Co na lámání konečků vlasů?

468
18.9.15 18:02

Co na lámání konečků vlasů?

Ahojky, už dlouho zkouším, co by mi pomohlo na lámání konečků vlasů, o vlasy se snažím starat, barvím jednou za dva měsíce, myji jednou týdně a to i foukám a žehlím. Už jsem zkoušela různé tekuté krystaly na konečky, ale stejně se mi pořád lámou a lámou..Poradíte něco s čím máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
18.9.15 18:04

@Micka2000 Nůžky…jedině zastřihovat konečky…1 x za 3 měsíce o 1 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
18.9.15 18:08

A nebo fuj fuj silikonovy olej do spick.ja davam a od ty doby se mi nelamou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.9.15 18:39

Já zkoušela vše možné, i olejové zábaly, ale jednou mě tak napadlo, že když na jizvy je nejlepší obyčejné sádlo, proč to nezkusit nanést jako masku na vlasy? A světe, div se, vlasy se krásně „napily“, chytly i maličko tmavší odstín a už asi měsíc jsem si je jen umývala a pořád vypadají lépe. Pokud už konečky jsou roztřepené, tak jedině nůžky, ale potom jako vyživující kůru budu používat sádlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
18.9.15 19:15

To ja pravidelne nechavam zastrihovat. a ty krystaly mam primo od kadernice i na suche i na mokre vlasy a stejne se lamou, potvory..A ten sikikonovy olej je co? sadlo vyzkousene nemam, ale za to nic nedam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.9.15 19:44

@Micka2000 Pokud si barvíš vlasy, tak bych asi silikonový olej radši nepoužívala. Kdysi jsem četla, že on nějaké ty vlasové ďolíky vyplní a pak se na vlasy španě chytá barva.Ale nevím :nevim: A to se používá i v některých šamponech. Můžeš nejdřív třeba zkusit to sádlo, třeba na hodinu nechat a potom pořádně umýt. S tím mám dobrou zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
18.9.15 20:37

@Petule030 jak to prosím tě děláš s tím sádlem? To slyším prvně. Třeba by mi to pomohlo na ty mé krepaté vlásky.
@Micka2000 mně se netřepí, takže neporadím, každopádně mě se po silikonu příšerně mastí hlava. Ale řekla bych, že u tebe to může být i tím fénem a žehličkou. Přeci jen je to docela zátěž na ty vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.9.15 21:00

@andrea.sb Já to zkusila teprve jednou :mrgreen: Normálně jsem si oddloubla sádlo do mističky, potom jsem po hroudkách brala do ruk a rozetřela/vmasírovala do vlasů. I u hlavy, tam ale jen trochu, hlavně na konečky. Pak jsem si vlasy připla skřipcem, abych se nezamastila a normálně fungovala. Potom při umývání jsem měla pocit, že i po druhé várce šamponu jsou vlasy trochu kluzké - mastné, ale mávla jsem nad tím rukou (byl víkend) s tím, že si to kdyžtak umeju další den a kupodivu, až vlasy uschly, tak mastné nebyly :nevim: Dokonce i za pár dní při dalším umývání jsem měla pocit, že jsou ještě mastné. Ale za sucha to opavdu nebylo poznat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
18.9.15 21:05

@Petule030 dík, zkusím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie