidi snad neodpověděli dost jasně?
Na kontrolu se chodí dva měsíce po dobrání ATB, protože ještě doznívají. A neni pravda, ze vždy pomohou. Nekomu ano a nekdo se po tech dvou měsících musí znovu pustit do dalsich ATB. U nekoho je komplikovane se toho zbavit. Mne příznaky zmizely v prubehu braní antibiotik, ale být tebou jeste bych počkala. Je to vopruz, ale bohužel ![]()
Ahoj všem maminkám i tatínkům. Chtěla jsem se zeptat kdo z Vás měl někdy Ureaplasmu? Dostala jsem na 10 dní antibiotika Doxybene 200mg. Doktorka řekla ať je beru 10 dní a bude vše ok…ale je to asi tyden co jsem je dobrala a od včera znova pálení při močení. Je možné že antibiotika nezabrali, že se to vrátilo? Co jsem všude četla tak někdo šel na přetestování a mě řekla ze je to zbytečný že antibiotika vždy zaberou. Měl jste někdo ještě po dobrání antibiotik příznaky? Za jak dlouho Vám zabrali antibiotika a šli jste na přetestování? Já už ty antibiotika brát nechci znova jelikož mi z toho bylo vždy zle a bolel žaludek