dědeček, již se nepostaví na nohy, co mám očekávat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
21.1.19 17:39

Zatim mě poznal ale táta mu volal jeho syn a jemu říkal mým jménem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.1.19 17:40

Sestra mi slíbila že mě kdyžtak zavolají abych tam přijela, má doma tři děti jsem z mb a on je v Praze, tak tam nemůžu být každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.1.19 17:49

Nedávno mi zemřel dědeček, vím, jak je to těžké. Bohužel můj zemřel v 69letech, tvůj dědeček má nádherný věk. Buď šťastná za vše, co jste spolu prožili, že mu byl dán tak dlouhý život, doufej v to nejlepší, ale buď připravena na nejhorší. I když je fakt, že ať to člověk očekává jak chce dlouho, na odchod blízké osoby se připravit nejde, vždy je to stejná rána. Hodně sil. A třeba to ještě bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
21.1.19 17:59

Řekla bych,že tvůj děda tě má hodně rád,ale moc dobře to s jeho stavem nevidím,snažte se s ním trávit co nejvíce času i když to je asi časově náročné.Jinak ti závidím,to,že ještě v dospělosti máš dědu,já už nemám ani rodiče :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
21.1.19 19:41

Náš děda zemřel v 86 letech. Ještě pár týdnů předtím chodil do lesa kácet stromy, lezl po stromě jak kočka. Pak se dostal do nemocnice kvůli operaci, ze které se skvěle zotavoval. A najednou za 3 týdny už nebyl mezi námi. U takto starých lidí se musí počítat i s nejhorším. A jak to zakladatelka popsala, tak to obvykle nedopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.1.19 21:25

Děkuju, zítra za dědečkem jedu… vůbec už mu nerozumím, sestra říkala že pořád mi chce volat a sune se po posteli, asi chce pryč :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.1.19 21:26
@oliš píše: Řekla bych,že tvůj děda tě má hodně rád,ale moc dobře to s jeho stavem nevidím,snažte se s ním trávit co nejvíce času i když to je asi časově náročné.Jinak ti závidím,to,že ještě v dospělosti máš dědu,já už nemám ani rodiče :,(
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
22.1.19 08:19

Tak děda je dnes lepší prý se trochu nasnídal a i jsem mu po telefonu trochu rozumněla, sestra říkala, že to tak bývá, že je to jako na houpačce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.1.19 17:07

@Lamátko Moje maminka pracuje v hospici, i soukromně se stará o umírající lidi. Jestli se u nich něco opakuje, pak prudké zlepšení jejich stavu. Najednou to vypadá víc jak.nadějně, a druhý den zemřou. Nechci strašit, pořád doufej, jen před smrtí se ten stav velice často zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
22.1.19 21:41

Dnes sem byla u dědy za ty tři dny strašně zhubl visí na něm kůže, mluvil tedy jak kdy něky sem mu rozumněla a někdy trochu mimo. Zítra ho stěhují do LDN. Celkově se ten stav tedy horší. Nevím proč se mu zhoršilo to mluvení že mu jako neni pořádně rozumnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
23.1.19 20:44

Držím palce, jak to vypadá dnes? Mně 83 letou babičku odvezli záchrankou kvůli slabosti, do pěti dnů v nemocnici zemřela, jezdila jsem za ní 150km denně… Prý zemřela ve spánku. Hodinu předtím jsem byla u ní a zajistila druhý den převoz do lepší nemocnice… Měla jen mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.1.19 22:14

Děda je opravdu lepší i už baští

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
24.1.19 10:24

@Lamátko To je super, snad se to zlepší a bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
26.1.19 14:25

@Lamátko Jak to s dědečkem vypadá? Lepší se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.3.19 15:05

Ahoj, tak stav je již takový, že dědeček je v LDN a už přestal chodit úplně, sám se neposadí a nepostaví. Jen leží. Nechce tu být a trápí se :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí