Co na imunitu pro tříletého?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5080
11.10.16 21:11

Co na imunitu pro tříletého?

Poraďte mi prosím něco na imunitu pro tříleťáka… Do teď měl 2× rýmu, nastoupil na dvě dopoledne do školky a je pořád unudlený… Školka je soukromá, je tam jen 6-8 dětí.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
11.10.16 21:16

My máme Bitusílek sirup :) a co vím i Rakytník je hodně chválený, to máme teda čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6607
11.10.16 21:18

Lepší to nebude, mi řekla dětská dr. :), ale nakonec se promori a vyrostou… Zkus Imunoglukan, lactobacily, B komplex, vitaminy pro děti, na nudle Vincentku, kapky do nosu a Sinupret a smrkat a smrkat, víc neporadim, třeba to pomůže, ale moc na to nespolihej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25036
11.10.16 21:26

My, mame tretim rokem hlivacek (narozdil od imunoglukanu neobsahuje benzoan sodny) a klepu na celo, jsme zdravi.Taky se ted vice oblekame, nez si privykneme na nizke teploty. A taky se snazim, aby deti byly co nejvic psychicky v pohode.To jsem si vsimla, ze dela taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
11.10.16 21:28

Vitaminy a nechat ho trosku orazit. Nemit dítě „ve skleníku“. Imunitu si musí vybudovat, ty mu ji jen můžeš podpořit právě těma vitamínama. Buď ovoce a zeleninu, a kdyby to nejedl tak vitaminky (rakytník, marťánci, je toho milion druhů ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
11.10.16 21:30

ISKIAL byla naše jednička…Ve 3 letech jsou všechny děcka nahromadě stále, věkem se to lepší. Já vždy nasadila od září do dubna Iskial, a dcera proplula školkou velice dobře… takový věk 5-6 let už byla doma jen s angínou či herpangínou. Nikdy nebyla píchat uši a neměla ani zvětšené nosní mandle.
Ale držím se hesla, že každé dítě je jiné, je potřeba vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
11.10.16 21:38

@quinty jak myslíš orazit? Ve skleníku není, je to živé dítě, které všude leze, zkouší a ochutnává. Ovoce jí každý den, zeleninu nejí-max v polévce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.10.16 21:46

Normálka no, školka a navíc první rok…
My dáváme omega 3 a pak má oscillo. A od dr bronchovaxom, hodně trpěl loni na průdušky. Takl uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
11.10.16 21:47

Imunoglukan. Oproti Hlíváčku fakt pomáhá. Ale je to asi na dítěti, mě ani jedna z holek nejí ovoce ani zeleninu tak nic než doplňky stravy nám nezbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.10.16 21:49

@Natálka26 ten třeba u nás nepomohl vůbec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
11.10.16 21:59

@atominnka
To je přesně ono, každému pomůže něco jiného. Já na to šla nejdřív přes čaje, cesnekovou tinkturu, různé vyluhy přes Hlivacek až po imunoglukan. A u toho jedinyho mi přijde že pomáhá. Ale přiznávám, že složení Hlíváčku je lepší jak u toho imunoglukanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
11.10.16 22:05

Děkuji všem za rady, jdu studovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
11.10.16 22:06

Já po braní vitamínů vždy onemocněla. Takže jsem dceři nasadila jen laktobacílky a aktimel a zatím je zdravá. Bere je zhruba od dvou let, kdy jsem ji přestala kojit. Nastupovala do školky loni v lednu a kromě týdne, kdy chodila po obědě, protože měla malinko rýmu, tak nevynechala. A od září zatím jede. Tak doufám, že to vydrží. Doma má malýho bráchu, tak bych nerada, aby něco přitáhla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
11.10.16 22:34

Homeopatika - silicea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
12.10.16 02:17

My davame sirup glukanek.
Kluk mi tedy nemarodi vubec. Ovsem nemuzu tvrdit, ze je to zasluhou tohoto. Treba ma proste dobrou imunitu.
Imunoglukan ne, ten obsahuje kyselinu benzoovou.
S ostatnimi vyse uvedenymi nemam zkusenost, tak se rada dovzdelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí