Co na imunitu pro dospělého?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12550
4.1.15 19:29
@trckaludmila22 píše:
Zkusím tu hlívu :kytka: :kytka:

Určitě vyzkoušej a pak dej vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chocholina27
13.3.19 11:40

A co kozí kolostrum nezkoušeli jste někdo na podporu imunity? Četla jsem, že ho bere hodně lidí a že je dobré.

• Citovat
  • Upravit
Dominika222
18.3.19 11:59

No já dávám kozí kolostrum, doporučila mi ho kamarádka, protože jsme bývali docela často nemocní a bereme ho celá rodina.

• Citovat
  • Upravit
Darija06
15.5.19 18:44

@Dominika222 Jéé, my ho taky dáváme :) ještě budu určitě objednávat tu jejich novinku přímo pro děti, udělali menší pilulky, takže se to dětem bude aspoň líp polykat.

• Citovat
  • Upravit
Janka50
27.5.19 13:22

@Darija06 Jak staré máš děti jestli se můžu zeptat a od kolika let je to pro ně vhodné? :)

• Citovat
  • Upravit
Darija06
25.8.19 09:20

@Janka50 Píší, že je vhodný od 3 let, ale já ho dětem dávala dříve a navíc mají už i dětské kolostrum, které ze začátku nebylo, tak si myslím, že je to snad ještě lepší už z toho důvodu, že jsou ty pilulky menší a líp se dětem polykají.

• Citovat
  • Upravit
Leona.Mirkova
29.9.19 13:12

Nevím co si tady o těch doplňcích myslet.. Je tu opravdu někdo, kdo může potvrdit, že mu to pomohlo? Je fakt, že jsem zatím nic brát nezkoušela, ale to proto, že jsem vůči tady těm věcem fakt skeptická a pokud mi to nepotvrdí více lidí, tak tomu opravdu nevěřím

• Citovat
  • Upravit
Darija06
1.10.19 17:47

No..hodně záleží co se rozhodneš vyzkoušet. Bavila jsem se se svou obvoďačkou a už dlouhodobě užívám tenoros a brala jsem ho i během druhého těhotenství, protože během toho prvního jsem byla pořád na hromadě a teď to druhé problěhlo bez jakéhokoliv problémy, rýmy nebo kašle, takže já jsem přesvědčená o tom, že to funguje jak má. Nicméně v jiném stavu je potřeba užívání tohoto léku konzultovat s lékařem.

• Citovat
  • Upravit
StrakovaStana
3.10.19 10:34

Taky se chystám něco začít brát protože mi přijde, že jakmile je někdo v mém okolí nemocný a přijdu s ním do styku, tak jsem hned nemocná, takže imunita na prd :/

• Citovat
  • Upravit
20.12.19 13:11

babské rady

My jsme vždy volily raději ty babské rady na posílení imunity, ale poslední dobou do sebe cpeme i pastilky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolinka95
23.3.20 09:33

Jak dlouho je potřeba ty pilulky od té betuli brát? Chtěla bych ji objednat pro sebe a manžela a ty menší pastilky pro děti.

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
30.3.20 16:07

@Karolinka95 Podle mě, aby to tělo pocítilo tak minimálně 3 měsíce a čím déle, tím samozřejmě lépe.

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
1.4.20 20:49

To já jsem dala kvůli dětem přednost sirupu na posílení imunity, protože ty prášky jsem do nich nemohla dostat a se sirupem neměly vůbec žádný problém. Na altaherbu jsem dostala doporučení od naší doktorky, tak věřím tomu, že na imunitu mít vliv bude.

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
4.4.20 10:32

@Kikinka01 Od kolika let jsou tady ty sirupy vhodné a dají se koupit normálně v lékárně?

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
7.4.20 16:24

@AnettkaMalus Dívala jsem se, že je možné ho dávat už od jednoho roku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex