Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já nezpochybňuji kvalitu, podivuju se nad cenou.
(Fresenius institut není jediný, který testuje.)
Nelisa píše:
Já nezpochybňuji kvalitu, podivuju se nad cenou.(Fresenius institut není jediný, který testuje.)
Ano, nepopírám, cena je vysoká.:)
Ahoj všem,
jsem odpůrce dopňků stravy, ale co se malá narodila, tak bývám dost nemocná. Asi mi chybí vitamíny, které jsou právě v nadýmavé zelenině - plně kojím. Poraďte prosím, co koupit? Podle mě jsou jen reklamní tahy, ale už nevím, jak dál. Teď to ode mě malá chytla (jsou jí teprve měsíce) a je mi jí moc líto.
Nebo mi poraďte nějakou bylinku, co se může při kojení, jsem pro cokoliv …
Moc moc děkuji.
Poradila bych se v lékárně, ale neměla bys nic zkazit hlívou ústřičnou nebo echinaceou. Případně homeopatika.
Mě opravdu pomáhal Preventan.Často jsem byla nachcípaná a tohle mě zachránilo..
Dobry den, jak uzivate wobenzym pro posileni imunity? Kolik tablet denne?
Obnovuji diskuzi. Měla jsem myslím imunitu dobrou ale ted sama cítím že to začíná být horší. Poradte co užíváte z lékárny na imunitu vy ![]()
Nevim jestli to pomaha, protoze jsem zrovna nastydla, ale pouzivam C, jednu dobu jsem pouzivala B a Preventan ![]()
Přes Preventan, Imunostim, echinaceové kapky jsem se dostala ke kolostru - zatím držím. i když zatěžkávací zkouška přijde zítra - po vánočních prázdninách
.
@trckaludmila22 Ahoj
Já nedám dopustit na hlívu ústřičnou, brala jsem tablety a koupíš je v každé lékárně
![]()
@trckaludmila22 píše:
@majki.r máte vyzkoušenou nejakou konkretní??
Jaj, jojo, ale teď si nevzpomenu na název.
Ale v lékárně ti poradí, dají se myslím koupit jak čistě z hlívy, tak i s dalšími látkami, jako vit. C a tak.
Stop-kok, Wobenzym, Colostrum, hlívu, lotosový kořen, vit. C a už nevim ![]()
@Catus píše:… Echinacea,…
Stop-kok, Wobenzym, Colostrum, hlívu, lotosový kořen, vit. C a už nevim